Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Zauważyliście jak szybko zmieniła się moda jeśli chodzi o spodnie?

Polecane posty

Moda... pff. Podstawa to wiedziec w czym sie dobrze wyglada. I nie wierze, ze jak sa modne rurki, to innych spodni nie mozecie kupic. Jakos ja moglam. Tylko posprawdzajcie w roznych sklepach a nie tylko tych \"modnych\". A jak sie pumpy przyjma- bo je fashion viktims wylansuja, to bede chodzic po miescie i pekac ze smiechu ;) przeciez w takim fasonie nikt dobrze nie wyglada. Teraz, przy modzie na rurki to mi tylko szkoda czasem jak patrze na dziewczyny o kobiecych ksztaltach wcisniete na sile w waziutkie spodnie i robiace dobra mine do swego tragicznego wygladu- bo trzeba! Eh, no ale skoro Beyonce czy J.Lo moga...

Gość nargat
ja myślę, że problemem nie są te rurki tylko fakt, że te dziewczyny maja zero fantazji i jak sa modne rurki to one dzień w dzień chodzą w rurkach zapominając , że sa tez inne fasony spodni i spódnice.. jak modne są krótkie kurtki to chodza tak przez cały sezon mimo, że pewnie maja jakiś płaszcz w szafie... A jeszcze gorsze jest to, że większośc tych dziewczyn zachowuje sie tak jakby nie miało lustra w domu albo nie wiedziało w czym im dobrze... Modą nalezy sie bawić, ale przede wszystkim nalezy wybierac to co pasuje nam do figury, a nie to co lansuja wszystkie sklepy i czasopisma...

bzium - Ja nie mogę znaleźć , taki efekt małego miasta, w związku z tym najczęściej szukam na allegro lub w lumpeksach. Chociaż teraz widzę ,że zaczyna wpływać też trochę innych ubrań.

Będzie dużo śmiechu jak ta moda wejdzie :)).

Gość to będa takie klony
Alladyna ... :o

Pumpy są zabawne i były modne chyba ponad 20 lat temu, podzielam opinie,że moda to zabawa i nie trzeba jej traktować poważnie. Swoją drogą to świetne spodnie dla bardzo wysokich i szczypłych dziewczyn, no i jaka wygoda...........

Często, kiedy ktoś ślepo goni za modą, wygląda śmiesznie. Ja mam w pracy taką koleżankę - ma niezbyt zgrabne nóżki, ale zazwyczaj zakłada bardzo obcisłe rurki albo szorty i balerinki. A te pumpy to będzie masakra - w takich spodniach wygląda się po prostu komicznie. Ciekawe tylko, czy będzie się do nich nosić balerinki:)

Gość to będa takie klony
i do tego takie buty z zawijanymi do góry noskami :-D , najlepiej złote z cekinami...

Kuraiko wszystkie moje znajome tak się ubierają. Jestem jeszcze w wieku szkolnym i moje koleżanki od kiedy weszła ta moda chodzą tylko w rurkach i balerinkach. Brrr... Niedawno miałam z nimi lekką kłótnie, stwierdziły ,że nie będą ze mną nigdzie wychodzić bo nie jestem modna. Żałosne.

Fuuu ! Padnę na zawał ze śmiechu lub zacznę się tarzać po ulicy jak zobaczę kogoś w takich butach i spodniach.

Gość brakkkkkkkkk
ok juz pol biedy z tymi rurkami (chociaz moim zdaniem ohyda - nie nosze) Ale baleriny!! Tożto anjokrponiejsze zestawinie!! A fe! Nie moge patrzec na te "laski"

fuuu...nienawidzę balerin :D jak w tym czymś można chodzić ? to nie łatwiej obwinąć skarpetkę złotkiem od czekolady :D ? efekt ten sam a jaka oszczędność pieniędzy i czasu:D

no właśnie o tym mówiłam :D tylko jak to mają być baleriny to trochę bardziej wycięte :)

Ale czy nie sądzisz ,że takie buty by się dobrze sprzedawały ? Zmusimy jakąś gwiazdeczkę ( np. Gosie A.) żeby je założyła, cykniemy jej fotkę i zaczniemy sprzedawać :). Boski interes.

Gość tjoirhjrtohj5
ja zawsze kochałam rurki-nawet jak nie były modne :P

Gość a ja dzis bylam w hm
i sa rozne fajne spodnie, nie tylko rurki. Hehe a pamietam jak kilka lat temu bylam w niemczech i widzialam dziewczyny w rurach (grubr, chude) wtedy sie z tego nabijalam a dzis prosze, pol miasta tak smiga. Tak samo bylo z tymi ochydnymi butami dla babć --- MOKASYNY. ble :P a pamietam mode na nie chyba ze trzy lata temu, fuuuuuuuuuujjj !!!

w pumpach wyglada się jak pajac, klaun,co najwyżej jak jakaś arabska tancerka:) ja tam nosze lekko rozszerzane od kolan spodnie i jest mi z tym dobrze a w ogole denerwuje mnie też jedno modowe zjawisko- rurki albo rybaczki- trudno powiedziec, i na to naciagniate kozaczki:) moze i ladnie to wyglada, ale ilez mozna

W sumie doszlam do wniosku, ze fajnie by bylo, gdyby laski podchwycily mode na pumpy :) Sesese- jak tylko by mi sie smutniej robilo, wystarczyloby wyjsc na ulice i od razu humor poprawiony :D A te buty, co powklejalyscie- cuuudne ;) Ciekawe kto to projektuje i czy sie sprzedaja?

Ale ja zauważyłam , że rurki wyglądają bardzo korzystnie. I właśnie chyba najlepiej do płasikch butów , bo przecież do obcasów wyglądałyby strasznie.A jeśli chodzi o płaski buty to przecież chyba nie ma nic innego oprócz trampek,tenisówek , trekkingów, trepów,adidasów i balerin.

Gość ziuga
Mam nadzieje, że niedługo wszyscy zaczną chodzić w dzwonach lub szwedach- w tym każdy wygląda dobrze!

Gość hotline
"Mam nadzieje, że niedługo wszyscy zaczną chodzić w dzwonach lub szwedach" oby nie, dzwony/szwedy to jak dla mnie najmniej seksowne spodnie, no chyba, że dla kogoś przy tuszy - wtedy są akurat. nie wyobrażam sobie szczupłej kobiety popylającej w dzwonach/szwedach, to tak odpychający widok, że nie mogę na to patrzeć. widocznie rurki przeżarły mi mózg ;)