Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruskaffinka

jaki kupiłyście wózek lub jaki macie zamiar kupić??

Polecane posty

Gość cruskaffinka

Tak sie składa, że niedługo musimy kupić wózek, dlatego ciekawa jestem jakie wózki Wy kupiłyście\kupicie.Może pomoże mi to w podjęciu decyzji :D

Gość cruskaffinka
myślimy o x landerze xa , ale nie jestem pewna, ostatnio słyszałam że skrętne koła sie blokują i nie są wygodne w prowadzeniu..

Gość wózek
Zależy, na naszepolskie chodniki lepsze duże pompownae koła, lepiej sięprowadzą, szeroki i wygodny proponuję adbor bardzo dobrze się prowadzi i ogólnie jest super, chyba że wysoko mieszkacie i trzeba go wnosić po schodach to nie bardzo bo waży ok. 17 kg

Gość cruskaffinka
mieszkamy w bloku z windą, wiec jest oki:) mamy małe autko, więc wózek nie może być super duży.Czy ktoś kuił tego x landera?Podobają mi sie też boldery z implastu, ale nie wiem czy sie te wózki dobrze prowadzi i przede wszystkim czy dziecku w nich wygodnie.

Gość hophop--------------

ja ma skretna tylnia oś w mutsy - dla mnie bomba. Tylko pioruństwo ciezkie i duze - bez windy i duzego bagaznika odradzam. I gondolka nieduza. Mysle ze wystarczy max do 6 mcy. Ja urodzilam pod koniec pazdziernika to wystarczy, by przesiasc sie na spacerowke.

Gość upup55

Gość cruskaffinka
Mamani fajny ten wózek Tik Taka tylko mam wrażenie, że strasznie sztywny i dziecko odczuje każdą dziurę na którą najedziesz.. bardziej mi sie podoba ten firmy titi tylko gondolkę ma tak dziwnie osadzoną a może to złudzenie. jackpot79 bebe confort też mi się podoba tylko jak dla mnie to cena za wysoka niestety.Podobnie wózek mutsy na którego punkcie mój mąż ma hopla :D baaaardzo mu się podoba:D Dziewczyny piszcie jeszcze !!! Ja cały czas myślę o tym x landerze xa, właśnie dzisiaj byłam w sklepie znowu oglądać ten wózek :D Pozdrawiam :)

Gość uppppppppppppppppppppp

My sie wozimy takim: http://familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=293 I do dzis sie ciesze, ze nie kupilam 3kolowego :) Klasyczny wozek i na lesne sciezki i na miejskie chodniki. Gondola duza i Maly posiedzi w niej jeszcze do lata co najmniej (jest jeszcze regulowany zaglowek, wiec mozna wozic dziecko w polsiedzacej pozycji nawet). Na razie chwale bardzo :) A to chyba polska wersja Emmaljungi :) Musi tez byc dobra, bo tez sie dobrze zagranica sprzedaje :) Przynajmniej wiekszosc funkcji jest podobna badz identyczna http://babylandia.pl/sklep/index.php/cPath/10_18_21

Gość uipoi

http://familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=389 my mamy taki z akcesoriami i jest naprawde super!!! a mialam juz pare wozkow, najbardziej podoba mi sie wysokie siedzisko w spacerowce :) robi wrazenie duzy i porzadny kosz, wielka torba (ktora niestety trzeba dokupic oddzielnie) wszystko mozna zdjac i wyprac, latem w budce obszerna siatka ktora tez wg mnie ma duze znaczenie kola mozna zablokowac, np w marketach sie slizgaja i blokuja a po zablokowaniu mozna swietnie prowadzic

Gość pupupupuu

Gość jeszcze raz podniosę

do MaMani - pamiętam jak już nie raz dawałaś link do tego wózka Axel i o ile trójkołowce nigdy mi się nie podobały to ten jakoś tak :) jednak ostatnio przeglądając forum wózkowe w poszukiwaniu opini o spacerówkach wyczytałam że ten wózek w ogóle nie ma amortyzacji :O no i gondola mała (ale to już ktoś na kafe pisał) i jeszcze coś tam. Podaję link to sobie poczytaj. Pozdrawiam! http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462

ziarenko piasku dziekuje za link :) poczytalam kilka wypowiedzi... Powiem ci ze ze mną jest tak ze mam w domu dwie duze gondolki. Jedna polska z amortyzacja a druga inglesina wielkaaaaa i koszmarna :D:D:D szczerze powiedziawszy to podoba mi sie axel bo szukam - malutkiego stelaza ktory sie zmiesci do bagażnika fiata i na ktory mozna wpiac fotelik. Chodzi mi o wyjscia na zakupy, do lekarza itd :) wogóle to urządzal by mnie wozeczek bez gondolki. sam fotelik na stelaz i spacerówka... te x landery itd sa fajne ale mają wielkie kola i niezmieszcza sie do bagaznika :) Dlatego jak dla mnie axel i titi sa poprostu stworzone :D:D:D

Gość cruskaffinka
mamuśka4 świetny ten wózek, ale jak dla mnie to za drogi niestety.Szukam wózka mniej więcej do 2 tysięcy. Mamani- a widziałaś te wózki "na żywo"?? Ja też się obawiam, że x lander może się nie zmieścić do bagażnika bo mamy renault clio więc tam niewiele miejsca jest.Musimy sprawdzić wymiary i wtedy zdecydujemy co i jak.

widzialam. tzn axel widzialam titi nie moge nigdzie znalesc :( fajnie sie sklada miesci nam sie do bagaznika :D:D:D gondola fakt mala ale w chicco jest taka sama gondolka- tez niewielka. a spacerowka fajniutka :)

Gość Milennnnaaa
A ja mam mutsy :-)

Gość zatroskana
Witam! A moze jakas spacerowke ktos mi moze polecic??