Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biały motyl

jak przedzielić pokoj

Polecane posty

jak przedzielić pokój ? sytuacja wygląda w ten sposób: mamy małe jednopokojowe mieszkanko.Urodziło nam sie dziecko i potrzebujemy przedzielić ten pokój. Pokój ma około 15 m kwadratowych. Jest to mieszkanie narożne i w pokoju mamy dwa okna. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/168/175cdd0f79ff0ad9.jpg[/IMG][/URL] to na szybko zrobiony szkic

Gość naucz sie wklejac linki

Gość nie komentuj
jeśli nie masz nic do powiedzenia

to od czego te drzwi? i czym chcesz przedzielac? Stawiac sciane,czy tylko meblami rozdzielic przestrzen?

przedzielilabym w polowie dlugiej sciany-tak zeby po jednym oknie bylo z kazdej strony. Przejscie zrobilabym przy tej scianie co sa drzwi-ulatwi przechodzenie z kuchni na korytarz.

nie wiem jak zrobic zeby bylo funkcjonalnie...zastanawialam sie nad jakims regalem ale to tak dziwnie mi sie wydaje....

mozna mebloscianka albo jakims regalem-nie wiem jak to u Ciebie wyglada "na zywo". Jezeli scianka,to mozna poprostu zamontowac plyte gipsowa o odpowiednich wymiarach

tylko co z podloga... boje sie wlanie takich scianek... szkoda mi jej... bo nowa...jeszcze nie wiedzielismy ze bedzie bobo....

regal nie jest taki zly.Mialam tak kiedys(jak bylam dzieckiem,tez mieszkalam swego czasu w kawalerce z Mama). Mialysmy regal w poprzek pokoju-z Mamy strony byl front-miala na nim ksiazki itp. Z mojej srtony na czesci wisaly plakaty,a i na polkach trzymalam jakies rozne bibeloty.No i kwiatki tez staly na tym regale.

myslalam o takich drzwiach-ściankach przesuwanych nawet bym o podlodze nie myslala w tedy tylko jak to ustawic...

drzwi przesuwne sie montuje do szyny przymocowanej na gorze,ale wtedy to scianka konieczna. Jak sie dokladnie montuje taka scianke,to niestety nie wiem. Na pewno przejscie zostawilabym po tej stronie co sa drzwi te od kuchni i korytarza. Przy tej scianie gdzie jest okno postawilabym ten regal,albo scianke