Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt wysoka

Mam 178 wzrostu i chciałabym być niższa. Czy jest jakaś

Polecane posty

Gość ty masz chyba z 16 lat co

Gość powieś się rosalinda
boże... ale dyskusja. A wyjątki pewnie tylko potwierdzają regułe...? boszesz...

pOWIES SIE ROZALINDA Mam takie informacje z zycia, po prostu widze, i na 10 bardzo wysokich facetow 9 woli drobniejsza i bardziej dziewczeca A o tych wielkich mowia ze po co im takie potezne baby skoro sami sa potezni, taka i w lozku nieporeczna i wogole, ani jej na rece wziasc ani nic, a jak nie daj boze przytyje to po prostu baba-grzmot, ogromna i tlusta...........

Gość powieś się rosalinda
buhahahahahahahahahah..... w łóżku nieporęczna? dobra, lepiej sobie pójde, pa:):):):)

Gość wysokie modelki
Ale głupoty gadacie... jedna drugiej jedzie i takie to wszystko zapatrzone w siebie :/.

Gość Stanlej
wysoka = potężna? A czemuż to?:)

Bo wysoka sila rzeczy ma potezniejsze i grubsze kosci, wieksze dlonie i stopy, z reguly wszystko wieksze, nawet glowe :) I jak przytyje to sie robi naprawde wielka baba o duzych dloniach ;)

Gość wysokie modelki
A ty Iganatka czepiasz się wysokich że jadą na kurduple a sama robisz tak samo.

Ja mam 175 a mój mąż 171.Chyba niskim podobają sie te wyzsze a wysokim wszystko jedno.

Reasumujac-nie pasowal by mi ani wzrost 155 ani 180. Jak dla mnie moje 167 jest super, i nie chcialabym miec ani mniej ani wiecej. Najwazniejsze zeby kazdy czul sie dobrze sam ze soba.

Euforia racja, niskim podobaja sie te wyzsze. Natomiast tym 190 w wiekszosci nizsze ;)

Gość Stanlej
Jezeli dla ciebie ignatko kobiecość = wszystko małe, to wybacz ale tkwisz w błędzie. wielkim błędzie. kobiecosc to duzo wiecej, ale wy myslicie ze jak załozycie kiecke i scudniecie do 35 kilo to juz z was kobiety.

Bo sie wkurzylam, tyle tu wyczytalam chamstwa Z jakim przystajesz taki sam sie stajesz :(

Stanley Nie napisalam ze male ale nie za wielkie Srednie jest najlepsze. 167 to dla dziewczyny sredni wzrost.

Gość wysoki pan
a mi to wszystko jedno, byle zgrabna byłe i długie nogi miała a fakt faktem ze te wyzsze maja dłuzsze

Gość wysokie modelki
Super tłumaczenie, ja mam 160 i jakoś nie boli mnie to że ktoś mógłby powiedzieć do mnie kurduplu. Mój chłopak pieszczotliwie mówi do mnie kurdupelku i nie widze w tym problemu. A jakieś dorabianie ideologii do tego co komu się podoba jest bez sensu bo każdy ma własny gust.

Gość wysokie modelki
Średni też wcale nie musi być najlepszy bo jest najmniej charakterystyczny.

Mozna by zmierzyc dwie dziewczyny tego samego wzrostu i okazaloby sie ze jedna ma sporo sluzsze nogi od drugiej. Kwestia proporcji ;)

Gość Ja mam 181 czyli przeciętny
wzrost na faceta, kiedyś wolałem wysokie dziewczyny, byłem z kilkoma w związkach dłuższych lub krótszych, ale ożeniłem się z taką małą czarodziejką która ma zaledwie 160 cm. A tak w ogóle to chyba rzecz indywidualna, o gustach się nie dyskutuje?

Gość Stanlej
eeee, czyli srednie, przecietne. w temacie jest 178. wielkie to to nie jest. no ale kazda pliszka swój ogonek chwali, hehe

181 a na moj gust jestes z kolei za niski Ja lubie takich 190 i do tego dobrze zbudowanych, nawet lekko przy kosci

Gość Stanlej
a ja widze ze ta twoja cała paplanina kto co woli (miło ze wypowiadasz sie w imieniu ogółu, w koncu wziełas to z zycia:) ) zmierza do tego, zebys mogła sama sobie udowodnic ze jestes w sam raz

Gość SNap
ja mam 175 i podobaja mi sie takie 170-175

Gość lepiej za mała niż za wielka
jw

bo jestem w sam raz :) Ale taka dziewczyna 178 tez moze uwazac ze jest w sam raz i taka 155 tez Ja sie wypowiadam tylko z mojego punktu widzenia.

Gość Stanlej
wez linijke, spójrz ile to jest 10 cm, a potem pomysl czy ta odległosc moze decydowac o kobiecosci, poteznosci czy atrakcyjnosci i tyle na temat

Gość lepiej za mała niż za wielka
iganatka u ciebie chyba twarz kuleje i dlatego tak się podniecasz centymetrami :D

Gość wysoka jak modelka
Ja mam 174, ale wszyscy dają mi więcej. Mam koleżankę 178 cm i ona wygląda jakoś ta, na niższą ode mnie - nie wiem z czego to wynika.. No.. ja jestem szczuplejsza, bardziej proporcjonalna :)