Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krajka

powroze 3 osobom

Polecane posty

Gość ty oslico
wrozenie to nie jest zabawa, to jest rownie niebezpieczne jak wywolywanie duchów

Gość DORAAA
PROSZE, SPROBUJ I MNIE... co mnie /01.09.70/ czeka?

Gość ujuuuuuuuuuuuuu
wam juz nie powrozy

Gość krajka
zuzukulu ty masz do danego partnera z przeszlosci sentyment i slabosc widze ze ciagle siedzi on w twoim umysle.narazie twoje dzialania ograniczaja sie do myslenia o nim.On za to widze ze dreczy go wewnetrzny glos.on czuje sie rozrywany z jednej strony ktos sie opowiada przeciwko a ktos za .on nie porafi sobie z tym poradzicsamo zamieszanie w tych sytuacjach jest wolaniem o poszukiwanie ciszy i potrzeby koncentracji na wnetrzu.on tylko wtedy uslyszy swa wlasna prawde.Oboje jednak jestescie dojrzali.gdy zazwyczaj wyciagam ta karte zwracam uwage ze ta chwila niesie ze soba prezent za dobrze wykonana i ciezka prace.Wasze podstawy sa teraz stabilne Osiagniesz sukces i pomyslnosc gdyz sa one efektem tego czego juz dokonaliscie wewnatrz siebie Na koniec powiem ze masz pewna kontrole nad tym zwiazkiem pamietaj ze jezeli popelnisz bledy nic sie nie staniegdy rzeczy wymkna sie spod kontroli tak poprostu mialo bycw zyciu chodzi o cos wiecej niz poprostu o bycie wladca sytuacji

Gość zuzuliku
dziekuje wzystko sie zgadadza

Gość krajka
na tym wrozenie koncze mam nadzieje ze pomoglam.September masz walczyc o niego nie siedz z alozonymi rekoma.posluchaj glosu serca i rob to co ci podpowie nie zastanawiaj sie nai przez chwile czy to wypada itp itd rob to co czujesz!

Gość september in the rainnn
a tak zapytam jeszcze, z czego wrozysz?

Gość zuzuliku
powinnam dac mu szanse

Gość krajka
wroze z osho zen tarot i pamietaj ze to serce was polaczylo i ono ma jedno moze pomoc Wam obojgu wiec sluchaj sie go powodzenia

Gość ffgfgfg
smiechu warte zeby kobieta walczyla o faceta :o jakby ją kochal to sam by sie odezwal. trzeba miec do siebie SZACUNEK!!!!

Gość krajka
fggfg cos tam....nie mowie o walce za wszelka cene ale o danie znaku by facet wiedzial co i jak

Gość zuzuliku
Krajka mozesz mi te słowa wytłumaczyć bardziej przystepnie Na koniec powiem ze masz pewna kontrole nad tym zwiazkiem pamietaj ze jezeli popelnisz bledy nic sie nie staniegdy rzeczy wymkna sie spod kontroli tak poprostu mialo bycw zyciu chodzi o cos wiecej niz poprostu o bycie wladca sytuacji

Gość september in the rainnn
bardzo sie boje ze mnie odrzuci bo w gre wchodzic moze inna kobieta. Boje sie bolu i lez, nie wiem czy mam sile sie odezwac do niego. Szkoda ze on nie chce...

Gość ffgfgfg
tym bardziej jak on nie chce to nie zawracaj mu juz glowy. facet cie nie chce i taka jest prawda. a pewnie juz probowalas sie z nim kontaktowac a on cie zlewal. daj sobie spokoj. nie ten to inny. a szacunek do siebie samej trzeba miec i to naprawde ponizające dla kobiety walczyc o jakiegos dupka, ktory cie nie chce.

Gość hopalllall

Gość lacuna
W takim razie moze mnie powiesz, kiedy znajde odpowiedniego partnera i zaloze z nim szczesliwa rodzine? Teraz jestem sama.