Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka...

niższy facet od kobiety

Polecane posty

Co myślicie o takich parach w których kobieta jest wyższa od faceta???

Gość spoko a czemu nie
czesto nizsi faceci sa bardziej z jajami niz dryblasy, znam jednego karzelka ktorego charakter wskazuje ze ma jaja jak u byka

Gość spoko a czemu nie
wskazuja na to takze strasznie poobciagane spodnie w kroku :classic_cool:

właśnie sama jestem w takiej sytuacji dlatego o tym pisze. Wiem że nie powinno sie zwracać uwagi na innych ludzi i mieć ich gdzieś ale czasem potrafią zaleść za skóre

Gość ale to inni z nim chodzą
czy ty?? no właśnie... więc sie nei przejmuj, bo to tobie ma sie on podobać, a nie innym ludziom! a jaka to różnica (w cm)?

ok 7-8 cm w sumie to spora różnica zwłaszcza jeśli się czasem nosi buty na wysokim obcasie ale w sumie mi to nie przeszkadza

Gość hahhihi
a mi przeszadazlo i w efekcie sie rozstalismy p tym jak minelo zauroczenie.

Gość sawana
Mi to nigdy nie przeszkadzało...Jemu za to owszem, jakoś to tam wadziło, ale nie wiem, to nie chodzi o wzrost, tylko o poczucie bezpieczeństwa w jego ramionach :)

właśnie ludziom nie przeszkadza to że dziewczyna jest bardzo niska a facet bardzo wysoki taki głupi stereotyp że to facet powinien być wyższy

ogólnie może tak jest dlatego że to dla ludzi trochę taka egzotyka, a jeśli sie mieszka w małej mieścinie to prawie wszyscy Cie znają to jest nie za ciekawie

Gość hahhihi
no nie jest.jak ktos nie potrafi sie odciac od komentow ludzi i wstydzi sie to nie ma co sie katowac...

Gość hahhihi
moim zdaniem akyurat nie masz sie czym martwic. zalozysz buty na obcasie i zawsze pare cm wiecej. a zdecydowanie gorzej jest w druga strone.

Gość hahhihi
no niby tak ale jak ktos cie na ulicy wytyka palcami to milo nie jest;)

Gość szczera--l
dla mnie to brzydko wyglada jak kobieta jest wyzsza od faceta

Gość zygfryda
jestem z facetem/mezem / nizszym od siebie od 20 lat i jak to mowiua do wszystkiego trzeba dorosnac zycze wszystkim zeby to bylo jaknajszybciej

ja już też dosyć długo czas jestem z tym facetem i nie zamierzam go zmieniać na innego, chciałam sie tylko po prostu dowiedzieć jak inni ludzie reagują

Zygfryda a ile Twój mąż jest niższy od Ciebie??

Gość a co mi zrobisz
jeśli Ty sama to akceptujesz i Ci to nie przeszkadza, to nie ważne co mówią inni, jakieś chore stereotypy, ze facet musi być wyższy !

Gość zygfryda
z 5-6 cm

Gość zygfryda
dodam ze chodze na dosc wysokim obcasie wiec 5-6cm plus obcass

Ja akurat akceptuje to (chociaż na początku się zastanawiałam jak to dalej będzie) i nie zamieniłabym go na żadnego innego wyższego. To Zygfryda mamy dosyć podobną sytuacje:) A jak u Ciebie było na początku związku, też się zastanawiałaś ?

Gość Betka mała
Jak im odpowiada to jest wszystko ok.

Gość zygfryda
tak zastanawialam sie ale to bylo 23 lata temu i to byle calkiem inne czasy wtedy 6takie pary to "dziwolag" teraz jest calkiem inna tolerancja skoro ja kiedys przezylam to ......

ja tez jestem z nizszym mezczyzna :-) ale jest to nieduza rozniaca bo jestem wyzsza o 2 cm :-) jakos tak. ale nie przeszkadza mi to :-) nie ma sie czym przejmowac, niech gadaja, gadaja, pogadaja i przestana jak sie znodza :-) tak to juz ludzmi jest niestety :-)

w sumie to mi sie wydaje że takie związki mogą być nawet trwalsze, bo patrzy się na wnętrze tego człowieka a nie na jego wygląd, a ludzie faktycznie pogadają sobie a jak sie znudzą to przestaną.

Gość mntye
a kto powiedział ze duzi maja byc z dużymi a mali z małymi. ? Wzrost nie ma znaczenia . JEsli kobieta ktora ma charakter jaki nam odpowiada jest od nas wyzsza ,a wsrod nizszych nie ma zadnej to lepiej miec wyzsza .Najwazniejszy w zyciu jest tylko charakter . URoda tez ma znaczenie , ale mniejsze.

ja bym chciał miec wysoką dziewczynę ale niskich nie skreślam . ja zawsze zwracam uwagę u dziewczynb na wzrost, oczy , proporcje ciała :) a resztę idzie zrobic operacyjnie ;)

Gość Bez podpisu dzisiaj
Może przesadzam, ale czy mezczyzna dobrze czułby się przy boku wyższej dziewczyny? Jeśli Ona ubierze buty na obcasie to jeszcze doda jej centymetrów. Jaka jest dla Was dopuszczalna róznica?

Gość serenada ciemna noca
moj byly juz facet mial 170 a ja 168..no spoko wszsyko fajnie tyle ze ja uwielbiam buty na obcasie ....5 cm musi byc:) wiec chcac nie chcac bylam troche wyzsza ale nie przeszkadzalo mi to, nawet mu..teraz znow ciagniemy do siebie , ale musimy zaczac od poczatku nistety