Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zDolny Sląsk czeka

Zientarski powinien po wyjscu ze szpitala trafic do wiezienia i

Polecane posty

Przecież Zientarski nie przyłożył mu pistoletu i nie kazał mu jechać... gościu chyba wsiadł dobrowolnie.

Chodzi mi o to, że wszyscy powinni być sądzeni tak samo, bez względu na to czy jest się osobą publiczną czy nie.

Syn naszego ...lokalnego polityka jechal bez prawka, podprowadzonym tatusiowi samochodem. Zabil kolege, media rozdmuchaly sprawe, wszyscy twierdzili, ze jest o tym zbyt glosno, zeby gowniarz sie wywinal. Minelo kilka lat, a smrod nawet mandatu nie zaplacil:O

Gość sprawiedliwość dla wybranych
Jeśli ktoś wsiada do Ferrari i grzeje 200/h po zwykłej miejskiej ulicy, bo mysli że jak "jest Zientarski to mu wolno", to powinien beknąć podwójnie. Facet kupił sobie brykę i mu odbiło, myślał, że pana boga za nogi złapał. Zabił pasażera, a mógł zabić jeszcze innych ludzi. Poza tym, nazwisko Zientarski powinno do czegoś zobowiązywać. Ten człowiek powinien świecic przykładem! Tyle w swoich programach mówił o bezpieczeństwie jazdy. Po prostu obłuda!! Jeszcze raz powtarzam, gdyby facet zabił kogoś z waszej rodziny to nie mialibyście tyle wyrozumiałości.

Ciekawe co byście powiedzieli, gdzyby Zientarski swoim Ferrari zabił ludzi stojących na przystanku! Oni też stali tam dobrowolnie???

Gość alez pieknie
sprawiedliwosc..przestan pieprzyc :o nawet nie wiesz ze to nie byla jego braka:o oddal sie :o

Nie wiem, czyj to był samochód. Wiem, że nie powinien przekraczać dozwolonej prędkości, a już na pewno nie 4- krotnie! Jakby to był zwykły Kowalski, to byscie go zlinczowali!

A co za różnica czyja to była bryka. Powinien ponieść odpowiedzialność za to co zrobił...

Gość PEWNA OSOBKAAA
nie sadzcie , a nie bedziecie sadzeni!!!Jak innych osadzicie tak i was osądzą(czyli ostro was beda sadzic, bo z łatwoscia, ferujecie wyroki, z lekkoscia wstawiacie goscia do wiezienia, gdy jeszcze nie wiadomo czy w oglle wyzdrowieje, czy przezyje, )

Gość alez pieknie
jak nie wiesz to sie nie madrzyj :p

Tak, i powinniśmy go jeszcze pogłaskać po główce za to.

Gość alez pieknie
wlasnie o to mi chodzi...na lincz jeszcze przyjdzie czas:o teraz dajcie mu wyzdrowiec w spokoju :o

Gość hieny forumowe dalej
" Facet kupił sobie brykę i mu odbiło, myślał, że pana boga za nogi złapał. Zabił pasażera, a mógł zabić jeszcze innych ludzi" on nie pierwszy raz taka bryka jechal, a ta akurat nie byla jego

Gość jfskfsf
jesli nawet byl winny to i tak nie pojdzie siedziec... tacy ludzie nie chodza do wiezienia

Gość PEWNA OSOBKAAA
nie sadzcie , a nie bedziecie sadzeni!!!Jak innych osadzicie tak i was osądzą(czyli ostro was beda sadzic, bo z łatwoscia, ferujecie wyroki, z lekkoscia wstawiacie goscia do wiezienia, gdy jeszcze nie wiadomo czy w oglle wyzdrowieje, czy przezyje, ) Jak innym wymeirzycie, tam i wam wymierza!!

Nie zgadzam się po prostu na to, że w Polsce znanych ludzi sprawiedliwość omija szerokim łukiem. A społeczeństwo uważa, ze tak powinno być. To niech mi ktoś powie, co byście powiedzieli na człowieka, który jechałby 200/h i zabiłby dziecko na pasach? Pewnie nie bylibyście tak wyrozumiali! No, ale Zientarski to swięta krowa, jemu wolno ludzi zabijać!

Gość dwq3333
sprawiedliwosc dla wybranych mam wrazenie, ze tobie nie chodzi o sprawiedliwosci, ale masz jakies kompleksy, na tle Zientarskiego!!Owszem niech go ukarzą sprawiedliwie, jak wszytskich, ale po co Ty zaraz przezywasz, i mowisz , ze jest "swieta krową:"skoro jeszcze zadnego wyorku nie ma!!Zientarski człowiek, dla mnie jak kazdy inny, powinien poniesc kara jak kazdy, ale tez jest tylko człowiekiem, pewnie teraz cierpi!!!bo zabił przyjaciela

Gość bezwzględnie do więzienia

a co to komu da że pójdzie do więzienia?? :O niech to odpracuje w czynie społecznym będzie przynajmniej jakiś pożytek z tego

Gość bezwzględnie do więzienia
dla Otylii też wyrok był stanowczo za łagodny takie wypadki powodowane przez osoby publiczne powinny być piętnowane surowo i nagłaśniane surowe kary, w celu uświadomienia wszystkim, którzy stanowią zagrożenie na drogach.

Gość alez pieknie
jagoda..to trzeba bylo sie lansowac :o:P

Gość jfskfsf
jezeli ja bym jechala ponad 200 km/h i zabilabym czlowieka to co by ze mna bylo, jak myslicie? u nas do wiezien trafiaja zlodzieje rowerow, osoby nie placace alimentow... ja jestem po prostu za sprawiedliowscia... co to znaczy,ze mamy nie sadzic innych bo i nas osadza i to ostro, a jaka ma byc dla niego kara ? 1.000.000 ? wiezienie to normalna kara za takie cos...

Po prostu widzę, ze ludzie na forum próbują udawać, że nic się nie stało. Próbują go rozgrzeszać i udowadniać, że on i tak juz wysoką karę poniósł. Nikt nie przyzna, że popełnił przestępstwo. Poza tym, mam wrażenie, że media próbują tuszować całą sprawę. Nie wiem, może to tylko moje wrażenie. A poza tym, myślę, ze sprawa skończy się tak jak w przypadku O. Jędrzejczak.

Gość alez pieknie
wiec moze moglabys byc np doda :D

Gość jfskfsf
jakby jechal przepisowo nie doszloby do tego... ale nigsy w zyciu nie pojdzie siedziec, nie ma mowy:)

Też uważam, że wypadki powodowane przez osoby publiczne powinny byc nagłaśniane i pietnowane. To są ludzie, którzy niejednokrotnie są wzorami dla młodzieży. Powinni dawać dobry przykład. Tym bardziej Pan Zientarski, który prowadzi program motoryzacyjny i wiele razy wypowiadał się nt. bezpieczeństwa jazdy.