Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wercia1103

jak długo wychodzące ząbki mogą męczyc dziecko?? jak bylo z waszymi maluszkami??

Polecane posty

mój synek za pare dni konczy 5 mies od paru dni nie chce za bardzo jesc :( a jesli juz to chłodne jedzonko albo soczek lub deserek, nie chce ciplego mleczka z kaszką, do tego nagle gdy przed chwilą sie smial zaczyna głosno krzyczec, czasem krzyk z placzem, podejrzewam ze to ząbki wychodzą bo ma takie napady ze rzyca sie na moja ręke jakby chcial ją zjesc albo wklada swoją do buzi i strasznie gryzie.... ile to moze trwac?? mierzylam temperature nie ma, choc czasmai jest jakis rozpalony :( najbardziej martwi mnie to ze on tak głosno krzyczy ze moze go od tego bolec gardełko :( bo krzyczy naprawde duzo i czesto w ciągu dnia a za cwile potrafi sie cudnie smiac ... co wy na to????

jezeli ma napuchniete dziąsełka-to znaczy ze wyżynają sie zabki,w aptekach sa rozne zele na zabkowanie.polecam tez gryzak żelowy.(nie moge Ci polecic zadnego żelu bo u nas zabkowanie przechodzi bezbolesnie,i nic takiego nie uzywalismy)

dziekuje takaoan26 ale gryzaczki se nie sprawdzają nie lubi ich smaku moj synek, dlatego tez przypuszczam nei chce smoczka :( ale dziekuje jakis zel musze kupic, a co do dząselek to jak patrze to mam wrazenie ze one na calej dlugosci są takie jakby spuchniete... a nie w konkretnym miejscu..

Gość qwertyu
z ząbkowaniem jest róznie u każdego dziecka. Może to potrwać chwilke i juz są ząbki a może być tak że i parę tygodni jak nie więcej będzie się ciągnać nim wyjdzie ząbek.

to gratuluje .ząbki :) mozesz jeszcze tak DELIKATNIE popukac lyzeczka ,wtedy sie upewnisz.

dziekuje bardzo za wypowiedzi :) mam nadzieje ze szybko pojdize i nie bedzie sie dlugo meczyl mój synek :)

dziekuje bardzo za wypowiedzi :) mam nadzieje ze szybko pojdize i nie bedzie sie dlugo meczyl mój synek :)

Gość upupuupupupu

Gość gość
95pifu82UJFJj6IV4e6Nsxle