Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek Śliwiński

ORANGE TO ZŁODZIEJE, PRZECZYTAJ ZANIM WPADNIESZ!!

Polecane posty

Mnie też raz wkurzyli. Miałam kiedyś bardzo fajny numer. Ale go straciłam, bo zapomniałam doładować a minął rok. Faktem jest, że nie doładowywałam telefonu regularnie, bo bardzo mało dzwonię... No ale w końcu nie muszę przecież .... Najczęściej kupowałam kartę po 5 zł - przeciętnie - raz - dwa razy na mc. Numer straciłam nagle - zapomniałam że minął rok, nie spodziewałam się, że nie będzie żadnego przypomnienia - bo oni zwykle wysyłaja tego aż za dużo. Skontaktowałam się z biurem obsługi lkienta przez internet, czy mogłabym ozdyskać muner. Z tego co pamiętam służy do tego kod PUK. Odpowiedzieli mi że nie, i że ten numer nie był doładowywany... Czyli - chyba chodziło o to, że jestem za kiepskiem klientem, żeby w ogóle komuś chciało się podnieść przysłowiową dupę....

Gość Lorie
"Marek Śliwiński to forum służy do dyskusji, jeśli temat cię nie interesuje, to wejdź na inny(...)" Sam sobie zaprzeczasz hipokryto. Skoro forum służy do dyskusji to każdy ma prawo się wypowiedzieć, przedstawić swój punk widzenia niezależnie czy ci się to podoba czy nie. Nie będziesz nikomu mówił co, gdzie i czy w ogóle może pisać. Nie nadawaj sobie więcej praw niż mają inni użytkownicy tylko dlatego, że jesteś skończonym frajerem, który nie radzi sobie z własnymi problemami i obwinia o to cały świat. Robiąc przy tym z siebie wielką ofiarę, ty skończona ciotą. Radzę puknąć się w głowę i wyżalić się na forum dla ludzi z problemami emocjonalnymi, a nie ośmieszać się z każdym kolejnym postem.

Gość moniiiWIERZĘ
Wierzę Ci,bo mój tato ma ten sam problem z orange.nie wierzylam,dopóki nie zobaczyłam.Sciągnelo mu 30 zl,a tel.na stole leżał.;.współczuję

Gość filip_online
miałem telefon w orange i po 4 latach udało mi się od tych złodziei spierd... gdyby nie play to pewnie siedział bym tam do dzisiaj. banda złodziei i baranów z orange. aha i jeszcze jedno dzwonili co chwile i mówili, ze dzwonią z warszawy i szprzedawali oferty gówna, a tak naprawdze dzwonili z mojej miejscowości

Gość seksowna kobietka
e tam oryncz. plus to jest dopiero porażka :o teraz jestem w play i miesiecznie płace 50 zł. w plusie rozmawiałam tyle samo i rachunki miałam srednio 250-350 zł :o po 2 latach miałam przedłuzac umowe - nie zaproponowali za te cała wydana kase NIC nowego. NIC. a jak raz miałam problem z połączeniami, i poszłam do punktu plusa, to odbyłam z panem mniej wiecej taka rozmowe: "-dzien dobry, mam taki i taki problem, nie działa to i to, dzwonie a potem sie wiesza ble ble - moge obejrzec telefon? -prosze. -yyy... co to jest? -hmmm.. telefon? - to ja widze SZANOWNA PANI. ale co za telefon. -sagem prosze pana. tam ma pan napisane na klapce -hahahahahahaha. to nie nasz telefon :classic_cool: -wasz, prosze pana -my nie sprzedajemy czegos takiego -sprzedajecie panstwo -pani se wymieni telefon a potem przyjdzie (cały czas ta sama pogarda na twarzy owego pana) -... -... (i tak jesze 20 minut) " koniec konców okazało sie ze to bład w ich systemie :classic_cool: naprawa zajeła mu 3 klikniecia. ale rozmawiał ze mna ponad 20 min jak z imbecylem. telefon był oczywiscie kupiony u nich :classic_cool:

Gość k,
Orange to złodzieje oszuści i mendy !!!!!!! Nie polecam korzystania z ich usług nie raz zostałem oszukany .

Gość Niklas
mnie wyj..chali na ok 700zl . jestem u nich 6 lat konczyla mi sie umwa i zadzwonil lepek o przedluzenie umowy, na samym poczatku zaznaczylem ze interesuje mnie taka umowa ze bede mogl korzystac z uslugi przyjaciel bez ogranicen (za 15zl miesiecznie moglem pisac i dzwonic do jednj osoby ile chcialem) no i dogadalismy sie bynajmniej ja tak myslalem. przyjechal kurier i nawet nie wiedzialem ze jest, poprostu podjechal pod dom powiedzial mojej mamie ze jest paczka do odbiru i podpisala odbior i umowe. po miesiacu przychodzi sms ze wystawiono rachune na 570zl.. a na koncie mialem juz 180zl przebicia na nastpny miesiac... wszystko przez to ze wylaczyli ta usluge... a najlepsze ze nawet nie poinformowali o tym... wiec jezeli chcecie byc oszukani i wprowadzani w blad to polecam orange pod tym wzgledem sa oni profesoinalistami.

Gość Feainne
Dokładnie 29 stycznia doładowałam konto kwotą 100zł plus dostałam bonus 20zł na wykorzystanie do orange,włączyłam 2 pakiety MULTIpop i miałam na koncie 88zł, nie minęły 2 tygodnie a na koncie miałam 3 zł, przy czy pakiet multi pop to 1200 sms wymienne na MMS lub 60 minut, gdzie całą rodzinę i znajomych mam w orange, reklamowałam to może z 10 razy, sms, że JUŻ realiuzują reklamacje to co tydzień dostaje, 2 MIESIACE temu napisali mi sms, że już wysyłają odpowiedz LISTOWNIE, kiedy napisałam im adres do wysyłki , który po 8 latach nagle im był nieznany, mailowy odpisali mi nagle okazało się, że nie jestem ich abonentem, mają niesamowity SYF w papierach, osobiście byłam i dostałam papiery potwierdzające przejście na kartę z abonamentu, ciesze się , że rozmowa telefoniczna była nagrywana ( oczywiście 30 minut rozmowy, przedstawicielka namieszała i nie dośc że podała złą kwotę jaką mam na koncie, to na drugi dzień po wysłaniu 1 sms zablokowali konto bo nei posiadałam środków) bo siedziałam 2h nad bilingiem i sprawdzałam to JAK OSZUKUJĄ i okazało się, że te ich DARMOWE połączenia z wybranym numerem to ŚCIEMA na stronei orange, przeglądałam wszystkie połączenia na numery darmowe i pobierali za nei pieniadze.

Gość kolejny oszukany
jestem klientem orange już 5 lat i dojrzewam do "wypisania" sie z tej sieci,która jest bardzo nieodpowiedzialna,i majaca "bajzel" w swoich dokumentach. Opłacam na czas rachunki ,przysyłaja mi smsa, że dziekuja za wpłatę itp.po czym za tydzień przychodzi kolejny sms, że nie odnotowali wplaty i w wyniku czego naliczaja mi odsetki, nie jest to duża kwota ale chodzi mi o rzecz ,skoro to nie jest moja wina to dlaczego ja mam za to płacić?? Telefony też maja nie najnowsze,przy przedłużaniu umowy dostałem mega propozycje kupna nokii xxx za 60zł ,a miesiac później jak brałem synowi telefon w zetafonie mogłem identyczny aparat kupić za 1zł

Co miesiąc ustawiam pakiety różnego rodzaju, i nigy na czas nie potrafią usługi ustawić, a kasę potrącają. gdy do nich dzwonię też uważają że wszystko gra i że to nie z ich winy, a kolejna złotówka idzie na marne za połączenie, moja mama zgubiła kod puk, ledwo się porusza, to przez telefon nie chcą podać, bo takie mają zasady i karzą jechać do punktu żeby go odebrać osobiście. CHAMSTWO! Wieczne problemy z zasięgiem. Mieszkam w Rembertowie. i 2 kreski zasięgu to jest już cud jak się pojawią, Przy każdym połączeniu trzeba latać po całym mieszkaniu by zasięg choć trochę złapać, ALBO rozłącza połaczenie, smsy nie dochodzą przez problemy z zasięgiem. A reklamacja? Hah wyślą jakąś wyuczoną formułkę listem która nie rozwiązuje sprawy. Niech ktoś mi powie po co jest ta strona orange, która miała ułatwić pracę na koncie swojego numeru. Gdy chce coś na niej ustawić, bądź sprawdzić. to zazwyczaj pokazuje się informacja: Przepraszamy ale nie możemy zrealizować operacji, spróbój później... jakoś tak to brzmiało. Śmiech na sali. Ostrzegam wszystkich przed złodziejami z ORANGE. Nie korzystajcie z usług tej sieci!

Każdy ma zapewne inne doświadczenia z tą siecią. Mnie kiedyś nie uruchomili pakietu przez 2 miesiące. Znaczy dostałam potwierdzenia włączenia, ale jak się okazało kasa z konta poszła... Co najlepsze, zorientowałam się dopiero po tych 2 miesiącach, ale po dwóch telefonach do nich, wszystko zostało załatwione. Zwrócili całą sumę z nawiązką i chyba włączyli jakiś dodatkowy pakiet, no i oczywiście wysłali list z przeprosinami:) Widocznie czasem mają lepsze dni....

Akbo jest coś takiego jak Usługa: Co druga minuta gratis. Nie dajcie się nabrać, gdyż ustawiając ten pakiet. Co drugą minutę macie gratis, ale już sekundowe naliczanie nie obowiązuje! O czym nigdzie nie było napisale. nieźle się na tym nacięłam. Złodzieje.

Gość Wdzieczny Orange
Jak kontroluje swoje minuty nie zaplacilem ani centa wiecej a jak wpisalem w google Plus to zlodzieje T-mobile to zlodzieje Play to zlodzieje Orange to zlodzieje to sami widzicie ze wszedzie kradna :P Pozdrawiam

Gość buncol
orange huje i złodzieje i kurwu wyruchali mnie na 400 i to nie koniec

Gość buncol
przysyłaje smsy typu witamy w usłudze prezent opłata za kazdego przychodzacego sms specialnego to 1 23 brutto dziennie reg www wapster.pl a za 5 minut natepny sms jesli chcesz wyłaczyc usługe prezent wysli sms o tresci stop prezent na numer 60128 a ja nie czytam smsy i naliczyli mi 400 złoty bo nie wysłałem smsa stop a gdzie moja zgoda na odbieranie sms oni sami sobie wydaja zgode a ty masz wysyłać stop zeby nie przysyłali smsy to jast oszustwo polskie prawo to nie reguluje do kurwy nedzy

Gość huje j****e orange
mam internet z orange co chwile sieć sie wyłancza i granie na niej to 1 s i wylancza sie i tak co hwile !!!!!!!!!!!! 1min filmu ładuje sie 2godz na tableta którego mi obiecali czekałem 9 miesięcy do 7 dniach sie zepsul i czkałem na naprawe w naprawie doszło do rkou wógule nie opłaca kupować orange te wszystkie pakiety TO G****O !!!!! pamiętajcie nie kupujcie szkoda kasy

Gość gość
Zaraz sobie zamówię starter wrodzinie, obadamy. Wygląda obiecująco:classic_cool:

Gość gość
Ja jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą. Szczególnie polecam ofertę http://www.orange.pl/kid,4002009272,id,4004383907,article.html warto się z nią zapoznać.

Gość gość
skończ reklamować ten szajs

Gość gość
Zgadzam się z tymi negatywnymi opiniami.

Gość gość
Szkoda słów na skur...nów (wiele lat przykrych doświadczeń z tą "FYRMĄ" - kto się złodziejem rodzi, ten s********m umiera!!!!

Gość gość
Z orange wszystko mozliwe. Ostatnio pobierano mi jakies kredyty pakiety ktorych nie chcialam ...bylam w orange w tej sprawie to kazali mi dzwonic do biura obalugi zeby oddali pieniadze .Ale dalam sobie spokoj.Moja mama ma tez w orange i raz w miesiacu doladowuje 35zl juz miala tak 3razy ze pare dni po doladowaniu przychodzily smsy ze musi doladowac konto bo inaczej zostana zablokowane polaczenia.masakra!

Gość Piotr Stefaniak
To jeszcze nic. Ja przeniosłem umowę w sierpniu 2015r do sieci PLUS. Dziś, czyli 29,02,2016r. dzwoni do mnie super przedstawiciel i mówi, że mam zaległości w spłacie na kwotę około 90 zł!!! Po pół roku się dopatrzyli!!! Dodaje, że mam dwa dni na zapłatę bo sprawę przejmie firma windykacyjna!!! Przez 7 miesięcy nikt nie przysłał żadnej wiadomości na ten temat. Nikt do mnie nie zadzwonił!!! A nr telefonu mam ciągle ten sam!!! Złodzieje i tyle!!! Nie przysyłają rachunków!!! a za jakiś czas straszą firmą windykacyjną

Gość gość
jak wyłączyć ten j****y ORANGE WORLD ? k***a jacy to są oszuśći i złodzieje ten jenany ORANGE to się w głowie nie mieści, s*******am do PLAY, może tam nie kradną

Gość gość
też mam złe doświadczenia z orange,teraz mam virgin i jestem zadowolona

Gość gość
Ja nie mam zadnego problemu z Orange. Wysylacie smsy na jakies gowniane konkursy i potem wam zjada z konta i zwalacie wine na operatora :D

Gość gość w kość
ty ******* k****o broniąca tych operatorów zamknij swój ******* ryj, takiś k****a mądry bo jeszcze cie nie nacieli, ale wcześniej czy później co byś nie robił i tak cie oje.bią, i słusznie, może to cie czegoś nauczy cwelu niemyty