Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margeuritte

blagam o pomoc potworny bol przy sikaniu...

Polecane posty

Gość Margeuritte
dzieki :) rozpisalam sie tak na tym forum bo nigdy czegos takiego nie mialam, przerazilo mnie to. Ale jak mowisz ze przejdzie :) to juz mi lepiej.

Gość missdiorcherrie
miałam, ...a właściwie mam tak samo, byłam u urologa, zrobiłam usg nerek, badanie moczu, posiew i wiem narazie że mam złogi w nerkach , i torbiel18mm., dzisiaj idę znowu..cierpię prawie dwa miesiące, koszmar!nie lekceważ tego M., pędem do lekarza!i nie pierwszego kontaktu a urologa.pozdr.

Gość Margeuritte
ale to chyba wtedy nerki bola? Ja nie mam takich dolegliwosci. Poki co moczu do analizu i tak nie moge dac bo wynik bedize zachwiany lekami, ale moze rzecyzwiscie usg powinnam zrobic. nie wyobrazam sobie takcierpiec przez miesiac. Wspolczuje Ci strasznie.

Gość Margeuritte
i jakies uplawy mi sie zaczelu ale nie takie biale grudkowate co to przy grzybie tylko takie zoltawe ... jak budyn waniliowy

Gość ultra ata
wiesz co jak tez mialam z dwa razy w zyciu grzybice pochwy i do pelni szczescia zapalenie pecherza, ale mi po lekach od ginekologa i furaginie przechodzilo... zapalenie pecherza po 2 dniach, a grzybica po 3 juz nie bylo objawow, ale leki i tak bralam przez 2 tyg wspolczuje ci strasznie :(

Gość andzia1805
nospa łagodzi ból przy sikaniu spróbuj Marquette pozdrawiam

Gość Margeuritte
ok dzieki. Ide kupic wlasnie nospe.

Gość pchlasachrajka
Margeuritte - przy lekach moze byc zafalszowany posiew, ale zrob ogolne badanie moczu zeby sprawdzic czy czasem bialka nie masz, bo wtedy to juz nie sa przelewski. Mozna miec odmiedniczkowe zapalenie nerek i jedynyn objawem moze byc wlasnie problem z sikaniem, bo nerki nie zawsze bola - boli za to brzuch.

Gość kicia34
Ja jak dostałam leki od ginekologa to był: gynalgin tabl dopochwowe i furagin tez mi dała a i maść clotrimazolum a póżniej jeszcze na koniec musiałam brac takie tabl uodparniające (nie pamietam nazwy) Poczułam ulgę już po dwóch tabletkach ale miałam to samo co ty. Ile ja badań robiłam moczu i posiewów to szok. Chodziłam do urologa traciłam kupę kasy na leki i wizyty i nic zero poprawy - to był koszmar!!! Zanim trafiłam do ginekologa męczyłam się tak przeszło rok czasu:( Współczuję Ci ale nie poddawaj się wszystko da sie wyleczyc. Wiesz teraz znowu mam jakies zapalenie podobne objawy tylko nie w takim stopniu jak ostatnio . Byłam wczoraj u mojej ginekolog i dostałam jeszcze jakies inne leki(nie pamiętam nazw) Wg mnie najlepiej działają tabletki stosowane dopochwowo bo działają od razu w zakażonym miejscu. Trzymaj się i szybkiego powrotu do zdrowia życzę:)

Gość Margeuritte
dzięki wielkie, jade dzis na sotry dyzur nic mi nie pomaga. dodatkwo potwoiernie spochlu mi wargi sromowe, takze wystaja na zewnatrz i trudno mi chodzic, To jakas masakrA!!!!!!! Jestem przerazona bralma te glupie leki i nic nie mam pojecia co mi jest. a lekarz mi nawet palaca nie wlozy bo tak jest spuchniete, swedzi przeokronpnie, piecze przy sikaniu i kontakcie z woda. Dodakotow jakies takie grudu na sromie. z ciemnym lebkiem....

Gość milianna
Margeuritte a moze to jakies potworne uczulenie? moze na latex albo jakis kosmetyk

Gość Margeuritte
chyba ze na leki ale to malo prawdopodbne. choelrna niekompetnejca lerkzay wydalam 190 zl na leki 90 zl na wizyte i nic. A teraz cieprie musze wziac zwolnienie z pracy i istna masakra. Boje sie.

Nie bój się. :D To co opisujesz, dokładnie wskazuje na zapalenie pochwy i sromu pewnie do tego. Biegnij do ginekologa. Może masz źle leki dobrane, może za słabe, sama nie wiem.

Gość Margeuritte
objawy mylace a jednak ani nie nerki ani nie grzyb no po prostu KOSMICZNA POMNYLKA LEKRZARZa ktory zapisujac mi leki na grzyba spowodowal tylko wiekszy rozowj mojej choroby a to piperzona opryszka wargowa. Dajac wirusowi steryd tylko mu pomoglam. Teraz wyje z bolu. Moj facet ma juz przesrane jak jego dopadnie bedzie cierpial bardziej ode mnie przynajmniej to - tak pwoiedzial mi lekarz u facetow tto gorsze. Dziewcyzny a ja Was przestrzegam jak pojawia wam sie jakies wybroczyny na sromie, czy w okolicach wygladajace jak wrosty z bialymn lebkiem to zaden grzyb, a opryszczka. ja malo nie umietam z bolu dostalam leki, konska dawke natywirusowa, przcciwbolwoe czopki ale sikac sie boje dalej.

Gość Margeuritte
no wlasnie okazalo sie ze to, dokladnie te same objawy ten sam potworny bol. Nie chce mowic ze jzu lepiej ale moze ciut. sikac sie boje dalej.

Gość Margeuritte
a i dzieki za ten topik, pocieszylo mnie to ze nie cierpialam tak sama i ze duzo kobiet przechodzilo taki stan jak ja.

Hej ja też mam coś takiego jak ból przy sikaniu ale na koniec i już mam tak z miesiąc. Raz boli mniej raz więcej . Biorę furagin i jakoś nie przechodzi. Doradźcie co może jeszcze pomóc bo jak są dni że boli mocniej to jest masakra.

Gość Clotrimazolum
tylko to pomoże! koszt.ok 4zł

Gość baninkaaa
kup sobie Prouro, bo ma najwięcej żurawiny z tego typu suplementów - mi bardzo te kapsułki pomogły się pozbyć nawrotów zapalenia pęcherza.

Gość baninkaaa
kup sobie Prouro, bo ma najwięcej żurawiny z tego typu suplementów - mi bardzo te kapsułki pomogły się pozbyć nawrotów zapalenia pęcherza

Gość Woeksa
Miałam tak rok temu. Było okropnie oddawałam mocz 5 razy na godzinę i ból był za każdym razem. Po jakimś czasie bolało mnie w prawym boku później doszła gorączka 40°. Aż w końcu zabrali mnie do szpitala i miałam zapalenie nerki bakterie ecoli

Gość ulga

Mnie zapalenie cewki moczowej dopadło na basenie. Miałam nadzieję, że samo przejdzie, ale niestety dopiero wizyta u lekarza pomogła. Przepisałam mi preparat Ginjal urit oraz zalecił bym piła dużo wody. Kilka dni i było po problemie. Teraz gdy tylko zaczynam czuć pieczenie, sięgam po ten preparat.