Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość One caress 999

Nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

\"Kocham z przyjacielską nutką niesmaku, tamtą z uniesieniem\". Na miejscu \"tamtej\" powiedziałabym Ci - wsadź sobie gdzieś swoje uniesienie!. :D no właśnie wsadź sobie! To jest żenujące, gdy mężczyzna dokonuje takich pseudoromantycznych, pseudopsychologicznych pseudoanaliz. To jest rozczulanie się nad własną niezbornością emocjonalną, nieporadnością, niezrównoważeniem i wyrachowaniem. Albo miej dwie kochanki i nie udawaj wrażliwego pięknoducha albo zdecyduj się na którąś.

Gość ciekwi mnie to
powiedzcie mi w tym wypadku jak się sprawdza powiedzenie ze jesli kochasz pojsc to wolno jesli wroci jest twoje

Gość One caress 999
Ostracyzm górą co?? Urok powierzchownych ocen. Napisałem coś odnośnie zakładnika i życia. Miałem na myśli szantarz którego stawką było życie mojej partnerki. Nie wiem czy koś z was by ryzykował. Moja partnerka spodziewała się że ukrywam coś znacznie większego po tym jak jej to wyznajmiłem. Ale dla mnie to jest wielkie. Oczywiście że ją zabolało. A zostając z nią nie myślałem o plusach w postaci wygód, szanujmy się. A ta pseudo analiza psychologiczna, zamiast mnie tak krytycznie oceniać postaraj się wczuć w moje odczucia. Nie panuje nad emocjami a nie chce się oszukiwać. Nie jestem konformistą i nigdy niebędę: zwykły, normalny. Tak jak i wy pragnę szczęścia lecz moja droga jest znacznie zawilsza. Proszę o konstruktywną krytykę, jeżeli kogoś oczywiście stać. Myślę o swojej obecnej partnerce również dlatego to nie jest proste.

Gość One caress 999
Nie odezwała się, czekam

Gość werytynkaaa
a Ty z nia byles?

Gość kwasss
No bycie z kimś z powodu szantażu to nie jest najlepszy pomysł. Cokolwiek byłoby na szali, jesteśmy chyba dorośli i każdy odpowiada za swoje życie i wybory. Może szantaż Twojej partnerki jest dla Ciebie wymówką?

Gość a może__________________
Matko kochana, czemu Wy ludzie tak atakujecie tego faceta ? Jeśli pisze, że obecna partnerka uciekła się do szantarzu, to załóżcie, że tak właśnie było i postaracjcie się jemu doradzić, co powinien zrobić w takiej sytuacji. Ja go rozumiem. Wcale nie jest tak łatwo "odciąc się" od szantażysty. Strach, ze sobie coś zrobi potrafi być naprawdę porażający...

Gość a może__________________
I żeby nie było, że popieram bierność w działaniu czy też działanie na "dwa fronty" . ;))

Gość nienormalne to jest
ale czym cię szantazuje co konkretne powiedziała a z to obecna partnerka ile jestescie ze soba macie dzieci moze ?

Gość nienormalne to jest
ty to moze ona wie o tym liscie i ci go spaliła skoro posuwa się do szantazu

Gość czemu..........
nie walczyłeś o nia moze były zupełnie inne przyczyny w lisie powinnienes napisac prawde albo wyznać jej na spotkaniu wszystko a wiesz co sie z nia dzieje maz z nia kontakt

Gość rozumiem cię doskonale
zerwij z nia znajomosc jak najszybciej a czym ona cie straszy mam nadzieje że nie chodzi o zycie tamtej dziewczyny jesteś w niebezpieczeństwie z tym nie ma zartów mówie serio nie czujessz się wykończony tym psychocznie taka hustawka nastroju zle wpływa na człowieka przeciz to sa negatywne emocje nie mozna tak zyć to nie jest zycie zacznij nowe uwierz mi jestes w zawieszeniu wyprowadz się od niej nie dla innej ale dla samego siebie pomyśl wkońcu o sobie i otym czego ty chcesz przestań dac soba manipulować znam takich ludzi i wiem coś o tym nie daj się tej MANIPULATNCE całe zycie mozesz być przez to niesczesliwa bo nie wierze ze jestes odrobine szczesliwy Ty umierasz z dnia na dzień nie pozwól jej na to kazdy ma prawo być szczesliwy moze wyjedz gdzies i przemysl to NIE MA NIC GORSZEGO NIZ BYĆ ROZDARTYYM WEWNETRZNIE wez obie to głęboko do serca pozdrawiam

Gość uppppppppppp
uppppppppppp

Gość one caress 999
Nie mam z nią dzieci, nie jest typem zupełnie złej manipulantki, mam do niej bardzo sprzeczne odczucie, ona miesza u mnie. Problem mam z poukładaniem tego wszystkiego. Licze na to że piękna przeszłość coś naprawi. Nie wiem, czekam na odpowiedź tamtej.

Gość szczerze odpowiedzcie
a czemu ona u ciebie miesza ? nie ma dokad iść ?

Gość szczerze odpowiedzcie
sprzeczne odczucia czyli jakie ?

Gość kwasss
Piękna przeszłość naprawi? Co to znaczy? Przeszłość z definicji raczej do działania nie jest zdolna. Dziwnie piszesz, za bardzo skrótowo.

Gość ciekwaskababola
odezwała się ? czy jest ciag dalszy

Gość uppppppppppppppppppppppppppp
uppppppppp

Gość One caress 999
Czekam, sprzeczne odczucia bo nie jestem wrogo nastawiony do mojej obecnej. Skacze gdzieś między biegunami nastawień. Chodź wciąż płynę. No nic kibicuję teraz już tylko poczcie poskiej, a list niech stanie się księgą sybilijską. W tym problemie nie ma nic penego a też autor ja nie jestem taki pewny.

Gość o rany julek
Ty, Ty , Ty...normalnie slow mi brakuje. Normalny glupek z ciebie. Nie dosc ze uzywasz slow ktorych znacenia nie pojmujesz to jezscze pleciesz kawalki jak 7-mio latek.....idz sie utop albo zmien wyznanie i zawracaj dupe innemu ksiedzu. ps. wlacz sobie wikipedie i poczytaj co to konformizm ;/ eeee. Na tego faceta szkoda czasu .

Gość One caress 999
A na wikipedi uczą też latać? Tak to już bywa jedni myślą i zazdroszczą tym co czują. Inni czują i krytyce współczują. Ktoś Cię żucił z kąd taka pretensjonalność. Niestety nie puściłem go priorytetem, wydałem ostatnie drobne na zwykły, więc wiadomo że może nie nadejść. Wiem do czego odnosi się termin konformizm i wydaje mi się że podmiot krytykujący nie zaadoptował się z nietypowym zastawieniem słów. Każda krytyka wzbogaca. Dziękuję

Gość One caress 999
Obecna odeszła, spakowała się, walneła w twarz( zasłużyłem, nareszcie, pokuta kapneła) pomogłem jej z transportem i nie ma jej, jestem wkońcu sam. Nie dam jej wrócić, chodź mi jej żal ale z żalem równolegle miłość do tamtej kwitnie, a to drugie nawet szybciej. Więc co czuję? Szczerość czuję,czuję wielkanoc czuję święta. Czekam na tamtą, mogę już spokojnie jedynie własne żytcie marnować na niepoważne wzniosłe marzenia. Listonosz u mnie bywa o 2-giej, może to dzisiaj?

przkro mi ze ktoś od cebie oszedł czyli ona wiedziała o tym liscie ?