Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia f

mam doła

Polecane posty

Gość madzia f

'bo znów pokłóciłam sie z mężem i tym razem z mojej winy. Jeszcze miesiac nie minął od poprzedniej a ja zaczęłam mu wypominać jego znajomości z jego koleżankami z pracy, szczególnie jedna z nich,która to w jednym z sms-ów napisała ,,kochanie''. A on twierdzi ze to tylko przyjażń.

Gość lamia55
tez bym sie zdenerwowała. wcale Ci sie nie dziwie, nie wiem jednak czy podtrzyma Cie to na duchu...

A ja musze go bronić :P Tez przyjaxnie sie z mezczyzną.. nie raz moi faceci byli o niego zazdrośni - ale mnie z nim nic poza przyjaznia nie łaczy.. kochma go jak SIOSTRE (bo nawet nie jak brata) On ma dziewczyne, ja w swoim jestem zakochana po uszy.. ale przyjaxnimy sie... bo oboje siebie potrzebujemy, przyjaźnimy sie juz prawie 8lat, i nie wyobrazam sobei zeby go nei było... i za kazdym razem jak sie spotykamy, albo gadamy przez tel.. mowie mu ze go kohcham, on mi tez - ale nie widze w nim faceta.. \"samca\" Wiec moze to faktycznie przyjaciołka...? ale.. NIE MASZ POWODU DO DOŁA! przeciez godzenie sie jest bardzo przyjemne ;)) Powidzenia :)