Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidzimy

Internetowy Jasnowidz

Polecane posty

a czy pojawi sie ktoś nowy??co mnie czeka w miłości? a co sprawiło że on tak nagle odszedł i teraz jest tak jak jest niestety:(??

jejku dokładnie właśnie ten dialog :) No właśnie 2 tygodnie jest takiej ciszy Czy ja mam rozpocząć rozmowe czy czekaj na jego ruch ? Mamy szanse stworzyć rodzinę w przyszłości ? Wielkie dzięki 🌻

***Beatka***: widzę, że jesteś zamkniętą osobą, która podświadomie dąży do autodestrukcji. Będziesz w niedługim czasie wystawiona na pewną próbę, która pokaże Twoje negatywne cechy charakteru, strzeż się kogoś z Twojego najbliższego otoczenia. Musisz być niezwykle ostrożna! Nie wychodź z domu jeśli nie musisz juto! Engel: nie widzę Ciebie na żadnym koncercie

Gość jaaaaaaaaaaaaaapati
a ja? bedziemy razem i bedziemy mieli dzieci? czy wszystko uloy sie po naszej mysli?

Nicole Danielle: w Twoim życiu większośc zalezy od przypadku niż przeznaczenia. Twoja aura jest bardzo niestabilna, co wskazuje, że jesteś bardzo trudną osobą do przewidywania. kurza stopka: on ma jakis problem, o którym nie chce ci powiedzieć. Nie naciskaj, każdy musi miec jakiś sekret. Przeczekaj jeszcze jakiś czas. W kolejnym tygodniu rozpocznij rozmowę jesli wcześniej on tego nie uczyni

a czy pojawi sie ktoś nowy??co mnie czeka w miłości? a co sprawiło że on tak nagle odszedł i teraz jest tak jak jest niestety ?? też bardzo dziekuje :)

BlAcK AnGeL16: to, że odszedł to była Twoja wina, lecz nie wiem co konkretnie. Widzę tylko pewien ładunek złych emocji, które mu przez pewien czas wysyłałaś. Widzę także, że w Twojej grupie znajomych pojawi się ktoś zupełnie nowy.

Gość magisia
Jaka bedzie przyszlosc mojego zwiazku? Czy maz mnie kocha?

a moze bedzie to moj byly , czy jeszcze to co bylo miedzy nami wroci ps. przepraszam ze w 2 postach :/

malutka 21: twoja aura jest bardzo nieregularna, widzę w niej ubytki energii. Aby rozpocząć związek musisz dojść do ładu sama ze sobą.

a czy jest cos co moge zrobić aby on wrócił?? czy juz nei ma najmniejszej szansy? a kiedy pojawi sie ten ktoś?

Gość taki ktos jak ja
czy w ty m roku poznam mezczyzne z ktorym stworze szczesliwy zwiazek, a moze juz go znam,

BlAcK AnGeL16: w najbliższym czasie nawet nie próbuj się z nim kontaktować. To kosztuje Ciebie zbyt wiele. Musisz odczekać kilkanaście dni, jesli nie potrafisz zapomnieć. Widzę, że Twoja desperacja może Ciebie zgubić i zostaniesz skrzywdzona.

Gość magisia

czyli co powinnam robić?? jeśli odczekam to czy ułoży sie jakoś? a kiedy poznam kogoś nowego??żeby uwolnic sie od przeszłosci?

izabela123: w Twoim życiu emocjonalnym w najbliższym czasie nie widzę zmian, lecz pojawi się ktoś z Twojego otoczenia, kto będzie darzył cię uczuciem, ale nie da tego poznać po sobie.

w sumie wszystko to prawda, wiem ze duzo winy jest we mnie :( a czy moglbys/moglabys mi jeszcze doradzic czy kontaktowac sie z bylym , ktory ostatnio sie do mnie odezwal ??

proszę powiedz mi czy spelnie sie w branzy artystycznej kiedys, czy dojde do duzych osiagniec z tym kierunku czy powinnam zamieszkac blisko domu czy dalej podrozowac kiedy spotkac Go ? jak ogolnie moje zycie sie ukazuje ? ciezko nadal mi bedzie czy bedzie przelom

Gość magisia

Gość magisia
Przepraszam, czy mnie nie widac???

BlAcK AnGeL16: wyciągnij wnioski sama, więcej już nie jestem w stanie powiedzieć a nie chce ci niczego bezpodstawnie sugerować malutka21: widzę, że osoba z przeszłości jest z Tobą związana emocjonalnie, ale ty podświadomie tego nie chcesz. Jesteś bardzo niezdecydowana, uciekasz od decyzji, która mogła by cię uwolnic od przeszłości. Twoja zmiennośc sprawia, ze stoisz na rozstaju.