Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezka sprawa

imie TOBIASZ

Polecane posty

Gość och karalayna
Tobi fajnie. popdoba mi sie, brzmi tak sympatycznie:) ps. Czcibór wymiata:D

Gość BBBBLLLLLLEEEEEEEE
oHydne mi sie podoba patryk

Gość och karalayna
ojej:( znam jednego Patryka... wyzelowany cwaniaczek w dresie, ktorego na dodatek wszyscy podejrzewaja o sklonnosci homo... sorry ale tak wlasnie jest i to imie juz mi sie dobrze nie skojarzy...

Tobiasz nie najgorsze, ale bardziej podoba mi się Tomasz- podobne. Natan- bardzo ładne. Tylko Natan, a nie Nataniel.

Gość takie srakie
Alan anal Denis penis patryk patyk kuba kupa jacek placek......itp

Gość no jak to co
kiedys kolezanka zaczela opowiadac mi o niejakim tobiaszu, myslalam ze to jego nazwisko a nie imie :D

Gość mrowka zetka
a mi sie podoba. jakby mi ktos opowiadala o Tobim to bym pomyslala, ze pewnie fajny facet;) i jeszcze Nikodem fajny

Gość a Tobiasz podoba sie
moge dac tak synkowi na imie?albo dajta mi jakis pomysl na imie?

Gość Tobiasz ślicznie
TOBIASZ to najśliczniejsze imię jakie znam :) Pawła, Tomka, Adama, Łukasza itp itd daruj sobie już wystarczająco dużo ich jest :P TOBIASZ ślicznie:) Taki mały TOBIASZEK :)

Gość fggdgd
Imię Tobiasz bardzo mi się podoba i jak będę miała syna to tak go właśnie nazwę.

Gość biedna
komu sie podoba jeszzce to imie? pasuje dla maluszka a potem dla doroslego to imie?

Gość Tobiasz
Ja mam na imię Tobiasz :)

Gość Tobiasztojajestem
Sam mam na imię Tobiasz od 22 lat i czuję się z tym bardzo dobrze. Każdemu chcącemu nadać takie imię dziecku mogę powiedzieć, że nie skrzywdzi w żaden sposób swego potomka;). A imię oczywiście jak najbardziej jest żydowskie, tak jak cała masa innych imion popularnych w Polsce. Bo w sumie jakie my mamy imiona? Bogumił? Dobromir? Bożydar? Tobiasz jest spoko, tylko mnie szlag trafia jak ktoś na mnie Tobi mówi :/. A no i powiem jeszcze, że imię jest tak niepopularne że w nigdy jeszcze innego Tobiasza nie poznałem osobiście. Zawsze jakoś dziwnie się czuje jak czytam albo słyszę, że ktoś ma tak na imie: "jak to? on ma tak na imię jak ja?" hehehe

Gość nic nie muszą
Tobiasz ok. Sykstus też

Gość iloveTobi
Tobiasz to ladne imie. moj chlopak ktory jest Niemcem nazywa sie Tobias (czyta sie: Tobijas).

Gość gość
15 lat temu poznałam jednego Tobiasza.Obiecałam sobie wtedy, że jak będę miała kiedyś syna to tak będzie miał na imię.Właśnie tulę w ramionach mojego Tobiaszka :) Najpiękniejsze imię na świecie!:)

Gość gość
a mi podoba się imię Maks, gdybym miała syna to tak bym nazwała no ale mam córkę i jest Anita ;)

Gość gość
mój pies wabi się Tobi, wołamy Tobik Tobiasz.. do końca życia to imię bede kojarzyć tylko z moim pieskiem, a psu nadałam takie imie gdyż nawet nie wiedziałam że to zwykłe imię dla faceta :P ale moj brat ma na imię maxymilian, a ile psów Maxiów

Gość gość
Tobiasz to świetne imię. Synka tak nazwaliśmy i pasuje do niego jak ulal jest wyjątkowy....strasznie pogodny towarzyski ciekawski *****iwy i wesoly

Gość gość
Mój syn przyjdzie na świat lada dzień i będzie miał na imię Tobiasz Tadeusz :)