Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt wysoka

Mam 178 wzrostu i chciałabym być niższa. Czy jest jakaś

Polecane posty

Gość zbyt wysoka

operacja, którą można się "skrócić"? Jestem zdesperowana

Gość zbyt wysoka
poczytałam trochę i większość sądzi że taki wzrost to tyka i żyrafa a ja nie mogę znależć faceta. Dobrze, że teraz są modne buty bez obcasów, bo bym totalnie się zdołowała

Gość chyba zarujeszzz
powinnas siedziec i sie cieszyc ze jestes taka wysoka. ja mam 176 i moglabym miec jeszcze 3 cm wiecej.

Gość ja mam 165 i moge być dzięki
temu z każdym facetem :D szczęście się ma :P

Gość mundrasunia
a ja mam 170 i chetnie bym sie z Toba zamieniła, mi sie wydaje, ze jestem za niska, nie gadaj głupot dziewczyny wysokie, sa atrakcyjne:)no i macie DłUUUUUUUUUUGIE NOGI:)głownie tego wam zazdroszcze:)

Gość mundrasunia
poza tym mozesz byc modelka, a jakas kurduplowata dziewczyna o wzroscie 165 nigdy nia nie bedzie:)

Gość asdfas
możesz odciąć sobie nogi...albo kawałek głowy, tam gdzie normalni ludzie mają mózgi..u Ciebie to pusta przestrzeń....to po co? zawsze te kilkanaście cm mniej.

Gość mundrasunia
do ja mam " ja mam 165 i moge być dzięki" wiesz co jestes mała, ja mam 170, a czuje, sie mała!!!a co dopiero Ty nie gadaj bzdur, faceci lubia laski, nie wazne czy niskie czy wysokie,liczy sie wyglad:)tak naprawde;p

no pewnie, możesz być modelką i starą panną babo-chłopem :D

no ty wyżej masz rację, liczy się zwłaszcza ładna buzia :P

Gość verifed
165-fakt kazdy mzoe cie miec i ladowac w kakao.

spoko ide z tego topiku, bo teraz zakompleksione babo-chłopy będą się mścić :D byeeee 😘

Gość zbyt wysoka
z chęcią bym się wymieniła, bo czuję się jak dziwadło.

Gość mundrasunia
a moze ona byc stara panna, nie kazdej laski marzeniem, jest wyjsc za mąz i suknią beza, moze wazniejsza jest dla niej samorealizcja np poprzez bycie, moedelka a piszac babo-chłop na wysoka, dziewczyna najzwyklej w swiecie sie dowartosciowujesz, bo masz kompleks wzrostu, wszystkie znane piekne kobiety sa wysokie, Charlize Theron, Naomi Camppel, Cindy Craword, Claudia Shiver

Gość facet ....
laska niska dupka 165 wcale ładna buzia sie sama nie liczy, dla nas facecetow liczy sie figura, lubimy wysokie, a co massz kompleksy?

Gość zbyt wysoka
mam 20 lat i bycie modelką mi nie grozi. Mówię wam jak ja jestem beznadziejna

ja tez mam 178.. i w swoim zyciu spotkalam kobiety od siebie wyzsze... i tak nie wiem.. uwazamm ze ten nasz wzrost to wcale zaden WIELKI wyczyn...:P a co do chlopaka- jestem w zwiazku od 3 lat i wcale nie dlatego, ze go nie chce rzucic bo sie boje ze potem innego nie znajde :D moze nie ejstem wychwytywana z pierwszej polki ale nie narzekam na brak zainteresowania (chociaz aktualnie mi o o niepotrzebne) mysle, ze troszke wyolbrzymiasz ten problem...:) spojrz na to z innej strony, ze nizsze dziewczyny nie maja takich nog :] ze wygladamy na szczuplesjze i smuklejsze mozemy nosic wszystkie ciuchy ktore optycznie \"skrajaca\" ale tez nie ejstesmy przeciez tak wysokie jak np dziewczyny co maja ponad 180 cm... uwazam ze wlasnie 180 to taka granica :) glowa do gory

Gość
moja przyjaciółka ma jakieś 183cm wzrostu (a ja 159 :P). jej facet jest 3 cm od niej niższy... ale jej to wisi bo u niej każdy w domu ma około 180-190cm (kobiety też)

Tej najwyraźniej to nie wisi, bo dramatyzuje na forum. Tak serio to nie zazdroszcze. Nie chciałabym więcej niż 170. Pewnie stopa zaraz też numer 45. LOL.

Gość
bez przesady :P przyjaciółka nosi rozmiar 40 buta... a co do dramatyzowania... cóż 178 to nie jest źle, w sam raz na modelkę ;)

Gość rosalinda nie ma to
jak sie zlac z masa nie? jakie te twoje wypowiedzi zasciankowe:)

Gość
bosh... a jakby jedna z drugą miały tak jak ja 159 cm to też by jękoliły że z kolei za niskie :/

Gość powieś się rosalinda
mam prawie 180, do modelki mi blizej niz dalej, powodzenie mam i nie rozumiem dlaczego mnie obrazasz. leczysz kompleksy czy po prostu z nudów

Gość
hm... no mooooże :P ja zawsze chciałam być wyższa, ale teraz już mi to wisi. plusy - mogę mieć faceta nawet 165cm i git, skutecznie mogę udawać młodszą :P minusy - w tłoku jestem potrącana przez gigantów 😭, nie mam odpowiedniej prezencji :(