Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabbbenn

jakie sa najbardziej nielubiane osoby na tym forum?

Polecane posty

Gość fanka -- jarka
a ja lubię jarka........on jako jeden z nielicznych dba abyśmy sie nie nudzili i nie zapomnieli jak się śmiać Pozdrawiam Jarku:)

Gość taki jedny stwór
nie no wcale jaruś,ciagle tylko :boze jaki jestem nieszczesliwy ,nie mam dziewczyny bo one sa blacharami,patrza na na kase bla bla bla bla bla żygac mi sie chce ,takich przykladow moglabym podac wiecej ale nie chce mi sie szukac

Gość weź się jarek nie podniecaj
siedzisz tu całymi godzinami jakbyś żadnych kumpli nie miał w realu (dziewczyny nie masz to sam przyznałeś) ksenofaryna miała racje mówiąć że masz pipke zamiast wacka

Gość fanka -- jarka
jarek>>>>>>ale ja mam gdzies poprawność polityczną :P lubię cię to po co mam to ukrywać?

dla mnie jarek jest skreslony juz z tego wzgledu ze siedzi na kobiecym forum!:P jarus ty idz moze na spacer, przewietrz sie, idz gdzies do pubu, do ludzi jestes caly czas na kafe, gdzie nie wchodze na topik tam jarek:O az sie przykro czasami robi

Gość osobistosc
Jarek, co Ty takie żylaste oko masz?

Gość fanka -- jarka
ariane>>>>>>>>>co hehehe niezły ubaw😠a ty kogoś tu lubisz w ogóle?

no oczywiscie, ja lubie tu wiele osób, ale temat raczej dotyczy osób nielubianych ;)

tak se czytam te wypowiedzi i wniosek mój jest taki że jest jedna rzecz,która może uderzyć Jarka a on nawet tego nie poczuje! to- MYŚL!

Gość taki jedny stwór
kobiety to blachary wedlug Ciebie bo ...no coz prawda jest taka ze zadna Cie nie chce i dlatego próbujesz Nas obrazic.Jestem albo wyjatkowo nieurodziwy i glupi albo biedny jak mysz koscielna . Tak jak ktos tu wyzej napisal chyba rzeczywiscie nie masz kumpli w realu skro jak tu widze prawie non stop przesiadujesz i uzalasz sie nad soba.Chlopie wyjdz do ludzi lepiej i nie narzekaj.

Gość fanka -- jarka
a kogo lubisz ariane?

lubie Ukulele, Katrinne,Markete, Kabla, Andrzeja wszystkie laski z topiku o kundelkach:D no i Beznadziejną bardzo lubie gdziekolwiek jest;)

Gość fanka -- jarka
to same miernoty:O

Gość do Ariane
na tej fotce ze sloniem to Ty? :)

Jarek sie żali na kobiety a ja wam powiem jak to było: -otóż kiedy był z kobietą to pewnego dnia on do niej powiedział po stosunku, Ze czuje sie wyczerpany jak bateryjka - no to mu powiedziała ,żeby sie nie dziwił ,że go wymieni... :-)

Gość najbardziej nielubiany-
ten frajer arab, ashran czy jakaś inna parówka

Powracając jeszcze do Madchen . wypraszam sobie uproszczenie i jak piszecie o fajnej Madchen to piszcie o fajnej . a jesli chodzi o długośc obecnosci na forum to byłam pierwsza (po0mimo iz mam mniej postow) - potem była fajna madchen, a na samym koncu delicious (no chyba ze miala inne nicki ale nie chce mi sie dochodzic jako kto mogla pisac:P)

do Ariane-> chodzi Ci o te fotki ktore tu kiedys zamiescilam, z zoo? jeśli tak to ja probowalam nakarmić tego słonika hhehe":D

Gość naiwna byłam
napewno ja ale mam zamiar porzucic kafe tylko wiecie sami jak sie rzuca nałogi........cięzko:(

Gość do Ariane
wlasciwie to chodzilo o te na fotosiku, pewnie to te same. Mniejsza z tym. Fajna jestes, pozdrawiam :)

nie wiem kto byl pierwszy ale wiem ze na pewno madchen ty bylas bo chcialam miec nick tylko madchen ale sie nie dalo:P a delicious dopiero jakos ostatnio sie glosno o nia zrobilo:P ale niech delicious spada, pani obrazalska;)

Gość ty niefajna madchen a ty
wcale nie siedzisz teraz na forum, idz sie przewietrz, do ludzi ... mierzysz innych swoja miara

do Ariane-> tak o te na fotosiku, a dziękuje Ty też jesteś miłą osóbką ;)

nie gadaj bo nie siedze dzien w dzien na kafe:) a jareczka to widze caly czas nawet jak otwieram tematy z rana, czy wieczora czy z nocy, zawsze widze wypowiedzi jareczka;)

fajna madchen - ładne oczy masz dziewczyno. Ale tak naprawdę wpisuję się po to, zeby potwierdzić słowa fajnej m. - rzeczywiście gdzie na kafe nie spojrzeć - jarek. Aż strach lodówkę w domu otworzyć... Jarek - apel do Ciebie - ludzie mają tu rację. Nawet najsłodszym ciastkiem, ale serwowanym za często, można sie porzygać. Weź to sobie do serca :) A co do nielubianych - było tu kiedys takie coś jak Kindzia? Kinia? Czy kolorowa jak diabli? Merymme.... i mnóstwo jeszcze innych, którym mamy powinny przestać opłacac internet :D