Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Zauważyliście jak szybko zmieniła się moda jeśli chodzi o spodnie?

Polecane posty

Gość ziuga
Szczupłe osoby suuuuper wyglądają w szwedach.

Gość q123
Na zachodzie moda na rurki dawno sie skonczyla, a w polsce kazda laska w rurkach:O niewazne, ze tylko niewielki proent dziewczyn faktycznie w nich dobrze wyglada...

Gość ziuga
Ile można w rurkach. Właśnie o to chodzi, że mało kto w nich dobrze wygląda, a wszyscy zakładają, bo są modne... Za to szwedy są super- i dla grubych i chudych, dla każdego...

Gość pole kukurydzy
szwedy to są najlepsze dla niskich babek - nie dość, że nogi krótkie to jeszcze szerokie w tych spodniach, wyglądają jak walce. szwedy zdecydowanie nie. z dzwonami już lepiej, a rurki nie dla każdego, znam wiele kobiet, które w rurkach wyglądają zajebiście, ale cóż, nie każdy ma zgrabne, długie i proste nogi.

Gość olimpijka69
Ja noszę wyłącznie rurki, bo w rozszerzanych czuję się grubo, choć jestem chooda jak patyk :P rurki świetnie podkreślają zgrabną sylwetkę, czarne wydłużają nogi, są genialne... nie obchodzi mnie moda! po prostu w rurkach czuję się bosko i noszę je już od paru lat :P dziewczyny! noście to co się wam po prostu podoba i w czym czujecie się świetnie a nie patrzcie na modę:)

Gość rureczki
a ja uwielbiam rurki mimo ze są niemodne bede je\nosic jeszcze dobre pare lat. nie rozumiem tego podążania za modą, teraz weszly szwedy ale w zyciu ich nie kupie, mam typowo niestety chlopiecą urode i tylko w rurkach mi dobrze... niewazna moda, wazne w czym sie dobrze czujemy, ja uwielbiam rurki, duze torby i kozaki na plaskim obcasie ala kalosze, skorzanekurtki i tak mam zamiar chodzic tej jesieni

Gość teklunia23754
hahahahahahahahahahahahahaha

ja nosze rurki , do tego ładny but czyli obcas i wygląda to ekstra, tak najlepiej się czuje, nie lubię spodni z prostymi ani rozszerzanymi nogawkami, po prostu w takich dziwnie się czuje

Gość Forummowiczzka
A ja odkad weszlyw mode rurki jestem bardzo zadowolona. To sa spodnie które w koncu podkreslaja moja sylwetke. Jestem raczej chuda choc grube mam uda i w fasonach typu z prosta nogawka czy z rozszerzona nogawka wygladalam grubo. Czarne rurki natomiast mnie w udach wyszczuplaja i naprawde atrakcyjniej wygladam. Przerzucam sie zupelnie na noszenie rurek i mam nadzieje ze nie wyjdą ze sprzedazy.

Niestety jak jest na coś moda to tylko to króluje dosłownie wszędzie, ostatniego lato był szał na kolor żółty i zielony chciałam sobie kupić bluzkę ale te których fason mi odpowiadał to tylko w tych dwóch kolorach były, cholery było dostać. :-(

Gość Bartas ;]
co za glupota =/ dla dziewczyn sa spodniczki, spodnice sukienki i suknie a spodnie moze zostawcie chlopakom co? to jest najkretynczy pomysl zeby niby 'dziewczyny' a spodnie nosily-.- chlopacy z nich i tyle i wyglada to niesmacznie, moze wyobrazmy sobie chlopcow w krotkich mini fajnie?

Gość fgfggfgfggfgfgf
Jak dziewczyna ma grube albo koślawe ogi to pewnie, że jeansy nie wskazane. Ale nie ma nic piękniejszego, jak szczupłe, zgrabne nogi np w rurkach :) Super!

Gość Bartas ;]
to wyglada nie smacznie jak chlopak fuj ;/ jak ma grube albo krzywe nogi to dluga spodnica w czym problem :|

Gość bo taka jest moda ,że się
zmienia ;) ja mam też rurki ,ale wolę takie lekko rozszerzane u dołu i dopasowane wyżej, ale nie dzwony tylko takie zwykłe . zresztą ludzie z tego co widzę nie nosza tylko rurek i w sklepach typu big star czy hause są też normalne fasony na szczuple osoby

no i biodrówki lubię bo ładnie biodra podkreślają ;) zreszta teraz w sklepach same biodrówki... z wysokim stanem nie lubie ,ale one z kolei wydłużają nogi... rurki chyba nie są dla mnie bo mimo szczuplej sylwetki mam dosc umięśnione nogi i łydki więc wolę lekko rozszerzane na dole żeby te łydki zamaskować ;)

no i wolę ciemniejsze jeansy zdecydowanie bo wyszczuplają optycznie nogi moga byc wytarte na biodrach lub tyłku wtedy podreslaja kobiecą sylwetke;)

u mnie jedna laska na uczelni już nosi pumpy, koorva jak ją w tym zobaczyłam to myślałam, że jebnę. Mam w szafie jedne rurki, lubię je ale i tak wolę rozszerzane.