Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze wejdzcie tu

BŁAGAM WEJDZCIE TU KOBIETKI!!!! BŁAGAM

Polecane posty

Gość prosze wejdzcie tu

otóż wzielam tabletke ...normalnie jak zawsze.. Potem kochalam sie ze swoim facetem...do konca. godzine pozniej ja zwymiotowalam;/;/ czy nadal bylam zabezpieczona???/

Gość hytrewq
podobno tabletka wchłania sie 4h, ale bądz spokojna, jezeli to srodek cyklu. Gorzej jak to np. ostatni dzien. Ale bedzie ok.

Gość nie panikuj
myślę, że tak....a ja kupiłabym kolejne opakowanie i przepiawszy na stratraty łyknęła z niego jedną ....a czemy wymiotowałaś??????? Ten seks tak na Ciebie zadziałał??? Ja tak miałam kiedyś, to był ostatni raz.

Nie precyzujesz. Godzinę po stosunku zwymiotowałaś, czy godzinę po wzięciu? Ile minęło od wzięcia?Jeśli godzina, to nie, zabezpieczenie nie zostało zachowane.Ulotka...

Gość lamia55
jeżeli od czasu wymiotów minęło więcej niż 4 godziny jesteś bezpieczna, ale jeśli krótszy ten czas był radze wziąć drugą tabletke. Po co sie potem niepokoić. Aha i ktos tam na górze napisał, cos o środku cyklu... jak sie bierze tabletki to sie nie ma cyklu. Jest pierwsz, drugi i trzeci tydzień brania i od tego uzależnia sie jak postępować w wypadku pominięcia tablety. pozdrówki