Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwddwed

Wytłumaczcie mi fenomen tej dziewczyny!!

Polecane posty

Gość dwddwed
czy pewne siebie, czy szare myszki!!bo ja jestem szarą myszka:)proste:)

Gość dwddwed
do ja przejrzałamm cały watek widocznie nie znasz sie na ludziach i oceniasz po pozorach!bo rzeczywistosc jest taka:)jaka chyba ja wiem lepije niz ty, ze ona bywała zazdrosna o inne kobiety co nieraz dawała we znaki, a ja nie bywam zazdrosna, to nie w moim stylu:)

Gość dwddwed
mogłam ta historie, zmyslic, a wy ja przezywacie jak mrowki okres!chodziło i tylko zeby dac jakis przykład, wiec dałam konkretny, zeby było łatwiej odpwiedziec na zadane pytanie ..jaki jest fenomen przecietnej dziewczyny, ktora est uwazana za atrajcyjna:)

Gość dwddwed
a w psychologii jest JASNO NAPISANE I DOWIEDZIONE WRęCZ NAUKOWO!!! ZE TO CO PRZYPISUJEMY INNYM!!tak jak wiekszosc z was przypisała mi zazdrosc, albo zawisc!!to sami te cechy mamy!!! Ludzie, którzy palą papierosy lub zdradzają małżonka albo oszukują urząd skarbowy(sytuacje można mnożyć bez końca)zawyżają listę innych, podobnych im osób. Częściowo dzieje się tak dlatego, że przy braku innych informacji, przypisujemy innym swoją wiedzę i reakcję. Zabawny przykład potwierdza tą tezę. Znana aktorka Pamela Anderson tak komentowała fakt powiększenia piersi: „Wszyscy mówią, że jestem od stóp do głowy z plastiku. Że nie mogę stanąć koło kaloryfera, bo się roztopię. Owszem, mam implanty – ale ma je też każda inna kobieta w Los Angeles.”

Gość dwddwed
i to by sie zgadzało, bo przy braku wiedzy o mnie!!bo jak mozecie?mnie znac z forum??buhaha? przypisujecie mi swoja wiedze i swoje poglady!!i swoje cechy!!!

Gość ta dziewczyna jest ładna
tylko ty nie chcesz się z tym pogodzić, zadne fenomenty typu brzyydula która ma każdego nie istnieją :), co myslisz że oslepiła facetów swoimi czarami :).......musi byc ładna to pewne jak 2x2=4

Gość dwddwed
TAK JEST łADNA:)ZGADZAM SIE:) NIE POWIEDZIAłAM, ZE NIE:)

Gość dwddwed
ALE NIE JESTE TEZ PIęKNOSCIą JAKAS NIE JEST TEZ BRZYDKA...JEST W MIARE PRZECIęTNą CZYLI łADNA!!:)

Gość nwdjfhwdkcnklasdnclkwdfj
dwddwed, no dobrze, wierze ci, ale nie rob juz z tej swojej znajomej takiego rabanu. wiesz, naprawde kobieta pewna sebie przyciaga mezczyzn bardziej. wiesz czemu? bo taki Zenek patrzy na laske 1, niesmiala itd i mysli sobie "eee, taka to przyklei sie do faceta i nie pusci nigdy, jak lodowiec na antarktydzie" a na widok pewnej siebie, troche zadziornej laski 2 mysli "oooo, ta to puscilaby mnie kantem ino mig, co by tu zrobic, zeby jednak nie puscila mnie bokiem?". i zaczyna sie POLOWANIE. polowanie na laske, ktora wydaje sie byc niczym zla krolowa, rozdzielajaca laski hojnie, ale na krotko bo juz zaraz szuka nowego wybranca. i faceci na takie leca, bo: 1. zadnych zobowiazan 2. musza sie troche natrudzic 3. zal im dupe sciska, ze tamten facet ma u niej plusy a on nie tak sobie wlasnie mysle, to moje prywatne zdanie. poza tym, to tak jak z moda, wszyscy chca miec model telefonu, ktory jest rozchwytywany i kolko sie zamyka.

Gość dwddwed
JEST łADNA;)ALE NIE PIęKNA:)rozumiesz?

Gość dwddwed
nwdjfhwdkcnklasdnclkwdfj no duzo racji...proste, ale chyba trafne wnioski i o to mi chodziło:)a jednak:)a to chyba facet pisał?czy nie?

Gość w takim kraju jak Polska
ładna dziewczyna może miec kazego bo to rzadkość, pieknych u nas prawie nie ma :o

Gość dwddwed
nwdjfhwdkcnklasdnclkwdfj jestes chyba facetem co nie?jakos tak od strony meskiej to nakresliłes:)łas;)

Gość dwddwed
do w takim kraju jak Polska:), ale przeciez mowi, sie ze Polski sa najpiekniejsze:)najszczuplejsze jedz sobie do STanow, albo do Anglii to zobaczysz jakie one są "piękne":)i "zgrabnE"_to jeszcze docenisz polki:)

Gość nie jestem pieknoscia ale jedn
dwddwed, rozumiem, o co moze Ci chodzic. nie zatruwaj sie jakimis sugestiami insynuujacymi Ci zazdrosc i zawisc. Wiem, co mas zna mysli. Sama czasem sie zastanawiam, co we mnie jest, ze mam takie powodzenie, fakt, jestem ladna, zadbana, ma fajna figure, ale moglabym tez wymieniac swoje wady godzinami hehe. Nie podobaja mi sie moje zeby, sa troszke male, nierowne, uklad twarzy tez nie taki, jaki mi sie marzy, wlosy kolor ciemny blond, choc boje sie je pofarbowac od dawna a marze o peiknym blondzie hollywoodzkim, hehe. No, wiele jest rzeczy, ktore OBIEKTYWNIE sa we mnie takie sobie. Moimi atutami jest ladna figura, wysportowana, ladne, kocie zielone oczy, dlugie wlosy i poczucie humoru, spontanicznosc. Kurcze, nie ma dnia zeby jakis facet nie zaczepial mnie na zywo badz to wirtualnie, po prostu umiem rozmawiac z facetami, tak mi sie wydaje. naprawde mam ogromne powodzenie, choc nie rozumiem tego do konca, bo na ulicy widze wiele kobiet duzo ladniejszych ode mnie:)

Gość nie jestem pieknoscia ale jedn
moją ulubiona determinantą jest napięcie seksulane :)

Gość dwddwed
juz wiem, do kogo ona jest podobna do Jolki Rutowicz z Big-brothera tylko ma krotsze włosy i nosi okulary:)

Gość nwdjfhwdkcnklasdnclkwdfj
jestem facetem, czasem tu zagladam. musze juz leciec. pa. nie wkurzaj sie ta znajoma, miej ja w dupie i sama badz pewna siebie, nie musisz byc szara myszka, masz poukladane w glowie widze, wiec bedzie dobrze, troche wiecej pewnosci siebie i humorku. that's all. czesc

Gość dwddwed
nie jestem pieknoscia i widze, ze mnie zrozumiałas:)mądra dziewczynka:)a i duzo wyjasniłas;)jak widzisz:)jestes ładna:)i masz cos w sobie:) i mimo, ze masz jakies tam małe kompleksy, potrafisz:)byc pewna siebie:)i przyciagasz wzrosk facetow:), a moze wcale te na ktore nie zwracaja uwagi nie sa takie łądne, tylko tobie sie tak wydaje;)jestes bardzo samokrytyczna do siebie:)z jednej strony to dobrze:)bo nie popadniesz w samochozachwyt;), a zdrugiej moze niepotrzebnie masz kompleksy,skoro widzisz, mimo, małych mankamanetow sie podobasz:) faceci widczonie nie oczekuja chodzacych ideałow(to my same sobie narzucamy takie katorgi by nimi byc)!!oni lubia, miłe, naturalne dziewczyny:)mozetaka jestes:)

Gość było jasne że to sprostujesz
hahahaha ale ty jestes przewidywalna :D musisz naprawde dużo myślec o tamtej lasce, uważaj żeby ci kedyś nie poderwała faceta, one wyczuwają jak jakaś ich nie lubi :)

Gość emilina
czesc! wiecie jak bylabym facetem to wolalabym chyba te skromniejsze dziewczyny, delikatne, wrazliwe..... niz pewne siebie, zarozumiale gwiazdy. mam kolezanki, ktore smieja sie w twarz facetom jak proponuja im np. drinka, bo uwazaja ze koles nie zasluguje na ich towarzystwo, i co taki tym ma przyciagac facetow? i tak uwazam, ze faceci szukaja skromnych lasek na zony, a te tak zwane gwiazdy to tylko na jeden raz. a co jesli ta pewna siebie lala okazuje sie pustakiem?? a jesli chodzi o wyglad to kazda potwora znajdzie swego amatora

Gość emilina
aaaaaa i nie rozumiem ludzi, ktorzy zarzucaja autorce zazdrosc , nawet jesli to co z tego, kazdy komus czegos zazdrosci..... autorka pewnie chciala tylko poznać opinie facetow, pewnie chciala cos zrozumiec, a wy juz na nia jedziecie, jak nie macie zdania na ten temat to sie nie wypowiadajcie....

Gość emilina
Jolka Rutowicz tez na swoj sposob jest ładna..... i nie kazdemu musi sie podobac, nie ma ludzi idealnych, gorzej z jej charakterem... i co z tego, ze jest pewna siebie, ja nie moglabym byc pewna siebie nie wiedzac, ze przez Polske nie przechodzi rownik....... heheh ciekawe czy juz wie?

Gość Emilina to autorka topiku
buahahhaha, sama gada ze soba, to widac ze to ten sam styl pisania i prawienia banalow. idz sie leczyc kobieto.

Gość jjx
:)

Gość loleczka
Ja mogę tylko powiedzieć, jakich ja lubie facetów. Nie znosze ciap niewiedzących czego chcą, niepewnych siebie. Facet musi przede wszystkim być dowcipny, inteligentny, ale też męski, zdecydowany i pewny siebie

jej fenomenem jest to ze ma ladna figure i duze cycki -tak jak ktos to wyzej napisal a faceci na takie leca obojetnie czy sa ladne czy brzydkie na szybki numerek liczy sie cialo i tyle.

Gość cdsacscd
oblesna jestes

Gość lml
moze ma łądna figure!!