Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonicznadziewczyna22

prosze was o pomoc-wycofanie sie z umowy o abonament

Polecane posty

Czesc Prosze was o pomoc-podpisalam na predce umowe na abonament na karte telefoniczą-z powodod osoistych musze z tej umowy zrezygnowac jednak powiedziano mi ze nie moge!!! co w takim razie robic-jesli nie chce tego abonamentu-czy moge tak po prostu nie doladowywac telefonu?? i co wtedy,jakie konsekwencje mnie czekaja gdy nie wywiarze sie z umowy i nie doladuje telefonu?? dzieki z gory za pomoc

Gość operator2000
Wszystko masz napisane w umowie :) Po prostu ją przeczytaj ;)

Czy wiecie moze jak moge zerwac ta umowe- w jaki sposob to sie robi-czy w salonie czy musze wysylac jakies papiery do biura obslugi?Jesli po prostu nie doladuje konta-czy pobiora mi sami kase z karty kredytowej?

prosze was jeszcze o pomoc-kara za zerwanie umowy wynosi 600 zlotych-ale telefon ktory dostalam za 1 zloty jest wart jakies 1200zl-czy bede musiala zwrocic ta rozniece czyli doplacic jeszcze 600 zl za telefon albo go zwrocic? Bo jesli nie to nie oplaca im sie to....

Gość skrytka
jeżeli kara wynosi 600zł, to tyle musisz zapłacić kary jeżeli nie będziesz płacić abonamentu i tyle. Przeczytaj jeszcze raz uważnie umowę. Nic nie musisz robić, nigdzie zgłaszać, tylko jak nie zapłacisz, to dostaniesz pisma ponaglające do zapłaty aż w końcu kare i tyle. Telefon ci zostaje, chyba ze w umowie jest co innego, czego my nie widzimy i doradzić takna 100% nie możemy. Czytaj, czytaj, czytaj co ci tam napisali.

Gość ja nie zaplaci to dostanie
pisma ponaglajace az w koncu kare? co za bzdura!!!musi to zglosic, ze rezygnuje i wplacic kare i po sprawie. jak przestanie placic faktury to i tak bede przychodzic kolejne i do tego odsetki a na koniec komornik. wiec zanim cos napiszesz to sie zastanow

Ale abonament o ktory mi chodzi to jeest abonament na zasilanie karty,wiec na pewno nie bedzie faktur.Obawiam sie tylko ze jesli zerwe w ten sposob umowe to bedzie sie wiazalo z innymi konsekwencjami,jakimi?Czy beede mogla miec kiedys problemy jesli bede podpisywac inne umowy,czy zostane gdziees 'zarejestrwana' jako niewiarygodny kient?

Gość ruyuiyregh
napisz pismo, że rozwiązujesz (zrywasz) umowę i ponosisz tego wszelkie konsekwencje przedstawione w umowie i płacisz tę karę chyba nie powinnaś po tym miec problemów, jeżeli zapłacisz tę karę najlepiej zadzwoń na jakąś infolinię i wyjaśnij dokładnie sprawę

dziekuje