Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletna porażka

Dzisiaj upokorzyłam się totalnie. Straszna porażka. Jak mam się pokazać w szkole

Polecane posty

Gość kompletna porażka

Poszłam dzisiaj po szkole z przyjaciółmi do galerii żeby coś zjeśc. Zaprosiłam jeszcze chłopaka, który jest nowy w klasie a na dodatek bardzo mi się podoba. Poszliśmy do galerii i wszystkie dziewczyny zamówiły sałatki, więc ja też wzięłam grecką. Niestety zaraz po zjedzeniu dostałam niesamowitych gazów. Czułam jak pęcznieje. Chciałam wyjśc, ale właśnie przynieśli herbatę i żadna ze mną pójść nie chciała a ten chłopak- Stefan, powiedział żebym została, więc zostałam. Z minuty na minutę było coraz gorzej, brzuch mi napęczniał i nie wytrzymałam. Jak to się stało wybiegłam z tamtąd cała czerwona prosto do domu, jeszcze nikt do mnie nie zadzwonił ani nie wysłał esemesa. Co ja mam zrobić kiedy oni o tym wszystkim zapomną?

Gość marna prowokacja........
za dużo szczegółów i imie Stefan podpadające bo raczej staroświeckie popracuj jeszcze, może nastepna bedzie lepsza :o

Gość kompletna porażka
ale myślę że i tak bym u niego nie miała szans ponieważ mam penisa i jestem szemalem :(

Gość kompletna porażka
To był Stefan z MjakMiłośc kretynki !!!!

Gość dr. Pierr Dzacy
Co ja mam zrobić kiedy oni o tym wszystkim zapomną? Z doswiadczenia klinicznego moge cie zapewnic: Nie zapomna ci tego do konca zycia. Umrzesz w samotnosci. Co mozesz zrobic? A. zapasc sie pod ziemie B. wstapic do klasztoru C. umrzec mlodo D...........srac na wszystko.....(zawsze to jakies urozmaicenie)