Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosza22

podoba Wam sie ta sukienka ??

Polecane posty

Gość szyjk
ja tam wolę dłuższe i z bardziej podwyższonym stanem. Może to dlatego, że jestem starsza? Ale w każdym razie ta, którą wybrałaś świetnie może się sprawdzić w sypialni ;) Natomiast tak normalnie od noszenia, to polecałabym Ci raczej taki styl http://www.sklep.dlaurody.pl/product_info.php?cPath=6&products_id=154 Taki fason jest według mnie zdecydowanie bardziej kobiecy.

Sama bym czegoś takiego na siebie nie włożyła nawet do łóżka. Jakoś nie lubię tego typu strojów...

Gość trochę przekombinowane
Szkoda tej stówy na to badziewie...

Gość kasia2020
Buty, może jakieś czarne szpilki, albo jakieś półbuty - np. balerinki.

Gość kolorowa***
i koniecznie podkolanówki i lizak w dłoń :P

Gość psotaaaaaa
Nie przesadzajcie...Fajna sukienka.Taka wesoła i słodka. Na pewno nie dla szarych myszek,ktore nie lubią byc nie zauwazone.A jeśli dziewczyna jest śmiała,ma się czym pochwalić,lubi zwracac uwagę ( w tym przypadku na pewno meską),to bardzo dobry wybór :-)

Gość całkiem fajna

Gość kupilam
kupilam sobie niedawno calkiem podobną,tylko dłuższa,taką przed kolano,i jestem bardzo zadowolona. Ta jest co prawda bardziej odwazna i seksi,ale śliczna

Gość hallo xxx
ladna ale bardzo wyzywajaca trampki tez pasuja zalezy jak kto lubi

Gość chceeee taka
Tez takiej szukam,tylko w inych kolorach,najlepiej rozowo białą.Widzial ktos taka gdzieś?

Gość majka1412
Ja czesto tak sie ubieram,tylko wszystko mam osobno,a nie sukienkę :-) Buty mogą byc sportowe,a moga balerinki jak kto slubi.A trampki tez.

Gość Fajna jest
Ale nie na moje nogi :-(

mi też się kojarzy raczej z przebierankami do łóżka a\'la grzeczna uczennica ;) chyba że autorce zależy na tym, żeby tak właśnie wyglądać na co dzień :O Poza tym autorko - pytasz o zdanie a jak ktoś pisze, że nie to sie wściekasz > \"do mnie to pasuje i już!\" :O

Gość hehehe niezłe
omg, jestem tylko rok starsza od autorki, ale nawet gdybym miala 18 lat to bym czegos takiego nie zalozyla. przeciez bedziesz wygladala w tym jak prostytutka. sory

Gość kosza22
O,rety,topik jeszcze jest ! Sukienke juz mam,i jestem bardzo zadowolona. Topik załozyłam głównie po to,żeby poradzic się w sprawie butów do niej. Do pończoszek kabaretek i trampek za kostke wygląda świetnie. A że niektórym kojarzy się ta sukienka tylko z łóżkowymi przebierankami,to chyba wasz problem :-)

Gość kiciulka22
najważniejsze że tobie się podoba :-) Nudno by było jakby kazdy chodził w beznamiętnych,jednakowych,ciuchach,bo innych nie pasuje włożyc. Liczy sie LUZ i fantazja w łaczeniu ze sobą roznych elementow. Do balerinek na obcasie wyglądałaby troche badziewnie,ale trampki - popieram.

Gość belka -
Ja mam 24 lata i kupilam niedawno bardzo podobną..Zakladam do niej ciemne rajstopy i szpilki na niskim obacasie i uwazam ze jest ok