Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt wysoka

Mam 178 wzrostu i chciałabym być niższa. Czy jest jakaś

Polecane posty

Gość powieś się rosalinda
bkk ==> ano, i o to chodzi, ale rosalinda nie od dzis propaguje wyzszosc postaci jej niskiego pokroju. I tipsy za 3 stówki:)

powieś się rosalinda - aaaaa.. tu cie boli :) Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase :) Ty się lepiej do roboty weź to też będziesz miała na tipsy.

Jestem po prostu szczupła, nie wygladam nawet na chudą. Kwestia budowy. Dobranoc po raz enty, zycze wiecej otwartosci do swiata to ci sie zwróci jeszcze:)

rosalinda tipsy są wiesniackie nawet za tysiąc! moj status majatkowy to inna sprawa, nie narzekam, ale jak słysze ze ktos 300zl wydaje na prostokątne kartoniki na paznokcie to to po prostu swiadczy o klasie i juz. No chyba ze wg ciebie doda ma klase;)

Gość
no rzeczywiście figura modelki ;) tylko jakoś mi to nie podchodzi nie wiem czemu :/ może lubię chude ale niższe? ;/ kobieta powinna być po prostu proporcjonalna..,

powieś się rosalinda - moja droga widze śledzisz moje wszystkie wypowiedzi a nie wiesz czemu zakładam tipsy :) Pośledź lepiej to nie będziesz bredzić takich bzdur. Poza tym są różne tipsy a'la Doda i normalne.

Pewnie masz brzydkie pazury, dlatego:) Doda robi za 8, wiec nie wiem jak to sie ma do twoich 3. Pewnie i tak sa lepsze:) Otóż nie śledzę, ale zawsze jak na topiku po pazurach albo innych niezwykle wazkich sprawach:) opadna mi rece po jakiejs wypowiedzi, to zazwyczaj okazuje sie ze jest ona twoja. To ja juz wole byc damą i tez sie podobać. Tak tez można rosalindo. A swoją drogą bardzo niekobiecy ten twój nick:)

a jednak nie śpi :) Doda zapłaciła raz i to za cyrkonie swarovskiego. Dlatego tyle wyszło. Teraz już wiesz za co te 8 stów. Ja ich nie potrzebuje. Wystarczają mi takie bez stu ozdóbek. Zadowolona ?

a biust mam B (i swietnie mi z nim), ale gdzie mi do twojego F:), tipsów i solarki. Prawdziwa Kobieta, tylko troszke wyretuszowana:)

Gość
dla pocieszenia dużym dodam, że też niefajnie być kruszyną :P jedna przyjaciółka ma numer buta małe 36 i wąską stopę i ma problem z butami... najlepiej jest nosić 37-38 :P spadam 🖐️

No ok, ok. Dobranoc. Dajmy spokój:)

powieś się rosalinda - zmartwie ci, na solarium JESZCZE nie chodze, ale owszem niebawem ide :) Widze masz jakieś spaczone wyobrażenie. Solarium, tipsy i duży biust postrzegasz jako tandete z remizy. Nie wiesz co to znaczy korzystać z umiarem a szkoda.

Hej! Nie rozumiem dlaczego kazda chce sprawic przykrosc drugiej? Po co sie obrazac? To miala byc dyskusja i wyrazanie pogladow. Ja osobiscie jestem szczesliwa mezatka, choc to pewnie Was zdziwi, bo mam 180 cm wzrostu. Jestem szczupla i raczej nikt nie uwaza mnie za babochlopa. Kobiecosc i czar chyba nie jest kwestia wysokosci? To sie ma albo nie ma. Ja w kazdym badz razie nie narzekam. Nawet nie przyszloby mi to do glowy, zeby rozbic z tego problem. Kazdy jest jaki jest. A rzeczywiscie to prawda, ze coraz wiecej jest ludzi wysokich. Takimi sie otaczajmy. Pozdrawiam

Mundrasunia naucz sie kultury Nie obrazaj dziewczyn ktore maja 165, ze sa "kurduplowate". Ja akurat mam 167 i czuje ze to jest super wzrost dla kobiety, nie chcialabym miec ani cm wiecej. Nie jestem kurduplem. Mi sie np nie podobaja dziewczyny 178 wedlug mnie sa malo kobiece ale nie nazywam ich "gidyjami" czy "zyrafami" Pozatym sa dziewczyny wysokie z krotkimi nogami-dlugi tulow i krotkie nogi i sa sredniego wzrostu z dlugimi nogami i proporcjonalnym tulowiem Dla mnie moj wzrost jest super. I zupelnie nie rozumiem dlaczego tylko takie wielkie dziewczyny moga byc modelkami, facetom sie podobaja drobniejsze i nizsze. No i jak taka bardzo wysoka przytyje to wyglada jak chlop Sorry teraz ja brzydko pisze o wysokich widocznie twoje chamstwo mnei zarazilo. Wybaczcie

p.s. Wzrostu Dody bym nie chciala miec-oceniam ja na jakies 155. To jest dla mnie zbyt niski wzrost ale Doda sie tym nie przejmuje i dobrze

No cóż, może gdybyś nasłuchała się od rozalindy tego co ja (nie tylko na tym topiku), tobys sie jej, a nie mnie czepiała. Bo mi sie po prostu cierpliwosc skonczyła wtedy. Nie wiem skad u ciebie twierdzenie (jak u rozalindy zreszta) ze "faceci wola nizsze i drobniejsze". Ja np nie wiem jakie wola. Bo kazdy ma swój typ. Ale wy wiecie. Moje gratulacje.

Gość wysokie modelki
Modelki muszą być szczupłe i wysokie ponieważ prezentują ubrania. Mają chodzić po wybiegach gdzie zazwyczaj są wysokie sufity i duża przestrzeń więc muszą być dobrze widoczne, a taka duża przestrzeń skraca. Szczupłe są żeby łatwo było drapować na nich ubrania i tyle. Praca żywego manekina. Natomiast u fotomodelek wzrost już się tak nie liczy.

Czepiłam sie nie ciebie lecz Mundrejsuni Juz po niku zreszta widac co to za osoba Napisala odziewczynach 165 ze sa kurduplowate wiec je obrazila po chamsku A to ze faceci wola drobniejsze dziewczyny , mysle tu o wysokich facetach, to wiem Niejeden raz to slyszalam od facetow ok 190 Tacy faceci najbardziej lubia dziewczyny do 170 i do tego szczuplutkie i wiotkie Ci nizsi natomiast byc moze wola z kolei takie powyzej 170

Była taka piosenkarka Anna German Słyneła z bardzo wysokiego wzrostu a kiedys mneij bylo takich wysokich wiec miala jeden wielki kompleks z tego co wiem to miala jakies 190 A najwyzsza kobieta swiata liczyla 250 c, ta to sie dopiero musiala super czuc :)

Gość morello
uwielbiam malutkie kobiety, są takie słodkie i dziewczęce

Buhahahahaha skąd ty masz takie info? Ale lubicie generalizować.... Ja w życiu byłam w kilku związkach (licze takie przynajmniej pół roku), powiedzmy ze wezme pod uwage 5 najdłuższych. I wszyscy przekraczali 190cm. I zawsze słyszałam ze fajnie wreszcie nie musieć sie zginac do kurdupla (tylko cytuje!). Normalne, bylismy razem, to mówilismy sobie komplementy. A co ci mieli powiedziec? Słyszymy od facetów to co chcemy usłyszec... I teraz wyobraz sobie ze wchodze tu i niczym rozalinda panosząc sie stawiam teze nie do obalenia: faceci powyzej 190 wola wysokie... !!!No smieszne. Im to pewnie i tak wszystko jedno.

Gość morello
iganatka nie nie.. ja mam 188 i lubie te malutkie, to się zgadza. ale mój najlepszy kumpel ma coś ok. 178 i też lubi te małe, zawsze jest tak że podoba nam się ta sama sztunia w klubie :)

no widzisz morello ze mam racje Ja mam 167 (kurduplem sie nie czuje, uwazam ze jestem srednia) i zawsze szaleli za mna faceci tacy 190-198 hehe , a przy nich jestem mala :)

a ten kumpel 178 to moze jescze lubi te nizsze. Ale tacy faceci 170 juz wola chyba te wyzsze :)

Gość morello
no ale napisałaś że niżsi faceci wolą duże dziewczyny, to nie prawda z tego co ja widzę a mam wielu znajomków w przedziale 175-180 ;)