Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdobywanaaaaa

podziałał na moją wyobraźnię

Polecane posty

Gość zdobywanaaaaa

tak się zaczęło. znaliśmy się wcześniej...jest diabelsko przystojny i inteligentny...kobiety do niego lgną...ma dużo znajomych z różnych środowisk...jest człowiekiem niezwykle komunikatywnym i pewnym siebie...i napisał mi, że może mnie zdobyć... jak postąpiłybyście dziewczyny? jestem męzatką...on w trakcie rozwodu...dać mu po nosie...czy inaczej się z nim rozliczyć???

Gość bellllla
Ja bym pokazala, ze wcale nie moze mnie zdobyc. Albo inny wariant: uwiodlabym go, rozkochala w sobie, a potem rzucila z kretesem :P

Gość zdobywanaaaaa
no więc ja mu przedstawiłam sprawę tak, że to ja ewentualnie mogę zdobywać...a nie ktoś tam mnie...dobry pomysł

Gość wnioskuję jednak
że dasz mu dupy jak kotka, bez mruczenia-hihi

Gość zdobywanaaaaa
łe kurdeeee....nie chciałabym tak.... a skąd ten wniosek? bo ładnie o nim napisałam?

Gość wnioskuję jednak
to on ma cię zdobywać, a nie ty jego:P widzisz różnicę? 🖐️buahahaha, za głupia jesteś do niego...

Gość zdobywanaaaaa
oki...wyjaśnij mi, skąd ten wniosek, że jestem za głupia???? skoro tak oceniasz to uzasadnij...odpowiedziałam mu dość dosadnie...na mocne słowa mocniejszymi... a nic jeszcze z tego nie wynikaaa

Gość wnioskuję jednak
sama to napisałaś (w domyślę), jesteś słaba, żegnam 🖐️, nie mam czasu na dalsze wnioski

Gość taka prawda ona
zdobywana ale z ciebie dziwka :-O

dobra dobra i tak wiemy że koleś bedzie cie ruchał jak bedzie chciał 💤 to zbyt oczywiste :/

Gość zdobywanaaaaa
do moje słodyczy... napisałam tak , jak jest na prawdę...potrafię ocenić obiektywnie...jest przystojny, kobiety za nim się oglądają, jest miły, ma klasę...jest w nim coś, co przyciąga...ale dla mnie...wybacz...zbyt wielka pewność siebie i zbytnia rozwiązłość...

Gość all night long
jesteś meżatka? wiec nad czym sie zastanawiasz?!

Gość to po co
te pytania??? i zabieranie komuś czasu i miejsca na takim ambitnym forum:D:P

Gość to po co
prawda jest taka, że jak odczytała tą wiadomość od gostka to jej mokro się w majtach zrobiło i w uszach zaszumiało...:P he he

Gość zdobywanaaaaa
Ludzie...czytacie ze zrozumieniem? on mi napisał, że mnie zdobędzie...ni z gruszki ni z pietruszki...przecież nie będę go objeżdżać za to, a pokazałam, że też mogę sobie pisać co mi tylko do głowy przyjdzie!!! pytam jak można się z nim ciekawie rozliczyć....a nie żeby dać mu dupy!!! czytajcie ze zrozumieniem...a za dalsze wnioski dziękuję tej osobie, która nie potrafi ich wyciągnąć... dziwki to kobiety, które przedawają swoje ciało za pieniądze...tyle do tego durnego komentarza

Gość to po co
a jak go zobaczy, to zapomni języka w gębie, tylko nogi rozłoży:D:P

Gość all night long
skoro w ten sposob..to pokaz mu ze jests nie do zdobycia ps moze sie starac i kokietowac, Tobie to poprawi samoocene a on bedzie mial zajęcie..

Gość to po co
skoro tak napisała, a jak uważasz, że jest inteligentny, to wiedział, że się oślinisz z wrażenia i będziesz mieć chrapkę- bo masz włażąc tutaj i zadając durne pytania:O

Gość zdobywanaaaaa
hahaha...pewnie, że podziałał na moją wyobraźnię....ale ludzie..pytam was teraz....oceniacie wedle siebie???? każdy sądzi wedle siebie...więc co z wami???? dajcie pomysły, jak mu utrzeć nosa....a nie mnie tu wlewacie, że mu dam....może te oceny wynikają z własnych doświadczeń? powiedzcie, co wy dziewczyny zrobiłybyście i tyle.... proszę o mądre wypowiedzi....

mam Ci dać pomysły? i co w pewnym momencie zabraknie ci cudzych pomysłów, co wtedy zrobisz? jak jesteś za głupia na flirt to się w to nie baw tylko daj po ludzku kolesiowi dupy i już , bo suma sumarum i tak wyjdzie na jego 🖐️

Gość hehehehhe
idź spać, bo marudzisz:P żeby nie wiedzieć jak odpowiedzieć na taką propozycję będąc mężatką? ile ty masz lat???

Gość zdobywanaaaaa
do to po co.... no widzisz....chciał podziałać na moją wyobraźnię...a teraz rzecz w tym, żeby mu dać kosza.....albo się zabawić jego zbytnią pewnością zawsze tak pochopnie oceniasz? jesteś jasnowidzem??

Gość o nawet juken żyje
jeszcze. a gdzie tam nie podzialałeś na moją wyobraźnię, po prostu lubie takie dziwadła jak ty, ot i tyle

zdobywanaaaaa, zrob tak, aby ta jego pewnosc siebie go zgubila:D:D wszelkie metody i srodki dozwolone:) a wszystko zalezy od Twojej kreatywnosci;) jak ja Ci zazdroszcze:) z raczki by mi jadl:P:D

Gość otttooooo
tylko "łatwym" kobietą składa się takie bezczelne propozycje:O

zdobywana, Ty nie bawisz się jego pewnością, tylko zasugerowałaś, że sama uganiasz się za facetami ;) mogłaś powiedzieć coś w stylu, że nie zdobędzie Cię jeślii Ty sama na to nie pozwolisz. Ale teraz to już wie, że nie musi się starać, bo jak odpuści to i tak zaraz sama zaczniesz się prosić, żeby Cię bzyknąć.