Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zDolny Sląsk czeka

Zientarski powinien po wyjscu ze szpitala trafic do wiezienia i

Polecane posty

Gość Laraah
Wiecie co ???? dobijaja mnie takie teksty : wyjdzie ze szpitala i niech idzie siedziec!!!Ludzie ,kazdy popelnia bledy ,nie wierze ,ze on teraz lezy i sie cieszy ,ze spowodowal takie "fajne zamieszanie" ,ze ktos tam nie zyje ,ze byc moze bedzie sparalizowany ,ze jego kariera zawodowa legla w gruzach ,ze prawie osierocil swoje dzieci....... Popatrzcie ile jest wypadkow w waszych miejscach zamieszkania i czy naprawde kazdy za to odpowiada???? Podam jeden przyklad z mojej miejscowosci...Synek komendanta policj ,gowniarz niespelna 19-letni na pasach wjechal w grupke uczniow "zerowki" ,jedno nie zyje ,czworo w ciezkim stanie w szpitalu ,a on ???? Dalej jezdzi.......

jak się traci kontrolę nad autem jadącym 200km/h to oczywiście jest wina dziurawej drogi ;) , zabił jedną osobę

Gość alez pieknie
ja najbardziej juliuszu :o firma w ktore pracuje miesci sie na parterze a mieszkam na 4 wiec oczywiscie masz racje :o

Gość hieny forumowe dalej
pobluzgajcie sobie

Gość własnie ustalono ze prowadził
ja sram na to czy on sie cieszy czy nie - ! ludzie, przeciez kazdy ma mózg, rozum, kurwa mac tym bardziej zientarski powinien sobie z tego zdawac sprawe!!!! rozumiem 19latek co wziął auto od tatusia, ale to był dorosły facet. gdzie tu kurwa mac poczucie odpowiedzialności??? chciał sie kurwa popisac???? to sie popisał! i wcale mi go nie żal, nie zal mi takich zasranych dupków!

Gość sprawiedliwość dla wybranych
Nie rozumiem, dlaczego go bronicie. Gdyby zwykły człowiek, zwykły Kowalski jechał tym Ferrari 200/h i zabił wam żonę, dziecko, brata, siostrę, matkę to też byście go bronili? Nie sądzę, że ktokolwiek z was powiedziałby, żeby dać mu spokój, bo on leży w szpitalu i już odpokutował, a poza tym, na pewno sie z tego nie cieszy. Zientarski popełnił przestępstwo, zabił człowieka i powinien za to odpowiedzieć. Gdyby to był zwykły człowiek, nie Zientarski, to wsadzilibyście go na dożywocie!

wiekszosc z was nigdy nie jechala 200 bo niby czym, ba...wiekszosc z was nie widziala nigdy ferrari, chyba ze na obrazku

Gość hieny forumowe ____
ciekawe czy by go ktos bronil gdyby taki zabił kogos z waszej rodizny?? wtedt tez byscie pieprzyli o tym ze kazdy popłenia błędy!!? tak bedziemy tu bluzgac i ty nam kurwa nie zabronisz!

Niestety, Zientarskiemu wolno więcej, niż innym, zwykłym śmiertelnikom.

Gość hieny forumowe ____
za to ty lkurwa pewnie jechałes 200 km znawco pierdolony

Gość alez pieknie
ciekawe co by bylo gdyby ktos z waszej rodzimy kogos rozjebal na ulicy :o

Pewnie się skończy na tym, że dostanie taki sam wyrok jak Otylia, za nieumyślne spowodowanie śmierci.

bluzgajcie, tylko to potraficie. nic wiecej

Powinno się w takim razie odstępowac od wymierzania kary wszystkim osobom, które przekroczyły prędkość i zabiły człowieka, jeśli same leżą w szpitalu (np. pijanym kierowcom) Przecież, to że same ucierpiały w wypadku oznacza, ze poniosły już wystarczającą karę.

Mniemam, że i wasi znajomi, i rodzina (może i wy sami) zapierdalają po alkoholu, czy też znacznie przekraczając dozowoloną prędkość. Może zacznijcie od swojego otoczenia? Zadzwońcie na policję, gdy przepity wujek Zenek wsiada za kierownicę, albo koleżąnka Małgosia 100 w terenie zabudowanym śmiga :O Zientarskim się zajmą inni. WY zadbajcie o swoje otoczenie!

Niejednokrotnie zdażało mi się dzwonić na policję, gdy taka akcję dostrzegłam. "dzięki" mnie kierowca autobusu więcej za kierownicę nie wsiądzie.

on już wystarczającą poniósł karę, prawie sam stracił życie. może dostać jakiś mandat większy, ale do więzienia?? bez przesady gorsi przestępcy ( jak politycy) nie siedzą to czemu miałoby służyć jego zamknięcie??

To jest jakiś pomysł. Wiesz, bo jeżeli chodzi o kogoś, to wszyscy z siekiera lecą, żeby zajebać, ale kiedy już o ludzi z bliskiego otoczenia, to przecież "no niby wsiadł, ale tylko po dwóch piwkach. Nie można mu tego zrobić, b ma żonę i dzieci. " Taka polska mentalność.

Gość alez pieknie
jagoda..no przepraszam ale tutaj wszycy potrafia jedynie po kims 'jechac' :o nawet jakby ktos byl najwspanialszym czlowiekiem na swiecie to oni i tak znajda cos zeby czlowieka z gownem zmieszac :o

Zgadzam się z Jagodą, wymiar sprawiedliwości nie jest sprawiedliwy, jeśli by to był zwykły szaraczek, skazali by go bez mrugnięcia okiem. Znam podobny przypadek, kolega prowadził samochód, razem z nim jechali jego znajomi. Prowadził z nadmierną prędkością. Jego brat zginął :( Dostał normalnie wyrok ( w tej chwili nie pamiętam dokładnie ile), ale niedawno minął rok jego odsiadki. I gdzie tutaj sprawiedliwość ? Wg mnie "kochana" Otylka też powinna odsiedzieć swoje, w gówno mnie to obchodzi, że gwiazda. Prawo powinno być dla wszystkich równe.

Ale z Otylią Jędrzejczak to niezupełnie to samo było bo braciszek dobrowolnie jechał a to już inna sytuacja:P.Typ powinien pójść siedzieć ale na krześle elektrycznym a sąd powinien beknąć jak nie wytłumaczy się z takich wyroków.

Gość alez pieknie
Blush..jak tu juz ktos napisal p Maciek jest osoba publiczna i jest traktowany inaczej niz wszyscy (jedziecie po nim) wiec i sadzony w takim razie powienien byc inaczj :o