Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krajka

powroze 3 osobom

Polecane posty

Gość krajka

kto pierwszy ten lepszy.prosze o zadanie mi pytania czy chodzi o sytuacje czy osobe.data i imiona nie sa potrzebne

Gość angela merek
sytuacja:(

Gość co czeka moją rodzinę
w tym roku ?

Gość ..... ....... ....... ......
Co sie stanie z sytuacja ktora ciagnie sie od ponad 1.5 roku i sie nie konczy jesli jestes wrozka to bedziesz wiedziala o co chodzi

Gość september in the rainnn
milosc - czy on wroci?

Gość czy wybuduje dom
???

Gość angela merek
a gowno september odpadasz bylas czwarta:D

Gość zuzukulu
miłisc czy bede z kimś z przeszłosci

Gość uygiu
Chodzi o osobe. Czy kiedyś spotkam kogoś kto pokocha z wzajemnościa?

Gość krajka
ok na 5 osobach sie konczy prosze o cierpliwosc teraz rozloze karty

Gość angela merek
i co juz krajka bo ciekawa jestem

Gość krajka
angela-dostaniesz kłykcin i wyrosnie ci 3 cia warga sromowa,september-wróci z inną,zuzukulu-myj się czesciej,szczera dziewczyna-jestes zakłamana :D

Gość krajankaaaaa
Twoją rodzinę w tym roku czeka pokaz ekshibicjonisty i kloc na klatę dla taty

Gość czy sie rozwiode

Gość krajka
i to ze 3 razy się rozwiedziesz

Gość krajka
a skończysz z kabaczkiem w odbycie 🖐️

Gość klklklllk
swinia zciebie

Gość krajka
i co debile jak wróżby podobają się???

mam nadzieje ze podszywaczom sie znudzi a zalozycielka topiku odpowie

Gość krajka
do co czeka moja rodzine?...sytuacja sie zmieni nastapi jakis przelom.narazie ktos jest oslabiony ale jest na te cierpienia przygotowany wie ze moga nastapic.Czuje w sobie gotowosc na zmiany .powiem wiecej jest bardzo dojrzaly psychicznie mimo ze nie zdaje sobie z tego sprawy.Co do swiadomosci to trzyma sie czegos co mialo zdarzenia w przeszlosci.Kiedys byly sukcesy i tego probuje sie trzymac jednak teraz jest inaczej i z tego powodu ma watpliwosci.nowe wzorce probuje sobie wyobrazic jednak to blad nalezy wyjsc poza iluzje.co do sytuacji rodziny masz nowa wizje chcesz cos zmienic.cos zaczac od poczatku poszukujesz zrodla.w glebi pragniesz przygody czegos nowego pragniesz przezyc cos niesamowitego i nie odkrytego.mam dobra raczej wiadomosc kluczem bedzie dopelnienie .zapanuje harmonia.

Gość krajka
On nie wróci ,bo ci jedzie z dupy i z gęby jak shrekowi .MYJ SIE MYJ bejbe

Gość krajka
do ...... ........ ..........sytuacja nie jest ciekawa wrecz jest bardzo nabuzoana cos ciagle sie dzieje jest bardzo niespokojna.przyczyna moga byc.co do sytuacji pokazala mi sie karta skapiec.oznacza ona nie tylko sprawy pienizne.ta karta rzuca wyzwanie bysmy spojrzeli na to czego kurczowo sie trzymamy i co nam sie zdaje tak cenne ze az forteca musi je chronic.Nie musi to byc pokazne konto w banku ani szkatulka klejnotow nawet cos tak prostego jak dzielenie czasu z przyjaciolmi czy zaryzykowanie wyznania milosci czegokolwiek kurczowo sie trzymasz pamietaj ze nie bedzies zmogla zabrac tego z soba .rozluznij sie i pozwol poczuc wolnosc oraz przestrzen jaka moze ci dac dzielenie sie.w glebi ducha nieraz swietowalas mialas swoje wzloty.teraz masz uczucie obojetnosci poprostu NIECH SIE DZIEJE.w przeszlosci postepowalas bardzo dojrzale i to byl twoj wzorzec.teraz teraz czujesz sie troche bezradna czujesz ze za duzo masz do zrobienia moja rada to skoncentruj sie na jednej rzeczy i ja doprowadz do porzadku.bezprzerwy twoj umysl zaprzata jedna mysl z ktora trudno ci dac sobie rade.Na zewnatrz wydajesz sie byc niewinna mam na mysli ze nie wiesz co robic twoja niewinnosc jest podobna do niewinnosci dziecka ktore nie zna swiata i nie wie co go czeka.To czego chcesz to przedewszystkim by dana sytuacja sie skonczyla bys wreszcie zaczela normalnie zyc i funkcjonowac bys odzyskala wewnetrzna harmonie.Wynik jaki uzyskalam to ciagle przezywanie.niestety ale musisz na rozwiaznie poczekac jeszcze troche.bedziesz to barzdo przezywac.nie poddawaj sie i walcz

Gość krajka
do september...jezeli chodzi o Ciebie to ty nadaj czujesz do niego wiele.Jestes obfita w uczucia co do niego.Bardzo przezywasz ale dla niego jestes zdolna do wielu wyrzeczen.jezeli chodzi o niego czuje sie opuszczony i wykluczony poza nawias.mozna porownac ze czuje sie jak male bezradne dziecko.wasz zwiazek musial trwac dosc dlugo bo uczucie zakorzenilo sie w nim glboko .problem w tym ze to uczucie pojawia sie w jego zyciu raz po raz i gra jak zepsuta plyta.on ma lub mial wiele okazji by wreszcie wylaczyc ta plyte i przestac zadreczac sie wytworami jego umyslu czul ze jest w pewien sposob nie dosc dobry by zostac przyjetym.musi poznac dokladnie korzenie tego uczucia tkwiace w przeszlosci i pozbyc sie starego bolu.jezeli pozbedzie sie tego bedzie mogl stac sie tym za czym najbardziej teskni..zastanawiasz sie teraz co masz robic.odkrylam karte prowadzemie ktora oznacza ze smialo mozesz zaufac swemu wewnetrznemu prowadzeniu.Posluchaj go a zobaczysz ze sie oplaci.to co teraz przezywasz sie skonczy i niewatpliwie jest to dla Ciebie trudnym wydarzeniem. Moja rada to isc za glosem serca nie czuj nic poza uczuciem.niezwazaj na nic innego

Gość pieknie piszesz...
mi tez cos napiszesz ciekawego wrozko :)

Dziekuje pieknie wrozko, pieknie piszesz. Co do odpowiedzi, masz racje, ale czy on w swoich poszukiwaniach pomysli o mnie czy bedzie staral sie znalezc uczucie w kms z przeszlosci? Isc za glosem serca to znaczy walczyc o niego? odezwac sie? Co robic dokladnie? Bardzo cierpie, powiedz jesli jeszcze znajdziesz chwilke

Gość krajka
do czy wybuduje dom.teraz raczej na to sytuacja nie wskazuje nastapi jednak przelom.Jezeli czujesz teraz "miarka sie przebrala"daj sobie szanse podjecia ryzyka rozbicia starych wzorcow i ograniczen ktore nie pozwalaja plynac twojej energiikiedy tego dokonasz bedziesz zdumiona jaka sila zyciowa i moc wzbudziw tobie ten przelom

Gość krajka
no coz ,Engel nie wyleczysz tej ogromnej hemoroidy