Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Zauważyliście jak szybko zmieniła się moda jeśli chodzi o spodnie?

Polecane posty

W poniedziałek byłam na zakupach i kupiłam sweter i koszulkę.Teraz mam ogromną potrzebę kupienia wąskich spodni (mam nadzieję że to jeszcze nie zakupoholizm). Parę lat temu nie do pomyślenia było że modne będą rury.Nosiło się tyko dzwony i szwedy, które zakrywały kształt nogi , a większość ludzi śmiała się z prostych spodni.Moim zdaniem są super :)

Gość Edytta21
mimo wszystko ja wole nosić spódnice, bo nie widać że mam owłosione nogi a boli mnie jak je gole

Gość a moim skromnym zdaniem
rurki są paskudne :-o kojarzą mi się z przedszkolem, kiedy nosiłam legginsy. Czekam tylko aż skończy się ta moda i wrócą normalne fasony. Nie mogę patrzeć jak wszystkie moje znajome noszą takie ciasne spodnie i wielkie trapmki :-o jak komus sie podoba to prosze bardzo, ale nie za wszelką cenę bo takajest moda :-o

Teraz znowu są modne szersze spodnie. A swoją drogą to trochę wkurzające, że jak modne są dzwony, to prostych spodni nigdzie nie można kupić, a jak rurki, to rozszerzanych też nigdzie nie ma. I prawie wszyscy przez to wyglądają tak samo...

Gość highlanddia
nienawidze rurek, chocby mi placili nie zaloze takich spodni :P:P

Gość fhsohrf
moze ja nie mam swojego stylu, ale zawsze jak cos wchodzi na rynek to zazwyczaj mi sie nie podoba, jestem pewna ze to jest oblezne mam tu na mysli kiedys balerinki, teraz rurki, swetry"kimona" ale po jakims czasie poprostu...chce to miec i bardzo mi sie to podoba

Gość highlanddia
ale najczęściej ubieram prześwitującą mini, jestem katachetką w liceum i zauważyłam że jak nie założe tej mini to mam problem z dyscypliną w klasie a jak założe mini to już problem znika bo wszyscy uważnie słuchają co mówie

Gość olaoleolaolealoalo
Jak ktoś ma brzydkie, krzywe nogi to nie lubi rurek. Ja mam ładne nogi, w związku z tym uwielbiam ten krój spodni.

Gość highlanddia
hehe, ze tez ci sie chcialo, do tego taki marny ten podszyw :P

Gość bonaa
tez mam ladne nogi, ale rurki to są tak obrzydliwe nogi, ze nawet na najbardziej zgrabnych i powabnych.. wygladaja okropnie

Gość kolorowa***
Spodnie jak spodnie Czym tu się ekscytować ;) Pół Polski wygląda tak samo; czasem jakas dziewczyna ubierze sie bardziej "indywidualnie"' Najfajniejszy fason spodni, to te lekko rozszerzajace się od kolan. Nie widziałam dziewczyny, która by źle wyglądała w takich spodniach

Jak wchodzę do sklepu to automatycznie mam depresję... Wszędzie tylko rurki ;/ Ach. Niestety zmuszona byłam kupić to "cudo" wyglądam dobrze, ale tak jak 3/4 miasta. Wiecie może kiedy ta moda się skończy ;/ ?

Gość nargat
to jest rzeczywiście koszmarne, ja jestem z Krakowa i tutaj na ulicach pełno jest studentek i wszystkie wyglądaja tak samo: rurki krótkie kurteczki wełniane spod kurtki wyłażące długie swetry balerinki ew. kozaki , ale na płaskim obcasie a la lata 80... plastikowa biżuteria i paskudne wielkie torby z ekologicznej skóry aż się nie dobrze robi jak się to ogląda, same tandetne klony :o

Ja mieszkam w dosyć małym mieście, i u mnie kompletnie nie da się kupić nic innego. Jeśli modny jest np. róż to trzeba całe miasto przejść żeby znaleźć cokolwiek w innym kolorze ;/

Gość pajakkaakala
rurki pasduja tylko szczuplym i super zgrabnym laskom wiekszosc ma grubsz i krotkie nogi i rurakch wyglada koszmarnie

taaaa:O Teź chcialam sobie kupic spodnie, ale skapitulowalam:O Obeszlam wieele sklepów i kurwa wszedzie tylko rurki!!:O😡 Pierdolca można dostać:O Rurek to ja nigdy nie kupie:P

Gość pajakkaakala
u mnie wmiescie sa inne fasony tez w ostatecznosci lumpex pozostaje trzeba nosic to w czym nam dobrze a nie kierowac sie slepo moda

Faktycznie, ledwo dziewczyny przekonały się, by nosic rurki, a już zaczynają odchodzić w przeszłość. Najnowszy hit to pumpy, ciekawe, jak się przyjmą???

ja jestem dzika na modę:P Dla mnie modne=nieoryginalne, bo to co jest obecnie modne to całe miasto w tym chodzi. Ja wtedy podziękuję i nigdy niczego modnego nie mam. Takie ubieranie sie na jedno kopyto mnie odrzuca:O

Pewnie pół Polski będzie latać w pumpach:o Będą pumpy złote, srebrne, różowe, z cekinami, z brokatem, tak jak teraz rurki. Jakoś nie mam ochoty tego oglądać

ja za to, nawet gdybym chciala sie modnie ubrac (np rurki) to i tak nie moge bo nigdzie chyba nie znajde wiekszych niz przecietne... i tez uwielbiam spodnie poszerzane u dołu a teraz takich nie znajde.. i to mnie najjjjjbardziej wQrwia !!! zeby cos kupic konkretnego, to chyba na zakupy do Holandii....