Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katy28

smutno mi

Polecane posty

Gość takie pierdołowate kolesie
sa wlasnie najgorsze bo nie umieja normalnie podrywać lasek więc żerują na zależnościach słuzbowych

Gość wielki zief
coś w tym jest agresja to częsta reakcja faceta który ma coś na sumieniu tak przynajmniej jest z tego co widzę u tych małżonków co zdradzają wraca taki dupek od kochanki do żony i wszystko go wkurza, a to że żona źle gotuje, a to że nie posprzątała, a to że o siebie nie dba, a to że ma o coś pretensje i czegoś od niego oczekuje.... bo dopiero gdy porównuje żonę do kochanki widzi różnice

Gość wielki zief
wiesz co dziewczyno, ty pieprz tego swojego ciulowatego męża, polegaj tylko na sobie i sie z nim nie licz skoro on nie liczył sie z tobą ty się na niego też nie oglądaj szukaj pracy nawt jakby miała byc w rodzinnym miescie, w najgorszym wypadku wrócisz do rodziców lepsze to niż byc zależną także finansowo od męża który ci o tym będzie przypominał na każdym kroku o kasę zawsze są kłótnie, a jak masz ciągle słyszec o kredycie do spłacania i że to Twoja wina że jesteś bez pracy.....

czasami zeby mnie pograzyc juz do konca mowi ze zona jego brata zarabia 7 tys :-o

ona nie pracuje u nich ale zalatwili jej prace u swojego klienta. Oni obsluguja rozne firmy w tym duze korporacje, wiec moglby mi pomoc, choc zapytac, moze cos ktos slyszal, ale NIE

Gość wielki zief
naiwna nie jesteś ale nie do końca traktują Cię tak jak powinni, więc skoro oni o Ciebie nie dbają, zadbaj o siebie sama macie dzieci ? jak długo zanaliście się przed ślubem ?

z tego co mi wiadomo mąż prawnie nie może zatrudnić zony. Trzeba zakładać spółkę, w przypadku małzeństw, gdy prowadzi jedno z małżonków firmę .więc nie za bardzo wiem po co te nerwy

Gość wielki zief
Kamelia, nie znam sie na tym, ale skoro były przeszkody prawne to wystarczyłoby by mąż jej to wytłumaczył a nie szydził z jej bezrobocia i chwalił zatrudnieniem nowej pracownicy

tez nie mam pojacie jak to jest od strony formalnej, ale o ile inaczej by to wygladalo gdyby zachowal sie tak jak mowi wielki zief

Gość wielki zief
Nie wiem co Ci radzic Kathy, smutno mi sie robi jak czytam wiele mężatek ma problemy w swoich związkach. Na jedych topikach dziewczyny niecierpliwie czekają na pierścionek i deklaracje miłosne od chłopaka, wybierają białą sukienkę do ślubu a potem tylko rozgoryczenie, kłótnie, niezroumienie, wzajemne pretensje...i sama sie zastanawiam po co to wszystko ?! dla kilku ulotnych chwil szczęścia które szybko przemija by zamienic się w szarą monotonię wspólnego pożycia ?!

nie powinien szydzić z żony, to jakiś absurd, ale zatrudnienie raczej nie wchodzi w grę, od strony prawnej, poczytajcie gdzieś, trzeba inaczej to rozwiązać. Zabrakło gdzieś miłości i serca....moze trzeba o tym szczerze porozmawiać.