Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta27

Nocne myśli...moje życie

Polecane posty

Pierwszy raz gdy się zakochałam miałam 15 może 16 lat Napisałam do niego list Zachował się jak facet Rozmawiał ze mną Puścił znaną śpiewkę że możemy zostac przyjaciółmi itd Cierpiałam Cierpiałam Cierpiałam Nowa szkoła I znowu kolejny chłopak Znów zakochałam sie Tylko cierpiałam że nie mogę z nim poprostu rozmawiac Był w starszej klasie ode mnie Potem znowu cierpiałam bo zakończył edukację Nico raz go widywałam na miescie Potem długo długo nic aż wkoncu romans z zonatym facetem Było coś nowego Cos niesamowitego Cierpiałam i szalałam z radości Lecz klekło (zresztą tego mozna było się spodziewac)Znowu kolejny facet To był układ Działała miedzy nami chemia Spotykaliśmy się jak mieslismy ochote ne sex Było mi z tym dobrze Dopóki ja nie poczułam czegos troszke więcej Ale poradziłam sobie z tymi uczuciami Lecz to również legło w gruzach Związał się z inna kobietą Wziął slub i wszystko poszło w niepamięc moja Do momentu jak się znowu spotkalimsy na miescie Spotkanie na kawę A z tej kawy wyszło coś innego Tak bardzo mi brakowało jego ramion Dotyku Lecz to też nie trwało długo też klekło uległo Bo ileż mozna cierpiec ??Ileż można patrzeć na to że on potem wraca do żony??Znów kolejny chłopak Kolega Było cudownym uczuciem dla mnie gdy mogłam z nim rozmawiac wygłupiac sie Ale niestety tez nici z tego bo nic nie czuł Poprpstu Teraz jest z moją koeżanką przedstawiłam ich sobie Zwiazek kwitnie Aż miło popatrzec Z perspejktywy czasu gdy tak wszystko ogarne to stwierdzam że ja źle lokuję swoje jakie kolwiek uczucia Nie to miejsce Nie ten czas I Łapię się na tym że bardzo juz mi brakuje ramion męszczyzny Dotyku Tego ciepła Zapachu skóry Tak dawno nie byłam w objęciach męskich ramion Nie potrafię już być sama Ta samotnośc mnie zabija Nikt nie chce być w życiu sam Każdy z nas pragnie bliskości drugiej osoby Poprostu Nie jestem atrakcyjna dziewczyną Faceci nie ogladają sie za mną I teraz tak sobie myślę że te epizody w moim zyciu to rekompensata za to że jednak będę samotna kobietą ze wspomnieniami chociarz Przykre ale być może to jedyne prawdziwe w moim zyciu stwierdzenie Kobieta samotna ze wspomnieniami

Gość mądre to...
...