Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknie bardzo

czy jest jakas szansa?

Polecane posty

Gość bardzosmutnaona
byłam taka bo on chciał żebym taka była ... a dla mnie to sama przyjemność była być zawsze kiedy potrzebował i zajmować się wszystkim

Gość co myslicie**
tym bardziej zachowuje sie jak swinia bo robi ci nadzieję, nie wiadomo po co. sama widzisz tylko gada ale kompletnie nic nie robi. co z tego, ze zapyta znajomych co u ciebie? to nic nie znaczy

Gość bardzosmutnaona
oczywiście że będe chciała żeby wrócił mimo tego co się stało .. prawdziwa miłość wszystko wybacza

Gość co to za pytaniaaa
ale sluchaj to ze zalozylas sobie ze ten to ten jedyny i juz,to nie znaczy ze tak ma byc wbrew wszystkiemu co przyniesie los,a on lubi platac figle,wam splatal

Gość bardzosmutnaona
nie robi , bo jest nawet nie wiem ile kilometrów stąd na drugim końcu świata.. ma kontrakt, zobowiązania, to jasne że nie rzuci wszystkiego ..ale przyjdzie urlop przyjedzie do kraju i wtedy na pewno wszystko się zmieni

Gość co myslicie**
porzadny kop w tylek by ci sie przydal :o

Gość co to za pytaniaaa
no pewnie moj tez tak chcial tylko doipero gdy stalam sie wredna suka to zaczal latac jak pies za mna,a jak bylam taka slodka jak cukierek to jakos zlewal mnie,widzisz sprzecznosc? u ciebie chyba przed 30 jej nie dojrzysz

Gość bardzosmutnaona
nie założyłam ja to czuje i wiem, nigdy w życiu nie byłam niczego tak pewna jak to że ten jedyny do końca życia ... ten jedyny z którym chcę wychowywać dzieci, mieć dom, rodzinę i razem się zestarzeć.. tak jak razem zaplanowaliśmy ... wszytsko

Gość co to za pytaniaaa
facetowi tylko pozazdroscic ze ma takie zaplecze milosci ;)

Gość bardzosmutnaona
no i właśnie tak jest w święta zwyzywałam go przez smsy jak psa, dzień póżniej zadzwonił potraktowałam jak obcego człowieka , rzuciałm słuchawką .. minął tydzień i odezwał się jak gdyby nigdy nic.. proponując przyjaźń i normalne rozmowy.. jeden zero dla mnie... teraz udaje zimną, twrada obojętnośc, nawet powiedziałam mu że chyba wyjade na stałe z kraju nie ma tygodnia żeby się nie dopytywał czy jade, czy chce wyjechać. ..

Gość co myslicie**
facet jest niewarty takiego uczucia, tak mysle :)

Gość co to za pytaniaaa
sluchaj a tak szczerze,nie czujesz do niego niepozytywnych emocji? ja juz w ostatkach to czulam wrecz obrzydzenie jego osoba,nie fizyczne ale takie bardziej mentalne,on skamlal a ja mialam ochote sie z tego smiac,napluc mu w twarz,i sama siebie zaskakiwalam takimi myslami bo przeciez kiedys kochalam tak mocno,kazde uczucie los moze odmienic,kazdy ruch jesli jest ich za duzo moze zabic milosc

Gość co myslicie**
ja nie wiem po co ty w ogole z nim gadasz. jakbys zerwala kontakt calkowiecie to szybciej bys sie z niego wyleczyla. to jest tak toksyczne ze az nie moge juz o tym czytac :o

Gość bardzosmutnaona
nie nie czuje poza miłością, tesknotą i tym samym uczuciem jakie było .. nezimiennie takie samo .. bez zmian ...

Gość bardzosmutnaona
bo ja nie chce zrywać kontaktu tylko chce żeby wrócił ..

Gość co myslicie**
jak bys calkowicie zerwala kontakt to bylaby wieksza szansa, ze wroci. by sie zaintresowal co sie stalo, ze sie zmienilas itp. by go to zaintrygowalo. a skoro ty ciagle przy nim wisisz jak ten skamlacy pies to tym gorzej dla ciebie.

Gość bardzosmutnaona
nie zerwałam kontaktu ale nie wiszę.. w nocy bo u niego jest inny czas różnica +7 do przodu godzin.. zostawiam w nocy włączonego skype i tak wisi ..on pisze .. a ja nic .. nawet jak jestem nie odpisze.. czasem po 3 dniach odpisze słowo, dwa... cały czas mówię o planach, że planuje wyjechać na stałe, do kogoś .. że w sumie sama nie wiem ... mam tyle propozycji .. telefon mam prawie cały czas wyłączony..

Gość bardzosmutnaona
przeszłam na pełną obojętność .. jak mi to napisał masz lepiej niż inni .. w tym ja bo potrafisz się zamknąć w kamiennej skorupie i nie czuć, nie myśleć i nie boli Cię..

Gość co myslicie**
glupie dziecinne zagrania z twojej strony. naprawde zrob cos z soba w koncu, bo tylko zycie sobie marnujesz. i dorosnij 🖐️

nie rozumiem jak możesz być taka ślepa, on Cię zwyczajnie zdradził a ty dalej czekasz aż on się wyszaleje i wróci. a co zrobisz jak wróci pobędzie z tobą jakiś czas i znowu odejdzie? znowu bedziesz czekać i wybaczać każdą następną zdradę??????? oprzytomniej dziewczyno!!!!

Gość bardzosmutnaona
jest tyle kilometrów stąd że przez internet i tak nie zauważy zmian, mogę mówić wszystko po co coś robić

Gość co myslicie**
mowie ci zerwij z nim kontakt

Gość bardzosmutnaona
nie jak wróci to ja już mu pokaże krótką smycz ... to on będzie się starał i zdobywał.. skończy się dobroć .. będę grać tak żeby to on tańczył teraz jak mu się zagra.. niech tylko wróci ..

Gość co myslicie**
mowic jak do slupa, ech :(

Gość bardzosmutnaona
zdradził o rany jakie zdradził jak nie jesteśmy ze sobą ..

Gość bardzosmutnaona
co myslicie i co mi da jak zerwę całkiem kontakt zresztą przecież mówię że praktycznie ostatnio już wogóle z nim nie rozmawiam ... pokazuje się tylko na skype i tyle nic wiecej .. telefon mam wylaczony .. emaile ktore znał zlikwidowałam ..

Gość bardzosmutnaona
wtedy to ja już dopilnuje tego co dla niego najważniejsze .. wiem, że chce mieć bardzo już dziecko zresztą od dawna o tym rozmawialiśmy .. i wiem, że ta jego nowa dzieci nie chce mieć, o czym on wprawdzie jeszcze nie wie, bo dla niej życie to zabawa, sama o sobie mówi że jest feministka, a facet to tylko kasa i powtarza tylko jedno... ze jest dobrze bo on urządza i spłaca jej mieszkanie .. jak tylko wróci postaram się juz o o odpoweidni przypadek.. i to wystarczy.. cóz trochę sie spóźniłam bo mogłam przed zanim odszedł ..

Gość bardzosmutnaona
no a teraz na mnie czas pora spać .. szybciej czas dzięki temu mija już nie całe 4 miesiące do jego powrotu 3 miesiace i 26 dni ...