Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 letnia Mamuska

Ile juz przytyłyscie w ciazy ???

Polecane posty

Gość deli256
ja jestem na początku 4 miesiąca, nawet schudłam o kilogram w porównaniu z ostatnim ważeniem, ale byłam w szpitalu z powodu krawienia i duzo leze.

ja mam na plusie juz ok 7-8 kg (koncowka 5 miesiaca) a brzucha prawie wcale chyba wszystko idzie w tylek :-/ 😭 w 1 ciazy przytylam 22 kg i wszystko zgubilam, to tak w ramach pocieszenia ;)

Gość milcia24
12 kg podczas całej ciąży czyli akurat w normie sie zmiescilam:) A teraz wygladam lepiej niz przed nią:)

Gość kamyczek taki ladny
ja przytylam jakies 12 kilo a jestem dopiero w 22 tygodniu, wiec mysle, ze tez troche duzo mi sie przybralo :( ale to nic, wazne zeby dziecko bylo zdrowe a po porodzie bede zrzucac :)

Gość to wszystko jest indywidualne
w kazdej ciazy jest inaczej ja w pierwszej mimo ze bylam b mloda i szczupla wygimnastykowana itd przytylam az 23kg pisze az bo mam 150cm wzrostu przed ciaza 48 kg prawie polowe swojej wagi!po porodzie chudłam 6 mies ale stracilam wiecej bo 26 kg po 4 latach znow ciaza fakt ze teraz sie pilnuje- nie jem tlusto nie jem slodyczy duzo pije moja waga 8 mies +7kg-niezle! trzeba pamietac zeby jesc zdrowo pelmowartosciowe produkty czesto ale male porcje na pocieszenie dodam jeszcze ze po ciazy karmiac piersia kg same spadaja-karmienie spacery robia swoje-szkoda tylko ciala-mam po perwszej ciazy okropne-wszedzie rozstepy teraz nie powstwl mi zaden nowy

Ja mam około 12 kg na plusie :( a został jeszcze miesiąc. Wczoraj kiedy byłam u gin powiedziała mi ze ma pacjentkę która przytła 50 kg!!! Szok po prostu,jej dopiero będzie cięzko zrzucic

Gość kllklklklkl
kurde, to jak wy to robicie ze po ciazy 30 kg znika ja przytyłam w ciązy 11 kg, i niestety nie wszystko zgubiłam. Zostało tu i ówdzie, więc nie moge zrozumieć że 30 kg mozna zgubić bez niczego

czemu sie przejmujecie tak ta waga?? przeciez po porodzie zejdzie! moja kolezanka przytyla 25kg, wszystko zeszlo a ona przy karmieniu wcina wszystko!! nie odmawia sobie slodyczy a waga leci. Ja jestem w 35tc mam 10kg na plusie, zostalo mi ok 3tygodnie bo chyba cesarka bedzie, no jak mnie wczesniej cos nie pusci :p tez sie boje czy zrzuce itd bo mam malo wod, ale jakos to bedzie, prawda?

Gość karoola16
Jestem w 7 miesiącu i przytyłam 15 kilo

Gość głupie
spaślaki

przed porodem 55 kg przy 170 wzroscie .w pierwsze miesiace chudlam teraz przybieram jem duzo ale wartosciowych rzeczy czasami tez slodycze ja mam nadzieje ze nie zgrubne wiecej niz 10 kg przez cala ciaze

ja 15 na plusie a poród niebawem, apetyt mam ogromny, w pierwszej ciazy przytylam w sumie 14 a urodziłam 12 dni po terminie, takze pewnie jeszcze z kilo przytyje dziewczyny nie paniukujcje znam kobitke ktora przytyła 35 k. ( z bliżniakami) a dzis jest chuda jak patyk( nawet nie szczupła tylko chuda)

Gość sylaaa-24
ja jestem w 7 miesiącu i mam 8kg na plusie

ja 30 tydzień jutro kończę. najpierw schudłam 5 kg, potem przytyłam 10. czyli ogólnie jestem na plusie 5 kg od wagi sprzed ciąży :D

ja w ciąży przytyłam 15 kg, a schudłam bardzo szybko i więcej-spójrz na stopkę...nigdy nie byłam szczupła, tzn. przed ciażą mojj awaga wahała się zawsze w granicach 70-72 kg, także cuda sie zdażają-w moim przypadku tym cudem była pierś, którą karmię do dziś (tylko w nocy)...powodzenia, dasz radę...

Gość Lafy Taffy
Mam już 22 tydzien i nie przytyłam w ogóle... ale brzuch mam duzy...

Gość Oli_
w pierwszej ciąży 24 kilo więcej :( po porodzie została mi nadwaga w postaci 4 kilo. dwa lata później druga ciąża- 14 kilo więcej ale już po 8 tyg od porodu nadwaga w postaci 3 kilo :)

36 tydzien i 17 kilo na plusie:( Myslalam ze ze mna bedzie inaczej i wmawialam sobie ze przytyje do 12 kg ale w ciazy naprawde nie ma sie na to wplywu.Po pierwsze duzo zalezy od silnej woli...tzn,nie jesc pozno,jesc malo i lekkostrawnie ale nie wiem komu sie to udaje:P A po drugie to tez sprawa genetyki:( Najlepsze jest to ze ja w szostym miesiacu przytylam----6 kilo,w siodmym------1kg i teraz w osmym miesiacu------5 kilo:( Jem normalnie i nie wiem dlaczego.

Gość Kasik81
jestem w 5 miesiacu i 10 kg na plusie :((( strasznie duzo slodyczy pochlaniam, ale od 2 tygodni sie juz pilnuje:)jestem zalamana bo moja waga nigdy nie przekroczyla 60kg!!!a teraz mam 62:(((mam nadzieje ze przestane tyc skoro oszczedzam sie ze slodyczami

Gość jessy27
prZez cała ciażę przytyłam 6 kg.

Gość betula
23 tydzień - 3 kg na plusie, zobaczymy co będzie dalej:)

To tez mnie interesuje. Czy paniom, ktore przed mialy nadwage np. 10kg przytylo sie bardzo duzo i udalo zrzucic wszystko?