Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwddwed

Wytłumaczcie mi fenomen tej dziewczyny!!

Polecane posty

Gość dwddwed

a co powiecie na to to FENOMEN!!MOJA ZNAJOMA a moja znajoma ma krzywe zęby,krukowaty nos, cienkie brwi,pełno pieprzykow na twarzy, nosi okulary, ale nadrabia figurą (szczupłą, zgrabna), i włosami ma bardzo geste włosy!!A NA POWODZENIE NA NARZEKA!!w dodatku ma charakter zołzowaty,lubi porzucac facetow, brac ich na jeden raz!

Gość dwddwed
ona ma na imię Adam :classic_cool:

Gość dwddwed
moze jest tu jakis facet mi odpowie!!na to pytanie?

Gość vvvvv
Niektórzy faceci lubią być brani na jeden raz, bez zobowiązań

Gość bo faceta nie jest trudno
wyrwac, kilka drinkow i masz swoj fenomen... :P

Gość lubią babki z twarzą faceta

Gość z autopsji powiem ci tyle
ze kobiety/dziewczyny, ktore maja olewajacy stosunek do facetow i lubia sie nimi bawic, maja najwieksze powodzenie i do takiej wszyscy lgna jak muchy. Ot i cala filozofia.

Gość potwór nie potwór .....
ważne ,że ma otwór :p

Gość xbihdwedjklwedmklwfjiwrf
wazne ze ma figurke cacy, na leb mozna worek papierowy zalozyc.

Gość pewnie jakbys dała fote
to by wyszło że ładna jest a ty wyolbrzymiłas jej wady cuda to tylko u tuska :)

Gość dwddwed
po co fota, moj kumpel jeden mowi, ze nie jest za ładna, ale widac, ze ja swędzi cipka i faceci to czują i na nia lecą Np.ona celowo ubiera, krotką spodnicę, choc np wraca ode mnie około 2:00 w nocy i idzie sama przez poł miasta i sie nie boi

Gość zazdrościsz jej
bo ma branie a ty nie zazdrosny paszteciku :)

Gość dwddwed
do pewnie dałabys jej fote-opisałam przeciez jak wygląda mozecie sobie ja wyobrazic , ogolnie ma ładne gęste włosy, farbuje na czarno, oczy małe ale ładne kocie, ale nos ma orli!!i pełno pieprzykow na buzi, nosi okulary, debiluje maksymalnie brwi , ze mam bardzo cienkie i taki zdziwiony wyraz twarzy(nie wiem,moze facecoi lubia takie wyskubane), usta ma przecietnej wielkosc!!no, i ma krzywe zęby!!ale jest szczupła, mysle,ze to ja ratuje

Gość mysle ze predzej facet poleci
na ładna figurę, duze cycki, tyłek nawet jak twarz paszczaka, niz gdyby była ładna dizewcyzna, a np gruba. taka prawda

Gość cbsdjkhfwejfwekljtiokwff
zazdroscisz jej larwo? to sama zaloz spodnice i zrob spacerek w nocy moze cie wreszcie jakis kloszard przerucha i dasz se spokoj zdyrnymi tematami.

Gość dwddwed
ona zreszta sama o sobie mowi, "faceci na mnie leca, nawet nie wiem, czmeu sie na mnie tak glapią" nie zazdroszcze jej, mam męza i dzieci i mimo, tomam super figure:)i sie podobam;)a nosa nie mam orlego

Gość jdheufhwklfjklwnfksdncsjklf
oj zazdroscisz dziewczyno, zazdroscisz. idz do kosciola i sie wyspowiadaj, moze przy okazji cie ksiadz przeleci.

Gość dwddwed
czego mam zazdroscic jej proznosci??ja zawsze byłąm skromna, a ona nie!!i to nas rozni!ona sama zreszta uwaza, sie za pieknosc:)jasne, nie jestem na tyle głupia, by ubierac spodnice krotka i łazic po nocy, raz tak zrobiłam i o mało co zle by sie to dla mnie skoncyzło, nie mam zamiray prowokowac zboczencow!!

Gość coś się tak do jej nosa
przypięła? pewnie nie jest taki tragiczny, Jolka Kwasniewska też miala orli no i co? brwi ma wyskubane to bardzo dobrze - dziewczyna z grubymi brwiami to babochłop

Gość dwddwed
"mysle ze predzej facet poleci na ładna figurę, duze cycki, tyłek nawet jak twarz paszczaka, niz gdyby była ładna dizewcyzna, a np gruba. taka prawda " zgadzam sie i o taki wniosek mi chodziło!!!:)dla facetow nie wazna paszcza:)moze byc pasczak, byle był zgrabny:)niepwrawdaz panowie?

Gość romazbazgien
brwi ma wyskubane jak Pamela anderson...i takie dwie kreski:)no pieknie skoro wam sie takie cos podoba:)to gratuluje gustu:)cienkie wyskubane brwo to szczyt kiczy, zauwazcie, ze modelki na wybiegach, maja geste łądne brwi!!tylko stuczne laski, maja wyskubane:)

Gość dla mnie jako faceta
twarz dziewczyny to podstawa - wiele wybaczę i figure i inne sprawy ale buźka musi byc słodka

Gość dwddwed
ale ja nie napisałam, ze jest brzydka!!! ani ładna!po prostu opisałam, jej wady i zalety, jest przecietna:)a mimo to podoba sie facetom:)wiec dziewczyny nie miejcie kompleksow:)bierzcie z niej przykład;)nic tylko gratulowac jej podejscia do sprawy! znam tez wiele naprawde pieknych, kobiet, ktore sa od niej duzo ładniejsze, wyzsze, zgarbniejsze, ale maja kompleksy i to je gubi..:(

Gość nwdjfhwdkcnklasdnclkwdfj
ale pierdolisz, dziewczyno, widac u ciebie to zazdrosc z daleka. naprawde az tak cie w oczy kluje jej powodzenie? co z tego, ze prozna, przynajmniej ma poczcucie wlasnej wartosci a ty jak taka niedojebana matka teresa skladasz raczki poboznie i niby taka jestes skromnisia ze ach och, a pierwsza do obgadywania i obsmarowania dupy. zastanow sie nad soba bo ten twoj temacik jest zalosny. i czegokolwiek bys nie napisala to ja i i tak bede uwazal, ze zakompleksiona myszka z ciebie a mezowi dajesz tylko przez dziure w przescieradle!!! obudz sie!!!

Gość wacia
podoba mi się fragment z 12:01 o DEBILOWANIU brwi; chciałabym zobaczyc taki zabieg

Gość dwddwed
Przysięgam na kafeterie, i was wszystkich nieszczescinkow razem wzietych:)ze jej nie zazdroszcze:)po prostu chciałam:)opisac:)ja i zobaczyc, co na to faceci:)napisza, ale jakies wredne babska, musza mi zaraz dogadywac, ze zazdroszcze! nie znam czegos takiego jak zazdrosc, to uczucie mi obce gardze nim!!!a wy co posadzacie mnie o zazdrosc, same jestescie zazdroscincami widocznie, bo kazdy sądzi po sobie!!

Gość dwddwed
nikogo nie obgaduje, obgadywałabym gdybym podała jej imie nazwisko i namiary, pisze anonimowo!!chciałam poznac opinie facetow, na temat kobiet, tego czy jakies mankamenty powoduje, ze zaraz im sie kobieta nie podoba, czy wrecz przeciwnie, czasem pwooduja ze dana kobieta przyciaga wzrok, moja znajoma, jest przecietnej urody dziewczyna, nie napisałam, słowa ze jest brzydka!!!naprawde,choc od niej wiele razy słyszałam, jak wszytskie laski nawet miss polski obgadywała, ze jest brzydka!wiec jak ktos ma tu kompleksy to chyba nie ja!!

Gość dwddwed
na Boga tylko opisałam, jej wyglad, chciałam uwag mezczyzn, a nie was kobiet,uderz w stoł a nozyce sie odezwa!!!!czemu zaraz na mnie najezdzacie?

Gość nwdjfhwdkcnklasdnclkwdfj
nwdjfhwdkcnklasdnclkwdfj a nawet bym była zakompleksiona to co, jestem gorszym człowiekiem tak?mam byc zarozumiała i prozna?Ja taka nie jestem i tyle, zrozum, ze sa rozni ludzie na swiecie, ja do zarozumiałych nigdy nalezec nie bede, za duzo mam dystansu do siebie i mądrosci zyciowej, zeby siebue uwazac, za naj!!!nie jestem pępkiem swiata, uwazam, ze jest wiele ładniejszych kobiet ode mnie, ale tez brzydszych!!a to, ze mam kompleksy, czyni mnie tylko bardziej"ludzką", ale nigdy nie wyzywam sie z moimi kompleksami na innych w PRZECIWIENSTWIE do mojej znajomej, ktora wziazłes tak w obrone, ktora moze jest i pewna siebie i zarozumiała, ale wszystkie kobiety wokoło obgaduje i mowi,"jakie one sa brzydkie"!!to chyba o niej zle swiadczy a nie o mnie!!wole byc zakompleksiona, ale dobra! niz pewna siebie, ale zła !!