Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Mam ochotę na chwileczke zapomnienia..

Polecane posty

bo Annuszka nie tylko kupiła olej, ale już zdążyła go rozlać..:)

Gość Psełdonim
No właśnie...: "wybiera się człowiek do Kisłowodska, a tu niz tego, ni z owego, cegła spada mu na głowę...".

Psełdomin \" tu niz tego, ni z owego, cegła spada mu na głowę...\". skąd wiesz? może ta cegła od dawna na osobnika czekała;)

Na pewno nie możemy przewidzieć wszystkiego ale nie jest tak tez, że nie mamy wpływu żadnego:) Przecież mamy wolną wolę, żyjemy w wolnym kraju... Nie popadajmy w skrajności:)

Gość Psełdonim
No przecież Kyrene napisała, że Annuszka-Gangrena nie tylko kupiła olej słonecznikowy, ale zdążyła go już rozlać, gotując tym samym nieszczęsny los pewnemu siebie Stiopie.

Gość Psełdonim
Tak? Atrka? Zatem Ty się zamierzasz upierać, że człowiek posiada możliwości planowania i wpływu na swoje życie? Choćby w śmiesznej perspektywie jakichś pięciuset najbliższych lat?

Atrka : mi wystarczy pójść do pracy i rozwiewa sie iluzja wolności :D:D:D

Gość Psełdonim
A wolno, Kyrene, zapytać za kogo tyrasz?

Psełdonim : zapytać zawsze wolno, natomiast ja nie muszę sie czuć zobowiązana do udzielania odpowiedzi :) Wybacz :)

Gość Psełdonim
"Wybaczyć nie mogę...", Kyrene.

Gość Psełdonim
A więc, Kyrene, kto Ty jesteś i co w życiu porabiasz? Czy także masz ochotę na niewinny flirt z moją osobistością?

Musiałabym nie być kobietą, żeby nie mieć ochoty na flirt :D Tylko...dlaczego tak od razu zastrzegasz, że niewinny?

Nawet na wirtualny flirt trzeba miec czas,którego ja nie mam.Nie mamy wpływu na nasze życie(tak do konca)każdy człowiek którego spotykamy na swojej drodze może coś zmienic.

Nie będę sie przy niczym upierać... Gdybyśmy nie mieli na nic wpływu byłoby nudno...:)

Gość Psełdonim
Czy jesteś kobietą, Kyrene, nie mam pojęcia. Zanim to ustalę, proponuję najpierw przewałkować pojęcie "flirtu", potem definicję "flirtu niewinnego" a na koniec "flirtu winnego". Będzie się nam dzięki temu łatwiej rozmawiało.

Gość Psełdonim
Więc sądzisz, Tetyda, że ja mógłbym coś zmienić w Twoim życiu? A cóż takiego ja mógłbym w nim zmienić, Tetyda?

No to ja sie nie będę wcinać miedzy wódkę, a zakąskę;) Ale chętnie poczytam:)

Gość Psełdonim
Pozowlę sobie na tezę wręcz odwrotną, Atrka. Nudno by było dopiero wtedy, kiedy uzyskalibyśmy realny wpływ na wszystko. :-)

Gość Psełdonim
Daj spokój, Atrka, z Tobą przecież także mogę poflirtować.

a słyszałeś może o jakimś mężczyźnie, który urodził dziecko? Mi się ta "sztuka" udała. Koniecznie musimy definować cokolwiek? Od flirtu poczynając?

Gość Psełdonim
Jeszcze nie słyszałem, Kyrene. Ale skoro mężczyzna może poślubić mężczyznę i dozwolone są różne inne machinacje, wolno oczekiwać, że prędzej czy później i facet będzie mógł zostać mamusią.

Gość Psełdonim
Czego nie doczytałaś, Zahna?

Gość Psełdonim
Ustalic pojęcia trzeba koniecznie, Kyrene, żeby wiedzieć, o czym się rozmawia a w konsekwencji uniknąć rozczarowań. No więc, co rozumiesz pod pojęciem "niewinnego flirtu"?

Psełdonim : czas przyszły "bedzie mógł", w moim przypadku jest to czas przeszły :) ergo : jestem kobietą .

Gość Psełdonim
Być wcale nie jest tak łatwo, Zahna. Kobiety maja tak wygórowane oczekiwania, że można się nabawić ogromnych frustracji.

"niewinny flirt", to taki, o którym się wie z góry, że z powodu wpływu rozmaitych czynników zewnętrznych nie bedzie miał konsekwencji fizycznych :D

Gość Psełdonim
Ho, ho, Kyrene, ale kobietą się jest wyłącznie w męskim kontekście. Skoro zaś nie ma prawdziwych mężczyzn, więc jak osobnik płci żeńskiej może o sobie powiedzieć "jestem kobietą"?