Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruskaffinka

jaki kupiłyście wózek lub jaki macie zamiar kupić??

Polecane posty

Gość cruskaffinka
Fajniutki ten wózek, ale niestety jak dla mnie to za drogi.Max to 2 tysiące. Śliczny ten Twój Szymonek :D

cruskaffinka dziekuje :) Co do wózka to koleznka ma X-landera i sobie chwali. Ciężkawy troche ale ona w domku mieszka to jej nie przeszkadza. Z tych do 2 to jeszcze Volanty sobie dziewczyny chwala i atlantica. tylko w tym ostatnim nie ma mozliwości montażu fotelika.

Gość iiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjj
ja osobiscie quinny spedy sx polecam...ale konieczne jest dokupienie palaka boo bez tego w spaceroce moim..moim zdaniem ani rusz...a pozatym te mity o wywrotowych 3 -kolowcach..ach.....nie chce mi sie klocic

Gość cruskaffinka
Quinni speedi tez mi się podoba i cenowo nie odstaje aż tak bardzo od x landera.Zastanawiam się tylko czy w zestawie dają parasolkę i torbe czy trzeba dokupić. Co to jest ten pałąk?? NIe bardzo się orientuję..

A ja mam zamiar kupić ten wózek. http://www.allegro.pl/item323413006__wozek_trinity_gleboko_spacerowy_torba_foli.html ale nie na allegro a u producenta, dorobi mi też fotelik z adapterem w kolorze wózka, no i jest tańszy u producenta. Oglądałam, wygląda dużo lepiej na żywo, fajnie się go prowadzi jest lekki i czytałam dużo pozytywnych opinii na jego temat.

Gość Ufliczka
Subaru Tribeca

Gość Ufliczka
2 koła za wózek , ja pierdole, w życiu bym tyle nie dala

ufliczka zgadzam sie z tobą jakoś wyjatkowo :) ale poogladac mozna bo niektore naprawde ladne :)

Ja również się z wami zgadzam. Niektóre fakt są ładne :), ale tylko niektóre :D Bo np Bugaboo mnie rozwalają wyglądem :D

okokok :D:D sprawdzilam sobie jak to wyglada :D:D troche jak toy-toy :D:D taka przenośna toaleta na kólkach :D:DD:

Witam, Ja temat wyboru wózka mam już dawno za sobą, mogę tylko Wam doradzić jedno, Jeżeli staniecie się mamami w wiosenym okresie to moim zdaniem nie ma co inwestowac w drogi głęboki wózek, kupcie taki, który posłuży wam przez 3 miesiące, a później zainwestujcie w dobrą spacerówkę. W trakcie ciepłego lata, dziecko nie potrebuje "zabudowanego" wózka. Ja tak zrobiłam po wielu konsultacjach z innymi mami i wiem, że wózki, które mogą być głębokimi, a później spacerówkami w tym drugim etapie są za ciężkie ( Wasze dzidzie szybko będą rosły i prowadzenie ciężkiego wózka, z coraz większą pociechą robi sie problematyczne ;) ) Ja kupiłam głęboki wózek za 300 zł, a po 3 miesiącach córa przesiadła się do wózeczka Baby Dreams ( http://www.babydesign.pl/babydesign.php) i moja córa podróżowała nim 2 lata, później oddaliśmy go kolejnemu dziecku i jest używany kolejny rok. Ale sie rozpisałam, mam nadzieję, że nie będziecie mieć mi tego za złe :) Pozdrawiam

marcysia - My właśnie z tego m.in. powodu wybraliśmy ten ABC. W sumie to jest dobra i spora spacerówka, a głęboki robi się z niej po rozłożeniu do poziomu i włożeniu takiego wkładu/nosidła. Termin mam na 21 maja więc będzie już bardzo ciepło więc obejdzie się bez typowej gondoli.

Gość Ufliczka
szczerze mówiąc nie na wiele mi się zdał głeboki wózek.Jeszcze na zimę jak jest małe dziecko to szczególnie

Gość Ufliczka
no ale kto bogatemy zabroni:)

bugaboo sa swietne..dla mnie oczywiscie,ale ktos sie moze nie zgadzac...pozatym nie stworzono chyba idealnego wozka ktory by wszytkich zadowoil...jedynym wozkiem ktory mi sie nie podoba i JA uwazam za beznadzijny jest ten stokke.....

hehehe. Domyślam się, że bagaboo są rewelacyjne od strony technicznej, ale wizualnie mi się wcale nie widzą. Pomijając serię limitowaną robioną przez jakiegoś artystę, z takimi fajnymi rysunkami.

http://www.mothercare.com/gp/product/B00126BNGG/sr=1-1/qid=1205329748/ref=sr_1_1/203-0568531-1578317?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=71108031&mcb=core nie wiem o jakich bugaboo mowicie, ale ja wymacalam i jezdzilam bugaboo cameleon i sa naprawde rewelacyjne, zadnym wozkiem z taka lekkoscia sie nie skreca. Ale to kwestia gustu ostatecznie wybralam ziko, link podlam kilka postow wyzej, jakos bardziej mi przypadl do gustu :)

Fakt kwestia gustu, bo mi np ten kwadratowy kształ jakoś się nie podoba :D Takie jak dla mnie za kanciaste :), a co do prowadzenia, nie miałam okazji, ale domyślam się i słyszałam że są super. Wogóle, że jakościowo są ekstra.

Gość 22Paula778
a mi sie podoba i porzadny trojkolowiec i kanciaste bugaboo:)..hjak to piszecie...dla mnie sa ok..implasty tez sa ok..ale np.tako mi sie nie podoba..jak dla mnie za WIELKIII..ja wole oszczednosc i prostote..wiec wybralabym inny..a co do ceny..to moim zdaniem komfort dziecka przez te 3lata jest bezcenny.a wozek mozna pchnac dalej...

Gość cruskaffinka
a czy któraś z Was ma x-landera xa??

Gość do góry123

x-landera..ma moja kolezanka..ona dokaldnie ma 4 wozki;):)..quinny buz,xlandera,jakis chicco i jeszce jakis jeden..i najbardziej chwali sobie xlandera..z tym ze jest podobno duzy po zlozeniu...ale to jej opinia..ja nie wiem jak to jest z tym wozeczkiem..ja mam quinny i sobie chwale...

Witam, My kupiliśmy x-landera x-1, oglólnie rzecz biorąc ja jestem z niego zadowolona. Ogromnym plusem są wielkie pompowane koła na wspaniałych amortyzatorach. Napewno jest to wózek dla kogoś kto dużo czasu spędza w terenie i to nie miejskim. My byliśmy z małym nad morzem i złożona gondolką bez problemu jechaliśmy po plaży podczas gdy inni sie ryli. Dosyć szeroko tu są rozstawione koła ( co może być minusem - nie do wszystkich sklepów można się zmieścić)Dół wózka to naprawdę majstersztyk. Gondola dosyć obszerna , napewno o wiele wieksza niż w quinnach chociaż mój syn dojezdził w niej do 6 miesiaca.Podejrzewam , ze takie wiosenno-letnie dziecko pojeżdzi może ten miesiąc, dwa dłużej. U nas w grubych kombinezonach przestał sie juz mieścić. Od dwóch tygodni jeżdzimy spacerówką. Napewno minusem jest to ,że nie ma przekładanej rączki i przy słońcu lub większym wietrze musze prowadzac go tyłem (dosyc to uciążliwe), minus dla mnie to również zapięcie pasów które dosyć ciężko sie zapina i odpina , byc może przy wiekszym dziecku będzie to zaletą ;p Prowadzi sie tak samo dobrze jak z gondolą , to napewno zaleta super amortyzacji. Co do fotelika z kompletu miał byc do 13 kg u nas przy 8 już dziecko miało ścisk jakos nienajszczęslliwiej wyprofilowany. Co do wagi całego wózka to do najlzejszych nie należy, do bloków nie polecam. Trzeba sie nagimnastykować. Fajną rzeczą jest odpianie gondoli, bo często dziecko tak wnosiłam do domu a stelaz zostawał w garażu. Po złożeniu z załozonymi kołami zajmuje tez sporo miejsca mi mo iz sie rozkłada praktycznie na płasko. My jeżdzimy honda accord i tylko stelaż wchoodził nam do bagażnika buda musiała iść na tył siedzeń. mozna odkręcać każde koła ale żey gdzies podjechac wątpie żeby komus sie chciało je rozkręcać za każdym razem. Moim zdaniem to idealny wózek dla ludzi spędzajacych dużo czasu w trudnym terenie i raczej do domku jednorodzinnego niz bloku.