Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna288

Najtrwalsze farby do włosów

Polecane posty

Gość taka jedna288

Bardzo proszę o jakąś poradę:) Używałam tylko kilku farb w odcieniach brązu i wszystkie zmywały się po jakichs 2tyg...Planuję kolejny zakup, tylko że bardziej udany, żeby kolor wytrzymał chociaż jakiś miesiąc. Istnieją w Polsce takie farby?:)

Gość czy to boli
ja juz stracilam wszelkie nadzije na dobry kolor wlosow uzyskany domowymi sposobami(farbowanie w domu) czy wizyta u fryzjera od czego to zalezy??

Gość taka jedna288
Tak, używam szamponów do włosow brązowych farbowanych oraz takich samych odżywek. Włosy myję co 2dni.

kurczę ja kiedyś użyłam farby Wellaton "mleczna czekolada" i kolor trzymał mi się bardzo długo, te farby są tanie a moim zdaniem jakość super. No ale to zależy od włosów, na moich (i mojej mamy, bo też ich używa) się sprawdziły...

Gość milianna
a czynapewno używasz farb do włosów? czasmai drobnym maczkiem pisza że jest to krem koloryzujący a reklamy sugerują ze farba, krem się szybciej zmywa, a jesli to farba zmywa się z włosów tak szybko byc moze masz słabą strukture włosa, domowe sposoby sa prawie jak fryzjerskie ale tylko dobrzy fryzjerzy urzywają rekomenowanych farb do włosów ktorych nie można dostac w sklepie, są tylko specjalnie do salonów fryzjerskich, odpowiednia mieszanka może zdziałac więcej, może lepiej się wybrac do fryca i poświęcic te 50zł na dobrze zafarbowane wlosy, a jedyna farba która się dobrze trzyma to palete jako jedyna niszczy strukturę włosa i w niego wchodzi tyle że kosztem zdrowych włosów (mało polecane)

Gość gość
50 zł? to do jakiego fryzjera chodzisz? dobrze pofarbowane wlosy to 250 zł minimum a odrost 100-120

Gość lecher
geneza firmy lecher

Gość gość
ja farbuję Marionem i trzyma się też bardzo długo ...