Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemmm

Kłopotliwe palce u stóp

Polecane posty

Gość mam problemmm

Może ktoś z Was może mi pomoc, mam szeroko rozstawione palce u stóp, które brzydko wyglądają w sandałkach, a na obcasie to już wogole:( wiecie może co można zrobic? czy moze to jakieś schorzenie?

Gość bądź sobą
witaj siostro masz tak jak ja to nie choroba taki twoj urok tez tak mam...jestesmy szuwarkami i juz :D

Gość czy to boli
a ja mam za krotkie sciegna w malym palcu(jest smiesznie uniesiony), szczerze zastanawiam sie nad operacja plastyczna, chociaz nie mam pojecia czy mozna cos z tym zrobic

Gość ja mam najgorzej
mam wszystkie palce krzywe, kazdy w inna strone do tego takie krotkie a ten wielki to jest za wielki zas ;DD wygladam jak mutant i unikam butow z odslonietymi palcami ;[[[[

Gość bądź sobą
moje sa straszne :D gdybyscie je zobaczyly poczulybyscie sie lepiej no ale kocham je jakie sa :P sa fajne :D

Gość czy to boli
nic gorszego, chcialabym nosic japonki a tu nic z tego:/

Gość mam problemmm
wlasnie moje tez sa krzywe tzw. chyba młotkowate ale wiekszy problem stwarzaja mi roztrzepione palce:/

Gość hmmmym
moze powinnaś nosić wąskie buty to wtedy by one sie zblizyly:)

Gość a ja mam też
krzywego pierwszego palucha u obu stóp, ale to nie halluksy tylko reumatyzm mi je wykrzywił i przestałam zasłaniać palce, noszę sandałki i mam w dupie czy się to komu podoba , czy nie. To moje stopy, moje palce i nie mam zamiaru ich kisic w upale w pełnym bucie tylko dlatego, żeby nie \"zgorszyć\" tych, co nie maja takiego problemu. Miejcie to w nosie !!! Mam poważniejsze problemy ( w tym tez zdrowotne), by tracić czas na rozpaczanie nad kilkoma centymetrami czegoś niezależnego ode mnie.

Gość Monisspojebało Cię czy co

Gość nieidealnaaa
moj facet ma bzika na punkcie stóp a ja sie moich wstydze...bo są krzywe tzw. młotkowate i szeroko rozstawione =(

Gość hm hmmmmm
ja z kolei mam taki problem ze mam strasznie dlugie duze palce u stop i jak mam buty z odkrytymi palcami to smiesznie to wyglada, reszta sie chowa a ten jeden tak wystaje :D

Gość MałaaIlona
Mam 19 lat i tez mam szeroko rozstawione palce u stóp :) wpadłam na pomysł jakiś czas temu ok 2 miesięcy... ściskam je (zlepiam do siebie) plastrem. Wokół palców naklejam plaster. Kiedyś mialam ogromny problem z palcami ponieważ jak zalożyłam japonki to wystawał mi najmniejszt palec na zewnątrz.. dziś mieszcze się bez problemu w buty i najmniejszy palec nie wystaje poza buta :)