Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomina

angiolog Wrocław - Pulsantis?

Polecane posty

Witam. Potrzebuję dostać się do dobrego angiologa, nie tylko kompetentnego (sprawa jest nietypowa i w dodatku z lekka beznadziejna, więc lekarz się urobi jak głupi), ale komunikatywnego, mającego dobry kontakt z pacjentem. Słyszałam, że we wrocławskim Pulsantisie są nieźli lekarze. Jakie są Wasze opinie? A może znacie kogoś wartego polecenia spoza Pulsantisu?

Gość nolana
Rowniez szukam dobrego angiologa ktory potrafi leczyc przyczyny anie tylko objawy. Jak dotad dowiedziałam sie o dwu przychodniach ArsMedica gdzie przyjmuje dr Rybak (prywatna, polecona przez mojego lek. ginekologa) oraz z NFZ na ul. Dobrzyńskiej, gdzie przyjmuja angiolodzy z kliniki AM. Poki co zarejestrowalam sie wlasnie tam, dopiero na kwiecien wiec nie wiem jakimi sa lekarzami. Jesli bedzies zmiala jakies informacje, podeslij, mozesz pisac na nolana@o2.pl . Moze uda nam sie znalezc kogos dobrego i madrego?

Gość Felicyty
Witam:) Ja również rozglądałam się za lekarzem angiologiem. Nie jestem z Wrocławia dlatego spytałam o jakieś namiary mojego dermatologa. Otrzymałam dwa nazwiska i adresy. Jeśli jesteście zainteresowani to poproszę o maila: adka112@poczta.onet.pl

Gość Lek. med. chirurgia
Tak, w Pulsantisie jest dość dobry angiolog, możesz z powodzeniem się zarejestrować. =) Na wszelki wypadek podaje adres strony internetowej przychodni - http://www.pulsantis.com.pl/gabinety.html

Gość gość
Cześć Wiem,że minęło trochę czasu, ale jeśli potrzebujecie dobrego angiologa z Wrocławia, to mogę Wam podać 2 adresy. Są to lekarze z "powołania", mi jeden z nich bardzo pomógł... Jeśli jesteście zainteresowani to piszcie na pocztę.

To ja bym bardzo o te adresy prosiła (nie wiem jak tu napisać na pocztę, dlatego piszę tutaj).

Gość adulag118
Witam Jeżeli jeszcze ktoś potrzebuje dobrego angiologa z Wrocławia to proszę pisać do mnie na pocztę. Mogę podać 2 adresy. Jeden z nich uratował mnie przed poważną operacją.podaję adres: adulag118@wp.pl

Gość jousna joa
Polecam dr Kwiatkowską - super lekarz angiolog

Gość adulag118
Zgadza się jednym z lekarzy jest właśnie Pani Dr Kwiatkowska, pracująca na Oddziale Angiologicznym i jest jeszcze jedna osoba godna polecenia, ale nie chciałabym tu wymieniać jej nazwiska

Gość gość
a to dlaczego? skoro to taki dobry lekarz ?