Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabbbenn

jakie sa najbardziej nielubiane osoby na tym forum?

Polecane posty

moje prowokowanie?:D jezu ludzie wam to juz w ogole we lbach sie poprzewracalo:D zazwyczaj pisalam na macierzynstwie i tam akurat duzo ludzi moje wypowiedzi pamietalo i mi pozniej gadali ze to ta co chce miec cc... zalosne ale ok;) mam swoje zdanie i probuje je bronic ale widac ze na kafe to lepiej jest sie podporzadkowac:D:P

Jestem akurat od bardzo dawna w tym bagnie :O A to że Cię wkurzyłam --> duzo mnie nie obchodzi :O

Gość A on wie ze dałas
jego zdjecie na kafeterie ?

wie, ale sie nie zgodzil zeby je dac;]:P bo mowi ze nie wyglada:P czy lubie na niego i na siebie partzec? bez przesady;)

cheeky slut -- wiesz napewno jest wiecej osob co sie nie wstydzi siebie ale poprostu nie chce dawac swojego zdjecia na publiczne ogladanie :P np ja :P jeszcze by mnie ktos poznal i co by bylo :D

ja tez sie balam ze ktos pozna ale nikt z moim znajomych chyba na kafe nie zaglada, tylko ja jedna taka uposledzona;) wiem ze fajny:D dlatego jest ze mna:D:P

Gość szara twarzzzz
nawet jakby zagladali to co?? wstydzisz sie siebie? no chybaze udajesz kogos kim nie jestes.....

a co z tego ze mi kaze usunac?:P a co ja jakis piesek jestem ze mam robic tak jak on chce?;):P ja go uprzedzilam o tym ze bedzie jego zdjecie tu widniec, a on pwoiedzial ze sie nie zgadza i po co, i to bylo na tyle:P

to moze nie to ze sie wstydze czy cos:P tylko ja czasami pisze cos czego nawet moi znajomi nie wiedza i nie chcialabym zeby wiedzieli:) moze o to bardziej chodzi:)

Gość szara twarzzzz
to fajnie ze ludzie na kafe wiedza wiecej o was niz wasi znajomi :o to sie nazywa aspoelcznosc

tu nie chodzi o to ze ja sie ukrywam z niektorymi rzeczami przed znajomymi, bez przesady;) ale o niektorych rzeczach nie wiedza bo nawet nie chce zaczynac tych tematow bo wiem na czym by sie skonczylo:)

Jak mi by moj powiedzial ze nie chce zeby jego zdjecie widnialo tutaj to bym go nie dawala, zle bym sie czula, ze go w pewnym sensie oklamuje... no ale ja mam inne widocznie podejscie do tych spraw ;)

czyja go oklamuje?;) pokazalam mu ze jest tu jego zdjecie to powiedzial ze po co, ze mu sie to nie podoba, i sie na to nie zgadza:P a na nastepny dzien nic nie mowil:P czyli ma to gdzies;)

Gość fajniefajnie
czesc jarek ty swinio

Gość fajniefajnie
z tym ryjem ? typowa świnia he he

Gość taki jedny stwór
nie moge duzo powiedziec o soboach z cafe bo od niedawna tutaj przsiadyuje ale wkurwia mnie jarek,zaklada topiki o sobie i za wszelka cene chce abysmy o nim rozmawiali,pocieszali i lizali mu dupe...no zenujace chyba chce sie dowartosciowac tutaj :)