Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz

dlaczego polki sa brzydkie

Polecane posty

Gość nie wiem juz

albo wielkie byki bez piersi albo jakies tluste nogi jak dwie szynki, albo do tego rozlane dupsko to jest straszne 😭 w hiszpanii mam piekne kobiety :)

Gość ola malo wiesz
nie mierz wswzystkoch swoja miara. ze tobie w zyciu sie nie uklada to nie znaczy ze kady tak ma ;)

Gość buahahahahaa
idioto nie byles we francji, koszmarne babsztyle, z okropna cera i powykrzywianymi gebami!! polki sa piejne i uwerz ze bardzo chwalone pod wzgeldem urody przez obcokrajowcow! przynajmniej ja ciagle slysze komplementy:)

Gość No masz rację
Ja bym sprzedał żonę za taką Hiszpankę

Gość nie wiem juz
do "Masz racje" --- no ja mialem zone z dzieckiem w polsce ale pracowalem w hiszpanii i tu sa naprawde piekne kobiety jest diametralna roznica, sa te kobietki tutaj drobne i bardzo ladne (brunetki!!!!!), takie naprawde dziewczece i bardzo kontaktowe ;) z zona wzialem rozwod, troche mi szkoda dzieciaka ale raz sie zyje no nie a poza tym staram sie dbac o syna o ile to mozliwe z takiej odleglosci

Gość ola malo wiesz
juz go widze jak na robocie za granica bez jezyka startuje do takiej..trzeba mierzyc sily na zamiary...to tak jakby Polka zwizala sie z kims pochodzenia rumunskiego...malo prawdopodobne.

Gość Cholera też bym wyjechał
ale nie znam języka-a do Anglii mi się nie uśmiecha bo angielki są brzydkie jak nieszczęście.

Gość ola malo wiesz
Hiszpanki, Wloszki, Greczynki...gadanie. widzialam i wiem, ze co jak co ale Polki nie zniszczone jeszcze abyt sztucznym, chemicznym jedzenim maja dobre figury..lepsze sa chyba tylko Brazylijki.

Gość nie wiem juz
nie trzeba za bardzo znac hiszpanskiego, jak zaczynalem prace to znalem hiszpanskiego podstawy za to angielski biegle ja nadal dzisiaj nie znam dobrze hiszpanskiego, zalezy jaka prace dostaniesz, nie zawsze jest wymagany a mlode dziewczyny mowia przyzwoicie po angielsku, troche sobie pomagam hiszpanskim i jest dzieki temu nawet dodatkowo zabawnie, podoba im sie akcent spoko jak znasz angielski to powinno wystarczyc :)

Gość nie wiem juz
tylko nie jedz do pracy na prowincje na jakies roboty rolne :D w ogole na prowincji hiszpanii to straszne gowno nocuje i panny sa tam zaniedbane, szukaj pracy tylko w madrycie, sevilla, valencia bedzie ok i duzy plus tez jest klimat zajebisty, to znaczy kto co lubi ale jednak nie ma sie ochoty nawet na polske spogladac :D

Gość kokolala
Hiszpank kochani owszem są ciekawe ,ale ich uroda kończy się na 25 roku życia,a później duże pupy i duże buzie pomarszczone---taki klimat....Polki są bardzo interesujące im większe miasto tym większ skala porównawcza.duże miasta serwują pięknościami .....

Gość juka8
Hiszpanki piekne?:O Wiekszosc ma konskie, chlopskie twarze, zero delikatnosci...

Gość po prostu nie
bo polacy są głupi :)

Gość juka8
Zastanawiam mnie jedna rzecz. Skoro Polki nie sa ladne, to dlaczego kazdy Wloch, Hiszpan, Francuz, Anglik czy facet innej narodowosci wariuje, jak widzi Polke, wcale nie piekna, taka o przecietnej urodzie...Bylam w szoku jakie powodzenie maja Polki, ktore w Polsce uchodzilyby za przecietne.

Gość debestof
jarusiu starachowiczu, niestety nie masz szans nawet u polskiej brzyduli, skoro jestes takim nieudacznikiem, ze mieszkasz we wiedniu i nie znasz nawet zadnej austriaczki:D

Gość marzena11111111111111111111111
jeżeli są takie brzydkie,nikt nie zmusza was chłopaczki żenić sie z nimi,droga wolna jedzcie za granice 🖐️

Gość głupie jesteście
Nędzna prowokacja a te się ekscytują :O

Do plci brzydkiej wy rowniez nie grzeszycie uroda ,a wypowiadacie sie jakbyscie wygladali jak modele z rozkladowki

nie mowie ze nie chcialbym zeby wszystkie kobiety w Polsce byly piekne,ale badzmy realistami w kazdym kraju sa i te ladne i te mniej atrakcyjne,tylko zawszw bardziej smakuje to co obce i nieznane SWEGO NIE ZNACIE A CUDZE CHWALICIE

NIE MAM ZAMIARU CIE PRZEKONYWAC ,Jestem polka o ciemnych oczach i ciemnych wlosach ,a do tego mam filigranowa figure i nie narzekam na brak zainteresowania w POLSCE,

Gość jesteś też już dość stara
:D

Ja jestem ładna, cudowna...malo mi do ideału brakuje (jaka skromna , wiem wiem) :D ahhaha a co najdziwniejsze??....jestem Polkom :) autor tego tematu jest kompletnym kretynem, wszyscy madrzy faceci, nie tylko Polacy wiedzą, ze Polki sa sliczne :) zdazaja sie wyjątki w kadym kraju, ale ogólnie jestesmy duzo ladniejsze od niemek, ukrainek, rosjanke itp :) Polki na swiecie sa doceniane za urode a Polacy?? hm...nigdy o nich nie slyszałam, ze sa przystojni.. czy to nie dziwne??

Gość lajcik1
jaras, spadaj juz nieudaczniku

Gość LOLA CHYBA MASZ ROZDWOJENIE
JAŹNI Użytkownik: Lola1977 (ilość postów: 79) Adres e-mail: Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: Jestem mezatka i matka dwojki dzieci.mam 30 lat. TO SĄ TE TWOJE 23 LATA? BUAHAHA :D