Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyi777

SESJA KASI SOWIŃSKIEJ W PLAYBOYU!ZOBACZCIE!STRASZNE TE ZDJĘCIA !UPRZEDZAM!!

Polecane posty

Gość dommmmmi
A co może Joanna Lisowska ma lepsza figure???

Wygląda straaaaasznie !!!!!! Te zdjęcia są nieestetyczne .... Ona wygłąda na nich jak dziecko .. mam złe skojarzenia jak na nie patrzę :o ogólnie to lubię Kasię S .. no ale te zdjęcia to przegięcie

Gość kurde nie rozumiem
mnie się zajebiście podoba! I jestem kobietą! I sama bardzo chciałabym mieć taka figurę...

A kobieta musi mieć szerokie biodra, duże wcięcie w talii, spory biust, okrągłą wystającą pupę, żeby można uznać, że jest kobieca? Sowińska ma wcięcie w talii, biodra, które się odznaczają, mały tyłek, ale przede wszystkim okrągły i małe piersi, ale nie jakieś AA, tylko piersi wprost proporcjonalne do jej drobnej sylwetki. Poza tym pozwolę sobie zauważyć, że Sowińska swego czasu była jedną z lepszych polskich modelek, a nikt mi nie wmówi, że modelka powinna mierzyć 1.80 i ważyć 70 kg. Jest taka, jaka powinna być. Ma piękną twarz, figurę modelki i to się liczy. To, że w jednym miejscu ma za mało, a w drugim za dużo, nie ma żadnego znaczenia. Jak można pisać, że ta sesja jest nieestetyczna? Przynajmniej ją poznałam na tych zdjęciach, a nie to, co Doda czy Wiśniewska- tak przerobione, że własne matki ich nie poznały.

Gość bez jaj przecież to wstrętne
zero biustu i jeszcze ta wygolona na zero pipka normalnie zdjęcie dla pedofilów to pierwsze zdjecie na pudelku ewidentnie widac ze uda są jakoś nienaturalnei wydłużone, bo ich krzywizna jest jakaś nienaturalna, wyginają sie gdzieś w połowie w łuk tak jakby tam miało znajdowac sie kolano a potem jest jeszcze nadal udo i dopiero potem kolano.... widac że noga pokazana bokiem wygląda na dłuższą niż ta pokazana na zdjęciu od tyłu cudaczne najbardziej mnie razi ta łysa pipka taka jakaś dziecięca i aseksualna, gdyby miała chociaż jakiś wzorek, pasek czy odrobinę futerka wyglądałaby lepiej i seksowniej, nawet mikroskopijny trójkącik stringów dałby lepszy efekt niż brak czegokolwiek przecież każdy facet przyzna że kobieta ciut ubrana jest seksowniejsza od tej rozebranej do rosołu

Gość to że była modelką
nic nie znaczy :) są modelki i modelki to są zdjęcia dla pedofili, skoro tego nie widzisz, to szkoda

Gość Krocionoginii
JA PIERDOLĘ ZAJEBISTA SUKA!!! :) BARDZO MI SIĘ TE FOTY PODOBAJĄ. JESTEM BI WIĘC WIEM CO DOBRE...:classic_cool:

Gość aaabanajakakakak
ale tam jest tylko jedno zdjecie :9 gdzie widzicie jej pupe ??????????? prosze wkljecie jakies linki z tej sesji :( ja widze tyko jedno zdjecie :(

Gość nojaaaaaaaaaaaaa
bardzo ladnie wyglada:) ma malutkie piersi ale co w tym zlego, znaczy,ze ma je zakrywac! jest bardzo odważna - podziwiam:) to zdjecie z cycuszkami jest najlepsze, tam gdzie sie odchyla do tylu, bardzo seksi, ja tem mam takie mikro piersi ale uwazam ze sa bardzo seksi:) co nie znqaczy ze wieksze nie sa ;)

Gość nojaaaaaaaaaaaaa
jestescie zalosci, jak maja to byc zdjecia dla pedofili skoro jest na nich dorosla kobieta... puknijcie sie w czolo:D

jak na playboya to kiepsko ;) szału rzeczywiscie nie robi, ale przyznaje, ze chcialabym byc tak szczupla jak ona (ale pupe i cyce wole swoje hehe :P)

Gość Anka z Pruszkowa
Dla mnie Kasia jest bardzo ladna dziewczyna.Wyszla na tych zdjeciach tak slodko a zarazem wyuzdanie ze mam ochote ja wyruchac w dupe.Jestem lesba i mam jej plakat nad lozkiem.