Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne

mam wymioty przed okresem...

Polecane posty

Gość czy to normalne

strasznie mnie muli,już drugi dzień,jak patrzę na jedzenie,to szlag mnie trafia!!!nic mi nie podchodzi,i odbija mi się cholernie,na nic nie mam ochoty,co zjem to muli mnie okropnie,nigdy przedtem tak nie miałam,czy jest to spowodowane nadchodzącym okresem,czy może.....CIĄŻĄ!!!POMOCYYYYYYY

Gość a ile masz do okresu
j/w

Gość czy to normalne
NO NIBY DZISIJ,EWENTUALNIE JUTRO POWINNAM DOSTAĆ

Gość czy to normalne
PODNOSZĘ!!!!

to jak dzisiaj nie dostaniesz, to zrób sobie test. Może być ciąża. Ale mnie czasem przed miesiączką też wymioty łapią. Więc póki co nie stresuj się, bo to może przedłużyć przyjście miesiączki jeśli to nie ciąża.

Gość czy to normalne
a kiedy mogą pojawic sie takie mdłości?tzn.w którym tygodniu?

a to zależy od kobiety, nie u każdej tak samo jest. Mogą wystąpić od 3 nawet do 14 tc. Głównie w I trymestrze ciąży występują. A u niektórych kobiet wcześniej. Na to pytanie trudno odpowiedzieć.

Gość czy to normalne
dziękuję Ci za odpowiedz,czyli chyba niemożliwe,żeby w 2-3 tygodniu mieć wymioty spowodowane ciążą?

Jak powiedzialam, na to pytanie ciężko jest odpowiedzieć. Bo każda kobieta przechodzi to inaczej. Szansa na ciążę zawsze może być. Jak nie dostaniesz do jutra miesiączki to zrób sobie z rana test ciążowy.

Gość gość
Cześć dziewczyny, ja dwa dni przed okresem miałam dzień wyjęty z życia (ta sobota). Jak około 9 zaczęło mnie mdlić to do około 15 wymiotowałam szósty raz, a do 19 leżałam nieprzytomna. Do tego miałam mega biegunkę - pierwszy raz aż tak straszną. Myślałam, że się czymś zatrułam albo znów złapałam wirusa żołądkowo-jelitowego. Na drugi dzień nic. Zdrowa. Zrobiłam test i nic. Dziś miałam dostać @ i nie dostałam. Po pracy znów zrobiłam test i... pojawiła się delikatna ale widoczna druga krecha. Jutro ponawiam test dla pewności. Ale jak widać przy wczesnym stadium ciąży też można mieć mdłości.