Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek Śliwiński

ORANGE TO ZŁODZIEJE, PRZECZYTAJ ZANIM WPADNIESZ!!

Polecane posty

Gość jassssssssssssssssssne
20:55 Marek Śliwiński Bardzo proszę inne osoby które miały podobne przeżycia z orange o opisanie ich o forum, niewykluczone że ta firma stosuje podobne praktyki jak kiedyś telekomunikacja która kiedyś oszukiwała w ten sposób klientów i zwracała nadwyżki po interwencji najwyższej izby kontroli No nie, grupą się nie podpierasz:O Zbierz podpisy pod petycją, żeby Ci oddali 28zł, bo nie kontrolujesz telefonu:D

Gość ja mam telefon na karte
w orange i na abonament rowniez. Powiem szczerze, ze nigdy nie przytrafilo mi sie cos takiego. Moze masz virusa w komorce? Przeciez to teraz nowosc, a zdarza sie

to forum służy do dyskusji, jeśli temat cię nie interesuje, to wejdź na inny, skoro dla ciebie oszustwo to coś normalne to proponuje naprawdę zmienić temat, bo ten topic założyłem dla osób posiadających w sobie wewnętrzną uczciwość i jak już pisałem nie chodzi o 28 złoty

Gość łuna
Mysle Marku ze chciales dobrze, chciales ludzi uczulic na pewna sprawe ale jak widac nie zasługuja na to zaintetresowani powinni przeczytac bo po co byc głupio zlosliwym e tam

ja pracuje dla orange i nie dam oczerniać swojej firmy, wy klienci i tak macie za dobrze wszystko byście chcieli, cieszcie się że wogóle ktoś wam udostępnia komórki, tylko jęczycie, orange ma prawo kasować kogo chce na ile chce bo to jego sieć jak z niej korzystać i wogóle CH-U-J-E ZASRANE WYPAD

Gość łuna
jak by sie wszystko tolerowało gdzie nas próbuja okrasc to czlwoiek by został goły i wesoły nie zrozumie tego nikt kto jescze nie zarobil sam ani złowtówki tak, chodzi o uczciwosc i zainteresowanie klientem kazdy z nas by tego oczekiwał gdyby chodzilo o jego sprawe, nawet inneko kalibru

Gość bo wiekszośc tutaj ma
orange i będą bronić tej sieci czy maja racje czy nie. Zmień sieć:P

Gość a moze to jest
ale to tez moze byc wina aparatu

Gość bo wiekszośc tutaj ma
Tylko nie ma wyboru wielkiego Plus - dobry zasięg ale system tez z lekka niedorobiony Era - dobry system informatyczny, ladnie wszystko zlicza ale zasięg beznadziejny:P Każda firma ma swoje wady. Ale kros ci każe być w orange, po takim czymś bym od razu zrezygnował

Tak, podszywy bardzo pomogą:O Właśnie dlatego, ze to otwarte forum, ja tez się wypowiadam. Ja nie daję się oszukiwać. Ale o swoje się walczy inaczej niż na głupim forum:O Myślisz, ze jak trochę popiszesz, to to coś zmieni? Poza tym zanieś telefon do serwisu, bo jak widać to on zawinił, nie operator.

Oprócz Orange , Ery i Plusa jest jeszcze Play i Mobilking i sto tysięcy innych odnóg tego samego...

Gość wojtus_1111
może ktoś się włamał przez bluetooth???

jasne: poza twoim stylem wypowiedzi i bluzgami, już zrozumiałem, dla ciebie oszustwo to coś normalnego ok. ten temat dedykuje ludziom dla których oszustwo to jest coś patologicznego i nie chcą żyć w kraju pełnym oszustw, dla ciebie ktoś kto dał się oszukać to \"leszcz\" jak sam(a) napisałaś/eś, ale są ludzie którzy mają do tego inne podejście, uważam że dyskusja z tobą zwłaszcza że łamiesz regulamin forum i stosujesz wulgaryzmy i głupie ironiczne uwagi nie ma sensu, zapraszam do dyskusji osoby które zostały oszukane lub chcą naprawdę w niej uczestniczyć a nie akceptują powszechnego oszukiwania, nie każdy jest i nie każdy musi być detektywem i na każdym kroku patrzeć by nie zostać okradzionym!

wojtus to mądra sugestia, aczkolwiek blue2 było raczej wyłączone, ale może jakoś zapomniałem włączyć, ale było zabezpieczone dość trudnym hasłem, czy to możliwe?

Drogi Marku, nie stosuje wulgaryzmów. Gdybyś nie zauważył, ktoś się pode mnie podszywa. Po prostu mam inne zdanie. Moim zdaniem gderanie na forum NIC nie zmienia. Chyba, że przynosi Ci to ulgę. Nie raz dostawałam zawyżone rachunki od TP, czy wręcz rachunki za usłgi, których nigdy nie zamawiałam! Ale gdybym siedziała i pisała o tym na forum, nic bym nie wskórała. Jak widzisz, Twój przypadek nie jest odosobniony. To nie wina operatora najprawdopodobniej, ale telefonu. Szczerze mówiąc obsmarowałeś Orange że są oszustami, a okazało się, że to najprawdopodobniej wina Motoroli. Czy jeżeli serwis Motoroli naprawi Twój telefon, przyjdziesz tutaj napisać, że to jednak nie wina Orange?:O Wątpię. Stosujesz typową w dzisiejszych czasach metodę- byle kogoś obsmarować. Napisać, ze to pedofil, zbok, złodziej. Oskarżenia zawsze sa interesujące, ale sprostowania informacji nie publikuje się już nigdzie, chyba że sąd nakaże, gdzieś na ostatniej stronie po nekrologach. Czy jako obrońca moralności uważasz, ze pisanie w ten sposób o firmie, jeśli nie ma się pewności, z eto jej wina, jest uczciwe?:O

Gość zero.........
http://www.telepolis.pl/ lepiej tutaj napisać :classic_cool: Tutaj możesz co najwyżej podyskutować i się dowiedziec o gotowaniu, wielkim bracie, o M jak milosc:P,o głupich podłych facetach:D

Gość wojtus_1111
możliwe. dla dzisiejszej techniki hasła to nic.zamów sobie billing

Nie dociera do Ciebie prosty fakt, że masz wadliwe oprogramowanie telefonu?????:O Już ktoś napisał, ze takie przypadki miały miejsce w Motorolach z nowszych serii. Nie możesz oddać telefonu do serwisu?

uczciwe, ponieważ najpierw zwróciłem się do nich z prośbą o wyjaśnienie sprawy, dałem im szansę, nie skorzystali zbyli mnie jak najszybciej, nawet nie byli zainteresowani rozwiązaniem sprawy, to że ich tak gorąco bronisz, oznacza że masz w tym jakiś interes chyba. Ale rozumiem, nie dla wszystkich elementarna uczciwość to cnota, ty sama pewnie oszukujesz więc dla ciebie to normalne.

Gość wojtus_1111
do jasssssssssne. bluetooth jest wszędzie taki sam. wymiana softu nic nie zmieni

wojtus, ale on już miał billing i na nim było, ze wysyłał smsy do Irlandii, czy tez tam dzwonił. Ktoś napisał, że tak samo miał w innym modelu Motoroli. To chyba nie przypadek.... Ale widać autor tego nie doczytał. A jeżeli uważa, ze ktoś się podłączył pod jego telefon, to powinien to zgłosić na policję, a nie do Orange. Prawda jest taka, ze jak ktoś Ci kradnie prąd to nie jest to sprawa Stoenu tylko Twoja.

Gość Aneta33
Marek, popieram cię walcz o swoje. Do "jasneee" tak se możesz gadać póki cię ktoś nie oszuka, jesteś pewnie pracownikiem orange albo kimś takim, weź już przestań pisać bo ten temat jest ciekawszy bez twoich prowokacji i wypowiedzi które tylko sieją zamęt, już zarobiłaś na pensje z orange. Oszuści won!

Gość ZiomeQ
taaa ludzie weście tego jasneee niech przestanie pałe lizać orandżasom kiedyś moja dziewczyna też miała tam komórke i miała podobnie, tonie zależyod modelu to jest taka firma złodziejska

Tak, mam w tym wielki interes😴 Po prostu chyba nie myślisz logicznie! Jeżeli oni mają billingi, zapisane w systemie te połączenia i faktycznie się one odbyły, to wiesz, każdy może przyjść i im powiedzieć, ze żąda zwrotu kasy, bo to nie on dzwonił:O Po prostu postaw się na ich miejscu. A ludzie, którzy tam pracują w informacji i w jakichś serwisach mają prawo postępować tylko według przewidzianych procedur. Nie mogą sami robić niczego innego, niż jest przewidziane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zmień firmę, złóż pozew do sądu, złóż zawiadomienie do rzecznika konsumentów. Ale musisz mieć DOWODY. I to jest logiczne.

Gość wojtus_1111
jassssssssssne: i myślisz, że policja coś z tym zrobi??? gościu wymienia telefon i już go nie znajdą

tak sie zdarza bardzo czesto i to we wszystkich sieciach bo jest to wina aparatu.moja mama kilka miesiecy temu miała podobna sytuacje a ma telefon w erze.jej komórka przez calą noc generowała smsy pod pierwszy numer ktory miala zapisany w ksiazce tel.i dopiero rano dowiedziala sie ze zostało wysłane setki smsów pod ten numer.zadzwonila do obsługi klienta i kazali wyjąc karte z komórki bo to najprawdopodobniej wina aparatu a sprawe zgłosić do dzialu reklamacji.wszsytko skonczylo sie dobrze bo reklamacje przyjeto i anulowano tą kwote za te smsy a na ekspertyzie wyszło ze aparat jest uszkodzony...

Dobra, szkoda z wami gadać jak wodzę:) Piszcie dalej, ze Was okradli na 12zł. Widzę po prostu ile umiecie zdziałać:) Powodzenia. I nie pracuje dla Orange, ani żadnej tego typu firmy, bo to praca dla bezmózgów za marne grosze🖐️

Gość mnie tez raz oszukali
:classic_cool: nie zwrócili pieniędzy:O, na pre paidzie- gwarancja zwrotu po doładowaniu heheh. Zainteresowani na pewno będą wiedzieli o co chodzi. Już u nich nie jestem :classic_cool:

a teraz sorry bo na 23 muszę obsługiwać klientów na poznańskiej w warszawie i nie chce mi się już z wami dyskutować

wojtus, a myślisz, ze Orange coś z tym zrobi???:D A co ich to interesuje, czy z danego telefonu dzwonił Twój sąsiad, czy Twoje dziecko, czy kochanka?:O Ktoś, czyli właściciel telefonu, musi za to zapłacić i tyle.