Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sowa21

co myslicie o trójkącie czyli 2 dziewczyny i on

Polecane posty

Gość sowa21

czesc mam 21 lat a moj narzeczony 25...jestesmy ze soba juz 3 lata a on od jakiegos czasu namawia mnie do trojkata...co wy o tym myslicie bo ja juz sama nie wiem !!! ???

ja kiedys tez mialem mozliwosc sprobowania trojkąta z dwiema dziewczynami w tym jedna z nich to moja kobieta i dzięki Bogu oprzytomniałem i do niczego nie doszło. jesli sie kogos kocha i wspołyzja z ta osoba z miłosci to jak mozna to tej najblizszej formy zblizenia wtajemniczac obca osobe? chore.... ale moze jestem staroswiecki :P

Gość tralalalalaaa
i odpowiadalo by ci to ze on patrzy/podnieca sie/dyma inna laske? juz sam fakt ze ci to proponuje zle o nim swiadczy. nie rozumiem jak mozesz to tolerowac

szczerze mowiąc to ja bym sie poczula \"zdradzona\"(?)... Kiedys gadalam ze swoim facetem o trójkącie od tak i oboje stwierdzilismy ze nie moglibysmy sie soba dzielic... Moim zdaniem _FIGO-FAGO_ ma racje w 100% Dodam ze mam 19 lat a mój facet 20 :) Jesteśmy razem od 3 lat :)

Gość Bontonek
Jak lubisz z gołą cipką ocierać się o inną cipkę i lizać kutasa facetowi kiedy wsadza go do innej cipki to możesz tego spróbować :)

Gość ja nie mówię o zakochaniu
tylko wieku. To nie jest jeszcze facet, cokolwiek byś nie powiedziała o jego dojrzałości, tak jak ty jesteś jeszcze nastolatką.

Gość anal power
co za staroswieckie poglady... jak oboje sie na to zgadzaja, to dlaczego nie? trojkaty sa zajebiste , wsadzasz penisa do pupy kolezanki, walisz troszke, potem wyjmujesz i wkladasz do buzi drugiej kolezance :) cudo zabawa