Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22latkkkaaaa

ocencie prosze te bluzki

Polecane posty

Gość 22latkaaaaaaaaaaaa
kolezanka zamawiała i mowiła że te rozmiary są troche zawyzone..nie sa o wiec takie malutkie Ski. S to raczej taki uniwersalny rozmiar dla kazdego dobry.chinskie rzeczy sa na ogół malutnie ale tu podobno jest jakoś inaczej.Kumpela co zawsze nosi M zamowiła kiecke m i była za duża wymienila na s i sama była w szoku bo nigdy ski nie nosiła

Gość dziewczynyyyyyyyy
mnie tez sie te bluzki juz dawno podobały ale sia zastanawiam bo mi mama powiedziała że bede wygladała jak taka słodka lolitka i juz nie wiem:/

Gość 22latkkkaaaa
hahaaahhahahahahah to zalezy jak sie bedziesz wtym czuła:) a co złaego w lolitce?:D mysle ze jak załopzysz do dzinsów to bedzie spoko i nie bedziesz się wyrózniać z tłumu jak nie chcesz:) ej a jak myslicie który kolor najlepszy -ten turkus niebieski róz łososiowy czy biały czarny odpada bo mam koty i bedzie obłazić

oj nie wiem..jakos dla mnie to one takie przekombinowane.... znaczy ja z natury czepialska jestem :Ptu bufka, tu guziczek, to falbanka, tu marszczenie, tu grochy... za duzo tego... jakby odjac po jednym elemencie podobalby mi sie :]

Gość dwie pierwsze ładne
ostatnia taka sobie

a jkosciowo dobre sa te ciuchy?? bo cena jest zachecajaca,ale nie wiem czy warto wydac nawet male pieniadze??:)

Gość didididididid
mnie też strasznie podobają się niektóre sukienki i bluzeczki ,ale ja mam rozmiar 38 więc wszystkie pewnie za małe;/;/

Gość 22latkaaaaaaaaaaaa
własnie dostałam:) sa takie ładne jak na zdjeciu.jestemw nich zakochana:)Ale straszni esie boje co bedzie po praniu bo ta cena mnie przeraza mam nadzieje że się nei wstapią ani nic mam 165cm wzrosy 47 kg i S jest dl amnie akurat pod wzgledem długosci jak wogóle szerokosci super jak narazie

Gość akurat autorka reklamuje
sie na forum. Dziwne że wszystkie aukcje są tego samego sprzedawcy :-p A tak w ogóle to okropne te bluzki i ta sukienka. Wiocha!!

Gość 22latkaaaaaaaaaaaa
ta bo sprzedawca u ktorego niesuatnnie kos cos kupuje nie ma co robic tylko se siedzi na kafeteri ten sprzedawca akurat nie musi sie reklamować bo ma duzo kupujacych.A bluzki sa jednego sprzedawcy bo sa w podobnym stylu a ja lubie ten styl wiec to zupełny przypadek ale gdzies mam czy mi wierzysz czynie