Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feralna

8 lat-czy to duzo?

Polecane posty

Gość feralna

Witam wszystkich serdecznie. Mam taki maly problem. Ja mam 23 lata a moj facet 31...Rodzice krzycza, ze to za duza roznica wieku i sie nigdy nie zrozumiemy. A Wy jak myslicie, czy te 8 lat to w naszym przypadku az taka roznica wieku?

Gość eeeeeeeee
tam no co ty nie sluchaj rodzicow wiek nie gra zadnej roli licza sie tylko uczucia i to czy sie kochacie a takze to czy sie rozumiecie i dogadujecie moj facet jest starsz ode mnie o 5 lat ale gdyby nawet byl o 8 to zadnej roznicy by mi to nie zrobilo pozdrawiam

Gość no chyba żartujesz
:) Ja mając 16 lat byłam z facetem 23-letnim i to był dla mojej mamy problem, ale oczywiście wiadomo o co chodziło:)

Gość Zakochana Szamanka
Jest to zupelnie znosna roznica wieku. Taka roznica jest wlasnie miedzy mna i moim mezem. Gdy sie poznalismy ja mialam 22 lata a on 30 i na poczatku tez sie czulam niezbyt swojsko. Z czasem jednak sie wyrownuje. Dzis jestesmy szczesliwym juz czteroletnim malzenstwem.

Gość 1987
a ja sądze ze to jest duzo.!!!!! i zdania nie zmienie

Gość to nie jest tak duzo
najwazniejsze, ze dobrze sie ze soba czujecie :) A rodzicom przejdzie jak juz zobacza, ze wszystko jest ok.

Gość feralna
Dzieki za odp. Wiecie, ja troche ta roznice dostrzegam, lubie sie jeszcze bawic, jestem troche roztrzepana, a moj facet bardziej spokojny, rzeczowy, odpowiedzialny. Rodzice sie najbardziej boja, ze on sie bedzie chcial zaraz zenic.

Gość kasikonik
a Majdan starszy od Dody ile jest?

Gość to jest nie ważne
mój facet jest 4 lata młodszy i jest super !

Gość feralna
No moj facet wlasnie o tym jeszcze nie mysli, sam powiedzial, ze na malzenstwo i dzieci ma jeszcze co najmniej 5 lat. Bardzo go kocham, rozumiem sie z nim lepiej niz z rowiesnikami. No ale rodzice, ze albo bedzie sie chcial zenic, albo sobie mloda laske do lozka przygruchal. Nie bede im przeciez tlumaczyc, ze przez 8 miesiecy naszego zwiazku nic miedzy nami w sumie nie bylo, bo chcial mi udowodnic, ze mnie szanuje i mu nie chodzi o jedno.

Gość Zakochana szamanka
Zaden zwiazek, niezaleznie od wieku, nie daje stuprocentowego patentu na bycie razem na zawsze. Sa pary ktore rozstaja sie po kilku miesiacach, inne nawet po kilku latach, jeszcze niektore w najbardziej drastycznych przypadkach po kilkunastu. (8 letnia roznica jest o tyle dobra ze mimo wszystko partnerka pozostaje zawsze bardziej mloda od partnera i byc moze dzieki temu nie ciagnie go potem do mlodszych panienek. Ale to tylko moja mysl. Wszystko tak naprawde zalezy od tego co postanowia strony. I wlasnie nie jest powiedzine ze 30 latek to zaraz przed oltarz. Moze byc powazny i odpowiedzialny bo taki jest jego charakter, ale nie musi on oznaczac ze zaraz bedzie chcial sie zenic. Ja mialam znajoma co miala faceta powyzej 40 lat i mu sie wogole nie spieszylo do ozenki. Pobyli ze soba pare lat i sie rozstali.

Gość no ale
niech nie popada w druga skrajnosc, jak gada, ze ma jeszcze 5 lat, w wieku 36 sie bedzie zenil i dzieci robil?