Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal.pl

jakie slowa was zdolowaly i pamietacie je do dzis????????

Polecane posty

Gość zal.pl

" Myślałem,że moja siostra jest najgłupsza, ale teraz widze,że Ty jeszcze bardziej" :classic_cool: Widzicie? Biję ich na łep:D:D:classic_cool:

Gość Justysiaaaa
"Ale masz grube nogi"

Gość masz dupe jak trzydrzwiowa
szafa :(

"Jest mama albo tata ?" Ja - Nie ma . "To przyjdę jak będzie ktoś dorosły w domu" Miałam wtedy 25 lat :-O

Teraz tak bym to potraktowała.Wtedy mi się to nie podobało.:-)

Gość jasio
"widzicie? nawet jasio to potrafi rozwiazac" :o

Gość loraaaaaaaaaa
czesc ksena potzrebuje wsparcie, pech mnie nie opuszcza dzis, zaraz bede rzucac wrrrrrrrrrrrr

Gość niezdecydowanie popieram
zrobili Cię na próbę i zapomnieli zabić...

Gość Słyszałam takie słowa
ale były tak ochydne że aż wstyd się przyznawać przed kimkolwiek że ktoś mnie tak poniżył... i nie były to słowa typu dziwka, kurwa, szmata.. bo są one za łatwe i na takie trzeba sobie zasłużyć. Ja usłyszałam coś wg mnie bardziej upokarzającego i to przez sam tylko fakt że żyje i to od własnego brata. Jeszcze sobie przypominam podobnie upokarzające usłyszane od znajomego mojego pseudoex tylko dlatego że nie podobał mu się mój wygląd itp.

Kiedyś byłam świadkiem rozmowy mojej koleżanki z jej mamą.O coś się pogryzły i jej mama rzuciła tekstem "Czasem żałuję ,że cię na chrzcie poduszką nie przydusiłam ". Głupio mi się zrobiło.:-(

Gość dziadzia
do autorki topiku: jak pewna dziewczyna powiedziała mi że chłopak bez prawa jazdy i bez samochodu to huj a nie chłopak( co akurat sie tyczyło do mnie)... jak chcesz pogadac wiecej na ten temat to dam ci numer gg...

dużo by się tego uzbierało :O zaczynając od pretensji w dzieciństwie że nie mam znajomych a kończąc na zasłyszanych w realu, jakże kafeteryjnych, uwagach że faceci zaczynają się od 180 cm... no jeszcze cała kolekcja uwag od różnych ludzi odnośnie wyglądu, twarzy, itd....... nic tylko się powiesić :O

Gość tak na poczatek
na razie przychodzi mi do glowy "wklęsle dwojki" to o biuście

Gość dziewczyna ej
ech tak jak ksenofaryna kolega do kolegi mówi (ida na przeciwko mnie): \'ej, to jest chlopak czy dziewczyna\' ??

Gość to było od szefa
Pisaliśmy razem z szefem moje CV bo klient chciał, to wypuścił mnie wcześniej z pracy z przykazaniem "Idź sobie zrobić jakieś korzystne zdjęcie":( Dopiero za chwilę sie skapnął że mogłam sie obrazic:) Lubie mu to wypominac do dzis, dla smiechu oczywiście:) ale nie mial zlych intencji, tak mu sie tylko powiedzialo, wiadomo facet...

zemdlalam, nauczycielka do mnie: no i jak sie czujesz? ale nie martw sie, blondynki tak maja :o

Gość moj ex przed 10-ma laty
wszystko pieknie- idziemy do lazienki....wspolna kapiel:D bylo to akurat po tym jak schudlam ok 10kg w ciagu dwoch miesiecy i oczywiscie nie odbylo sie bez skutkow ubocznych w postaci obwislego biustu :( miedzy innymi kapiemy sie, rozmawiamy, on sie przyglada i......... mowi: ale ty brzydka jestes i cycki masz teraz takie zwisajace..........:(:(:(

Płatek - ja miałam identyczną sytuację, do dziś się z tego śmieje, ale raczej było to miłe - ktoś dzwoni do drzwi, ja otwieram i słyszę: \'czy jest ktoś dorosły w domu\"? to było rok temu, a w tym roku jeszcze parę razy były podobne akcje, zacznę się przejmować, jak sie skończą ;) a takich naprawdę bolesnych słów jeszcze chyba nie usłyszałam

Płatek - ja miałam identyczną sytuację, do dziś się z tego śmieje, ale raczej było to miłe - ktoś dzwoni do drzwi, ja otwieram i słyszę: 'czy jest ktoś dorosły w domu"? to było rok temu, a w tym roku jeszcze parę razy były podobne akcje, zacznę się przejmować, jak sie skończą ;) a takich naprawdę bolesnych słów jeszcze chyba nie usłyszałam

o nie, przepraszam, przypominam sobie, jak mój kuzyn powiedział kiedyś, że jak by miał taką twarz jak ja, wstydziłby się wychodzić na ulicę, miałam wtedy straszny trądzik :P

Gość mimommm

Gość kitka mitka
jestes pulchna :(

Gość ogólnie ze jestem brzydka
a w podstawówce tak mnie nie lubili za to, ze kiedys jak poszlismy z klasą na plac zabaw to mnie otoczyli chłopcy i dziewczyny z klasy, przewrócili i skopali. dosc mocno, ale nauczycielka stwierdziła ze nic nie widziała, a oni powiedzieli ze ja sama sie wywróciłam

Na imprezie kolo do faceta który zaczął mnie bajerować: "daj spokój, ona ciebie zgwałci" Teraz mogę się z tego śmieć :D ale wcześniej to 😭

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy8
wolalbym sie w krzaki spuscic.................

Gość HHHHHHHHHH
lubie takie korpulentne osoby....chodzilo mu o kompetentne

Gość Rypanna
facet wysyłał mnie do lekarza bo mam popękane uda(rozstępy ale nie takie straszne)

Gość kilimandżaro
ja uslyszalam od mojej siostry:( otoz mialam brak gornej 4 -na szczęscie juz załatany-ale kiedys byl to dla mnie niesamowity kompleks strasznie sie wstydzilam tego i kiedys wsrod znajomych ,a bylam tam tez moja siostra, tak gadamy i gadamy,a moja siostra do mnie : a ty tak szeroko gęby nie otwieraj,bo widac ze zęba nie masz:( i glosno to powiedziala, szok wszyscy na mnie,a ja myslalam ze sie spale ze wstydu. A teraz to mnie moze w dupe comknąc bo juz mam komplet zębow,hehehe :D

Sporo tego.A większośc dotyczyła mojej największej udręki-trądziku,którego za cholere nie mogę się pozbyć.Tak jakbym nie wiedziała,że go mam :|