Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gramotka.

allegro-masa naiwniaczek kupuje po 1000-1500zł torebki mysląc że to oryginały...

Polecane posty

Gość gramotka.

jak można być tak naiwnym i wierzyć, że torebki, które normalnie kosztują 4-12tyś, na allegro ktoś ma za 1000?? Ciągle widzę taki aukcje z torebkami Gucii, Dior itp, najczęściej najnowsze wzory, na które nawet gwiazdy muszą czekać w kolejce żeby kupić i zapisują się na listę żeby je dostać... to samo z ubraniami: sukienki Burberry, które w butiku kosztują np. 5-6tys za 450zł, a laski się biją... jakbym miała wydać 1500zł na podróbę Gucci to już wolałabym kupić sobie torebkę FURLA czy nawet Batycki i mieć pewność że jest oryginalna, a nie paradować (jak obśmiana na wszystkich portalach Samusionek) z coraz nowszymi podróbkami, tym bardziej, że te same podróby, które na allegro są po 1000zł i więcej można w Europejskich miastach kupić od byle murzyna na ulicy za 100euro... :0

Gość kkkkkkkkkkk
dokladnie!!!to samo tyczy sie kosmetykow....wystarczy jechac na bazar np w londynie gdzie za 2 funty mozna kupic wszytkie podroby kosmetykow:max factor, loreal,lancome.... Raz kupilam na allegro tusz i juz nigdy wiecej tego bledu nie zrobie!!!

Gość kkkkkkkkkkk
Ostatnio smiac mi sie chce bo pojawily sie na llegro cienie MAC za 15 zlotych...buhahhaha a najlepsze ze kupa dziewczyn ten cien kupuje przeswiadczonych ze to orginal

jakos nie widze w allegro tak drogich toirebek-moze mnie ktos uswiadomic, bom slepa? :)

Gość gramotka.
proszę: http://www.allegro.pl/search.php?from_form=1&string=gucci+indy&search_type=1&description=1&shop=0&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&state=0&city=&price_from=&price_to=&category_radio=1&category=0&order=t&st=gtext&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7

Gość Albo ciuchy z Anglii
ktore tam można kupic za grosze tu są sprzedawane kilka razy drożej! :o

A ja tam kupiłem raklamówki z "Alberta".. mówicie że nie są oryginalne ? :(

ja nigdy nie kupie na tym nic. nigdy nawet nie myslalam a by cos kupic. ebay to tak czasami tak, bo tam przynajmniej pilnuja ze nie ma podrobek jesli pisze ze oryginal.... ebay polecam

Gość gramotka.
KURDE FLAK to wszystko zalezy od proporcji, Polka, która zarabia np. 2tyś, jeździ autobusem do pracy i nie ma nawet mieszkania, a kupuje taka torebkę podróbe na allegro za 2tyś żeby szpanować, ma rzeczywiście nasrane, ale ja mam np. znajoma, która sama zarabia 20tys miesięcznie, a mąż jakies 10razy tyle i dla niej wydanie 10tyś (prawdziwe tyle kosztują...) na torebkę to tak jak dla mnie 100zł

Gość mnie żal takich osób bo z
reguły to widać czy kogoś stać czy nie na taka torebkę... a ci co ich nie stać, a paradują z podróba to raczej się ośmieszają zamiast wzbudzać podziw czy zazdrość ( a o to im pewnie chodzi) :o

Gość blachary tak maja

Z butami jest podobnie...znalezc oryginaly bardzo ciezko, a naiwni ludzie kupuja takie badziewie... Ale tutaj wine tez ponosi allegro. Pracownicy tego serwisu powinni monitorowac aukcje i w przypadku nieoryginalnosci danego produktu zawiadamiac policje ;).

Gość gramotka.
chodzę w oryginalnym tureckim swetrze :)

Gość gramotka.
o widzę, że jakaś frustratka z podróbą za tysiąc wyżywa się za pomocą podszywów... :o

Gość te cienie MAC z allegro
to akurat sa oryginalne tylko, ze to sa tzw "odsypki", a nie pełnowymiarowe opakowania i w sumie to,niejest zły pomysł ja mam taki jeden pigment, wydałam na niego 90zł, a jest tego tyle, że nawet przy codziennym uzywaniu starczy mi chyba na 10lat...

Ja jestem taka Polka , która zarabia 2 tys. , jeździ do pracy autobusem , ale absolutnie nie mam takiej potrzeby , zeby szpanowac podróba , ani niczym innym.

Gość ja jetem Polką
jeżdże 10cioletnią toyotą, zarabiam ok 5 tys, preferuje styl no name ale nie mam nic przeciw dobrej podróbie (o ile nie dotyczy czegoś co jemy lub czym się smarujemy) :P ....wręcz się cieszę, że zarobi kto inny niż wilkie koncerny :P

Gość To samo jest z testerami
napełnianymi w Bułgarii a ludzie kupują i piszą pozytywne komentarze a taki tester nie widział oryginału :(

a mój znajomy to kase ma wielką , a jego syn chodzi w sukionkach bo wcześniej moiał córki ...:P

Gość ja jetem Polką
ps kosmetyków niestety ale od ziaji po diora..... to to samo badziewie, to drugie troszke bardziej nowoczesne i w ładniejszym słoiczku :P po co się katowac taką chemią i jeszcze za to płacić? a jeszcze w wydaniu podróby....brrr na prawdę trendy, zdrowsze i duuuzo bardzie wartościowe sa KOSMETYKI NATURALNE.

A ja nigdy nie kupie torby drozszej niz 100 zl.Wolę miec 10 roznych,tanich toreb(tania nie znaczy brzydka) niz jedną drogą :)