Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinnna

Na co zwracacie uwagę na początku, gdy skanujecie faceta

Polecane posty

Gość Katarinnna

1. wzrost 2. sylwtka 3. ciuchy 4. buty 5. twarz/rysy 6. wlosy/fryzura 7. kolor włosów 8. cera/ kolor/ stan

Gość ala_1983
na stan konta

Gość kamilijon
na oczy... jak sa ładne to reszta przestaje sie tak liczyc...:)

Na wszystko :D a najbardziej na wzrost, i ogolny wyglad (ciuchy, cialo, twarz)

kupie dzis obiecuje i oddam bo czuje się żle z tym :P:D mowiłam już, ze chcialam oddać salatke ale obiło się echem :P

mózgu to troche nie bardzo się da na pierwszy rzut oka ;)

--> sdskjdsdjskkkk Popracuj nad obsługa programu graficznego... przeróbki są ostro widoczne. :D

- > Popracuj nad obsługa programu graficznego... przeróbki są ostro widoczne. szczególnie wygładzenie cery :classic_cool:

Reasumując głupi dowcip. :D Co do lodów.. a nich będą i bambino.. aby z posypka były. ;)

Syn wraca do domu nad ranem. Went ojciec od progu wyskakuje z pytaniem: -Gdzie byłeś? -Tato! Miałem swój pierwszy raz!- odpowiada zadowolony syn. -Aaa, to co innego, siadaj, napij się Whisky, zapal sobie...- odpowiada równie podniecony ojciec -Whisky chętnie, papierosa też, ale usiąść, nie usiądę. :P

Gość sdskjdsdjskkkk
nie kładę tu uwagi na jakość ;) tylko na ilość kolejne produkcje w drodze :p

:D Ok.. Wchodzi baba do tramwaju i sobie wzdycha: - Ale wielki tłok! Na co stojący obok facet odpowiada z dumą: - To mój! :P

Gość nie ma co się oszukiwać
- na początku zawsze na wygląd. Podobnie jak faceci - jestem wzrokowcem :P Czyli twarz, wzrost, ciuchy, ogólny sposób bycia... No ale co najważniejsze to i tak wychodzi potem - i wtedy charakter i poczucie humoru to moje priorytety. Niestety, z moich doświadczeń wychodzi, że rzadko wygląd idzie w parze z inteligencją :P No i nie raz nadziałam się niefortunnie na kilku takich "przystojniaczków" :P

a to widzialeś Wykaz pieśni, które należy śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija się następujące prędkości: 80km/h-Pobłogosław Jezu drogi 90km/h-To szczęśliwy dzień 100km/h-Cóż Ci, Jezu, damy 110km/h-Ojcze, Ty kochasz mnie 120km/h-Liczę na Ciebie, Ojcze 130km/h-Panie, przebacz nam 140km/h-Zbliżam się w pokorze 150km/h-Być bliżej Ciebie chcę 160km/h-Pan Jezus już się zbliża 170km/h-U drzwi Twoich stoję, Panie 180km/h-Jezus jest tu 200km/h-Witam Cię Ojcze 220km/h-Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie :D zaraz nas stąd wywalą :P

Gość assiia
na to jak traktuje ludzi wokół siebie... szybko wychodzi faktyczne podejscie do zycia i charakterek... jesli chodzi o wyglad to ma o sibie dbac w jakims tam stopniu... wiadomo facetowi obojetne wszystko, ale z brudasem nie chcialabym miec do czynienia, i na glos zwracam uwage i umiejetnosc zachowania sie w roznych sytuacjach, zaradnosc, zaradnosc zero szans ma u mnie pozer i klamca