Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka...

niższy facet od kobiety

Polecane posty

"ja bym chciał miec wysoką dziewczynę ale niskich nie skreślam . ja zawsze zwracam uwagę u dziewczynb na wzrost, oczy , proporcje ciała a resztę idzie zrobic operacyjnie " to ile na 100 spełnia creamowe standardy? 1?

Gość biei
przeczytałam wszystkie wpisy jakie sie tu znajduja ja jestem wysoką kobieta mam 182 cm wzrostu i nigdy nie kręcili sie obok mnie wysocy zawsze miałam partnerów nizszych mój były mąż ma 170cm ale miał paskudny charakter obecnie tez jestem z niższym męzczyzna ale dogryzki innych juz mnie wkurzają że stac mnie na coś wyższego

Gość kawusia :P
ja mialam nizszego chlopaka :) mam 178 cm a on byl chyba z 6 cm nizszy :) jak nie lepiej nawet :)

Takie pary wyglądają śmiesznie i każdy przechodzień tak uważa, mimo że na tym topiku próbują Ci wmówić że to nieprawda.

Był o tym nawet artykuł na kafeterii...pamiętam podsumowanie, że jeżeli komuś przeszkadza związek wysokiej kobiety z niskim mężczyzną to ten ktoś powinien dostać w łeb od obojga. Często widuję takie pary (zaleta mieszkania w państwie gdzie każdy ma zdanie innych poważaniu) i mnie osobiście to jakoś nie dziwi. Jedyny raz kiedy rzeczywiście zwróciłam uwagę był wtedy, kiedy idąca z dość niskim chłopakiem dziewczyna miała przynajmniej 180cm (no ok...była na obcasach, ale niewysokich).

Gość Zuzanna Ameliiia
Fawila - gdzie mieszkasz?

Gość ytytytyty
w nibylandii. żadna normalna kobieta nie weźmie niskiego, chyba że jest tak krzywa,że żaden wysoki jej nie chciał

Gość na drugi raz mala
widzialem takie sparowania