Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinnna

Na co zwracacie uwagę na początku, gdy skanujecie faceta

Polecane posty

Babciu widziałaś moje tabletki? Byly oznaczone LSD. - Pierdolić tabletki, widziałeś kurwa smoka w kuchni?

Stare ale dzięki za przypomnienie.. i tak się uśmiałem.. :D Facet podczas podróży samochodem poczuł, że chce mu się siu-siu. Przy drodze nie było żadnego parkingu i po dłuższym czasie gdy nacisk na ścianki pęcherza się zwiększał postanowił zatrzymać się przy drodze. Tak zrobił, wyszedł z samochodu i poszedł do lasu. Rozpiął rozporek i z ulgą zaczął siusiać. Po kilku chwilach mówi do swojego penisa "No widzisz kiedy ty chcesz to ja zawsze staję". A niech tam wywalają.. :D

Pasek od spodni goni d..ę po lesie. D... uciekła, dotarła do chatki dobrej wróżki i poprosiła, żeby wróżka zamieniła ją w ptaszka. Po godzinie ptaszek siada na gałęzi drzewa. Podchodzi do niego pasek od spodni i mówi: - Ale d...! - Nie jestem d..., jestem ptaszek! - To zaśpiewaj! - Pryk, pryk! :P

Gość skoro zmienilście temat....
Trzech kolegow rozmawia sobie przy piwku. Jednym z tematow jest jakie pozycje w Sexie sa najlepsze. Pierwszy mowi: - Dla mnie najlepsza jest pozycja numer 69 !!! Drugi: - Dla mnie najlepsza jest na jezdzca !!! A ostatni mowi: - Nie ma lepszej pozycji niz NA DZIKIEGO BYKA !!! Pozostali koledzy spojrzeli sie na niego pytajaco i zapytali, > >> co to za pozycja. Na to odpowiedzial on nastepujaco: - A wiec, mowisz twojej zonie zeby ustawila sie na czworaka > >> i zaczynasz od tylu, w pozycji na pieska... Jak tylko na prawde sie zacznie, kladziesz twoje cialo na jej ciele, obejmujesz ja mocno ramionami... I wtedy szepczesz jej z uczuciem, powoli do ucha: "Ta pozycja najlepiej podoba sie mojej sekretarce!!!" . I wtedy musisz sprobowac utrzymac sie na niej dluzej niz 8 sekund!! Miłego dnia ;)

stopka została mi z poprzedniego nicku, nie mam pomysłu co tam wklepać. wiem, że się można zdziwić właśnie, wiem.

a ja bez stopy czuje się goła } Ależ nic mi do niczyjej stopki oczywiście.. :D Ale skoro ktos juz ma to chyba wolno mi ją skomentować ? :( :D:P

Gość ta co lody wisi
och przeciez nie napisalam nic źle, wtracilam tylko swoje 25 groszy :P oczywiscie, ze wolno! tobie wszystko :D🖐️

Ja na zęby. Taki moj fetysz,nie znosze jak facet ma zaniedbane zęby lub co gorsze ich brak. Chodzi mi tutaj mniej o ich urodę, ale bardziej o higiene jamu ustnej. :)

Gość hillary
na czyste paznokcie..